Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od YAMATO » pon dub 27, 2009 18:48

Hm, tak je to pěkný, ale nějak se nedaří změnit ikonku stereo sluchátek, ačkoliv jsem tam 100 % dal Stereo headset.bm. Přitom ikona stereo BT tam je...

čiko
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: pon pro 25, 2006 23:34
Zařízení: Blackberry Z10
Bydliště: Bašť
Kontaktovat uživatele:

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od čiko » pát kvě 01, 2009 13:31

YAMATO píše:Nemáte někdo ty ikonky v prvním příspěvku zde: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 185#p98185
Tady jsou...
Přílohy
MicNeo_TaskBar_Enhancement_(Edited_by Dutty_Re_Edited_by_Spike).cab
(4.37 MiB) Staženo 284 x

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od YAMATO » pát kvě 01, 2009 16:42

Díky!!!

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od YAMATO » ned kvě 17, 2009 14:53

Ty ikonky jsou fakt parádní, ale až na tuhle ikonu při připojených BT sluchátkách. Notabene nechápu, proč jsou ve WM zobrazeny rovnou dvě ikony sluchátek najednou...

Obrázek

Superbobo75
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát čer 12, 2009 12:50
Zařízení: Touch Pro 2

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Superbobo75 » pát čer 12, 2009 12:54

Mam Touch Pro 2 a battery icon FinixNOverBatteryIconsOnly mi funguje, ale ukazuje mi stav baterie po 10 procentech. Najdu k tomu někde nějakou opravu, připadně ukazatel baterii který korektně funguje i v TP2?

budulinekcz
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: stř dub 22, 2009 9:40
Zařízení: HTC Touch HD

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od budulinekcz » pát čer 12, 2009 13:18

Mám asi nějakou novější verzi, a tam je to už opraveno (včetně ikonky alarmu, MSVC a dalších co chyběly v duttyho v3.0).
Proč jsou dvě to nevím, ale myslím, že protože WM rozlišuje obyč headset na hovory (BT do jednocho ucha, ikona bez notičky) a klasický audio headset/sluchátka (ikonka s notičkou). Rozdílně se pak i oba chovají, do headsetu pouští phone pak jenom hovory a ne hudbu/navigaci (pokud se nepoužije ta acb utilita), do toho druhého pak všechno.
Přílohy
MicNeo_TaskBar_Enhancement_v4_by_Spike.zip
(887.38 KiB) Staženo 77 x

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od YAMATO » pát čer 12, 2009 16:09

Ta hnusná ikonka tam bohužel stále je...

Edit: tyyo verze jsou konečně prakticky dokonalé!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=522080

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od orkim » úte čer 23, 2009 22:15

chlapi, neviete prečo mi to v stavovej lište neukazuje silu signálu....., je jedno akú verziu iokn tam dám...., funguje to len u originál ikony.....

Uživatelský avatar
Arthenik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: sob pro 27, 2008 19:43
Zařízení: HTC Blackstone

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Arthenik » sob čer 27, 2009 13:36

Pouzivas WinMo 6.1, nebo 6.5?

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od orkim » sob čer 27, 2009 14:42

6.5., onkolog Rom

Uživatelský avatar
Arthenik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: sob pro 27, 2008 19:43
Zařízení: HTC Blackstone

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Arthenik » sob čer 27, 2009 15:15


orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od orkim » ned čer 28, 2009 11:17

ďakujem za pomoc................ funguje super

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od peter63 » úte črc 14, 2009 17:47

neviete ako by som vymenil niekotre ikonky od tsowena z verzie 6 a verzie 5? dik

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od spermosh » stř črc 15, 2009 15:05

jak nektere ikony? pokud chces zasahnout to nejakeho baru, budes muset editovat prislusne knihovny - ale nikde jsem nevidel, ze by tsowen poskytl jen samotne ikony, maximalne cele ty .dll, takze si asi budes muset hrat v nejakem grafickem editoru (jestli chces nejak propojit ruzne verze tsowena)

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od peter63 » stř črc 15, 2009 15:39

nasiel som od neho priamo ikonky, ale radsej by som sa pohral s dll a nejakym konfigurakom...chcel by som vymenit ikonku signalu a este by som rad pridal ikony do status okna

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od spermosh » stř črc 15, 2009 18:47

tak odpovedi na sve otazky najdes hlavne v tomto vlaknu

Uživatelský avatar
Trexi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 154
Registrován: stř kvě 13, 2009 23:55
Zařízení: HTC Sensation

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Trexi » pon črc 20, 2009 19:48

Před pár měsíci jsem si nainstaloval Tsowen Taskbar.. byl jsem plně spokojen, jen mě štvalo, že se mi nějakým způsobem rozbilo ovládání hlasitosti - při stisknutí bočních tlačítek (jak nahoru, tak dolů) se mi zobrazil screen s momentální hlasitostí vyzvánění a systému, ale při dalším stisku tlačítka se vrátil screen na Today a přeskakoval v nabídce hodin (budíku), kalendáře a hovorů.

Včera jsem si nainstaloval Brian's Taskbar (mimochodem vřele doporučuju, po grafické stránce opravdu nádherné), avšak problém s ovládání hlasitosti přetrval.

Hlasitost můžu "upravovat" stylusem nebo prstem, ale boční tlačítka k tomu určená vůbec nereagují.

Za každou radu budu velmi vděčný.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od spermosh » pon črc 20, 2009 19:52

a "nespravuje" ti tyto tlacitka nejaka jina aplikace? me treba funguji jako ovladani hlasitosti pouze pri volani, jindy funguji jinak (premapovani pomoci AEButton+)

Uživatelský avatar
Trexi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 154
Registrován: stř kvě 13, 2009 23:55
Zařízení: HTC Sensation

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Trexi » pon črc 20, 2009 19:59

Tak to nevím co by to jiného mohlo být. :/
Mám tam jen :
Google Maps
HD Tweak
A_C S2U2
QIP PDA
HTC Blackstone Dialer
Andreas Falke Weather Database Editor
Total Commander
TomTom
Brins0.net Gyrator 2
PHM Registry Editor
Exidler FingerKeyb
Sunnysoft InterWrite Pro
Pigeon!
TomTom audio fix
Brians task bar + fixed bmp masks + BT stereo headset


Nenapadá mě ani jeden z těchto programů, který by mohl právě mít co do činění se "správou" těchto tlačítek.

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od peter63 » úte črc 21, 2009 8:21

mal som podobny problem...pozri do nastavenia wm ci nemas povolenu automaticku hlasitost...skus vypnut aj auto hlasitost mikrofonu

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů