Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od spermosh » úte dub 14, 2009 11:41

zkus PM - Edit: This was made for tsowetaskbar6v2 if you need one with the original speakers PM and I will post it up.

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od peter63 » čtv dub 16, 2009 12:22

nainstaloval som si tsowentaskbar 6v3 a mam maly problem...ikonky su nadherne, kym su male, ale ked sa zvacsia pri kliknuti napr na gprs alebo neprijatu sms (myslim system status), tak su uplne rozmazane...urobil som nejaku chybu pri instalacii alebo kde je pes zakopany? dik

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od hafush » čtv dub 16, 2009 16:31

Já jsem dříve zkoušel verzi 6v1.1 a taky jsem měl ty velké ikony takto rozmazané. Jsou to asi jen ty malé ikony,které jsou zvětšené do většího okna.
Chci se ale zeptat,jestli se ti zobrazuje korektně OBRAZOVKA PRO NASTAVENÍ HLASITOSTÍ ???? A to hned po instalaci. Vím,že se tam dá hodit knihovna,aby to nezlobilo,ale chtěl jsem vědět,jestli už to má standartně v pořádku.
HTC VOLUME CONTROL. Já jsem ji měl zase nějak zmenšenou a tak jsem to z HD vyhodil.

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od peter63 » čtv dub 16, 2009 20:38

po restarte som to neskusal, ale hlasitost sa nijak nezmenila (myslim screen)...dll naviac som neinstaloval

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od hafush » čtv dub 16, 2009 22:00

Díky, teď jsem tam měl Misfortune Taskbar 2.0.
Jdu tedy vyzkoušet toho Tsowena 6v3.1

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od peter63 » čtv dub 16, 2009 22:45

co ma ine verzia 3.1?

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od hafush » čtv dub 16, 2009 22:57

Já myslím,že ty jí tam máš taky. On to dost blbě značí s těma jeho závorkama. Je to: tsowentaskbar6v3[1].1.zip
Tady máš ten příspěvek s obrázkama.

Já mám dotaz na tebe. Nedaří se mi to nainstalovat. Píše mi: Instalace se nezdařila. Program nebo nastavení nelze nainstalovat,protože nemají dostatečná systémová oprávnění.
Poradíš mi jak se ti to povedlo?
Je možné,že používám nějaký špatný (starý) SDKCERTS.CAB

Edit: Tak jsem koukal a asi jiná verze SDKCERTS.CAB neexistuje.

Edit2: Teď jsem zkoušel nainstalovat Tsowentaskbar5v1.7 a bez problémů se nainstaloval. Ale 6v1.1 NEJDE.

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od peter63 » čtv dub 16, 2009 23:11

asi ta sklamem, ale ziadny extra postup som nerobil...odinstaloval som v5.7, reset a nainstaloval som 6.3

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od hafush » čtv dub 16, 2009 23:25

Tak jsem z toho magor. Odinstaloval jsem tsowentaskbar5v1.7,reset, instaluji 6.3 a opět nemám oprávnění.
Můžeš mi pro jistotu ještě poslat ten SDKCERTS.CAB co jsi použil.
Instaloval jsi normální verzi,nebo tu lite.

Edit: Tak jsem instaloval tu verzi LITE a podařilo se. Co jsem přelouskal mojí neangličtinou , tak jsem si myslel,že jediný rozdíl je v tom,že v lite verzi se neinstalují ikony pro Setings , programs...

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od peter63 » čtv dub 16, 2009 23:38

certifikat som uz neinstaloval...asi som si mal aj ja dat lite verziu

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od hafush » čtv dub 16, 2009 23:48

Já si už asi taky budu dávat jen LITE verzi,protože i ty velké ikony STATUSU SYSTÉMU JSOU PŮVODNÍ NEZMĚNĚNÉ.
Podle mě tyto ikony nejdou udělat v plném rozlišení,protože jsou opravdu získávány z těch malých. Stačí se podívat na originální velkou bublinu,jak je kostičkovaná.

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od peter63 » pát dub 17, 2009 8:02

napisal som do ppcgeeks fora, odpovedal mi priamo tsowen, ze sa na tom pracuje...vratil som sa k 5.7...6.3 ma lepsi status baterie, 5.7 zas krajsiu ikonku gsm siete tak si vyber :grin:

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od hafush » pát dub 17, 2009 19:18

Jestli ti jde pouze o ikonu baterie,tak můžeš použít tu z verze 6v3 a dát si jí do té 5v1.7.
Stejně to udělal Tsowen,protože ta ikona baterie je původně z MisfortunetaskbarV2.
Stačí,když to rozbalíš a nakopíruješ tu knihovnu do složky Windows.
Přílohy
phcanOverbmp.rar
Knihovna s ikonami baterie Misfortune taskbarV2
(114.05 KiB) Staženo 58 x

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od peter63 » pát dub 17, 2009 22:30

zajtra skusim, dik

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od YAMATO » pon dub 27, 2009 9:17

Nemáte někdo ty ikonky v prvním příspěvku zde: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 185#p98185

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od spermosh » pon dub 27, 2009 10:56

nevim, ktere to jsou konkretne, ale jsou v techto ROM napr. - Davideuck HP anebo EnergyROM pro HD

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od YAMATO » pon dub 27, 2009 11:15

No právě že jsem je našel jen v ROM a ne samostané...

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od spermosh » pon dub 27, 2009 12:03

zkus se mrknout na toto forum

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od YAMATO » pon dub 27, 2009 13:22

Tam už právě hledám asi půl dne, našel jsem několik hodně podobných, ale vždy to něco kazilo. No prý má být teď několik dní hnusně, tak čas bude :grin:

Ha! To bude asi ono: http://forum.ppcgeeks.com/showthread.ph ... post872015

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od spermosh » pon dub 27, 2009 14:40

jj, to je cele tema, ale alespon vis jmeno - Bilbobrian's taskbar ;-)

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů