Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
steve65
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pát led 09, 2009 20:48
Zařízení: HTC Touch HD

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od steve65 » pát led 23, 2009 9:52

Jak ste tam tie súbory dostali? Mne to nechce pôvodné súbory v adresári Windovs prepísať. Používam Resco Explorer.

Yoda
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: úte pro 23, 2008 5:58
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Kladno

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Yoda » pát led 23, 2009 9:54

Steve5: Mě se v pohodě přepsaly v TotalCmd, ale jak jsem psal výše, pak mi nešly přepsat (vrátit zpátky na ty původní), pomohlo až divné "kouzlo", že šly překvapivě přejmenovat a pak smazat.

steve65
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pát led 09, 2009 20:48
Zařízení: HTC Touch HD

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od steve65 » pát led 23, 2009 10:01

Tak nepomohlo. Subory sa nedajú ani premenovať, píše že zakázaný prístup. Ale aj tak dík.

JardaBar
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte lis 18, 2008 11:52
Zařízení: Xperia

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od JardaBar » pát led 23, 2009 11:06

Riki1: Ok, tak aspoň někomu se to rozjelo ...

Yoda: TF3D nevadí, teď jsem zkoušel přepsat DLL původní verzí, restart, ikony byly původní ... vrátím nové DLL, restart, nové ikony se ukázaly ... kopíroval sem pomocí Resco Exploreru 2008. Je možné, že když jsem ty ikony vyráběl a zkoušel, ještě jsem někdě něco nastavil, abych DLLka v poho přepsal, ale už si nemohu vzpomenout ... možná atributy souboru? Odstranit System a Read only? ... Když to Riki1 rozjel, tak snad se to povede i ostatním ... jestli ty ikony někdy domaluju všechny, tak udělám instalační balíček a bude klid.

Ostatní: jestli se vám ukázaly takové hnusné ikony např. pro GPRS či EDGE (bílé rastrované pozadí s písmenem) tak se systému nepodařilo použít soubor: phcanOverbmp.dll

Možné řešení:
Zkuste si nainstalovat do důvěryhodných vydavatelů tento certifikát, je jím podepsaný uvedený soubor (DLL).
SDKSamplePrivDeveloper.rar
certifikát vydavatele
(836 bajtů) Staženo 49 x

Případně si nainstalujte HD Tweak (http://montecristoff.webs.com/hdtweak.htm) a vypněte varování na neznámé vydavatele podpisových certifikátů.

Obrázek

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Lemmy » pát led 23, 2009 12:32

tak po uprave podle navodu v HD Tweak mam peknou ikonku reproduktoru, jine jsou postaru....

Lutri
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv lis 27, 2008 11:15
Zařízení: Samsung Note2 =o)

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Lutri » pát led 23, 2009 14:43

Hoši, nechci tu brát "Jarda Bar" slávu, ale tuto lištu používám již měsíc a půl a musím říct, že je vymazlená. Odkaz na nějaké německé forum, kde jsem to objevil mám doma (popřípadě dodám) jimak obsáhlá diskuze je na XDA. Pokud nechcete hledat, tak zde jsou ke stažení dva CAB a ty stačí v tomto pořadí nainstalovat a udělat SR :tlem:
PRVNÍ
DRUHÝ

P.S. Teď už je to správně a opraveno. No, v každém případě jsem našel další lištu a to TU

JardaBar
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte lis 18, 2008 11:52
Zařízení: Xperia

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od JardaBar » pát led 23, 2009 15:01

No tak to se ohradím! Ty ikony co tu prezentuju rozhodně nejsou od nikud stažené ... a rozhodně je do teď nikdo neměl k dispozici. Ukaž náhled těch ikon co máš?

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Lemmy » pát led 23, 2009 15:08

nutri: asi by se to melo instalit opacne, jinak to mi funguje akorat ikonka sily signalu je porad postaru...ty tam mas nejakou upravenou?

Lutri
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv lis 27, 2008 11:15
Zařízení: Samsung Note2 =o)

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Lutri » pát led 23, 2009 15:08

Já netvrdím, že jsou ikony stejné! Jsou změněné a hodně podobné. Bohužel, ty co mám já, tak ty sem nedokážu teď dostat, ale během víkendu je dodám.
informativní obrázek:
Obrázek
Lemmy píše:nutri: ty tam mas nejakou upravenou?
Jo, sílu signálu mám starou, jinak ostatní změněné. Třeba i u Bluetooth, když dáš viditelný, tak tam máš přidané oko :grin: Celkem good zpestření!

Používej tlačítko Upravit. ziminix

JardaBar
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte lis 18, 2008 11:52
Zařízení: Xperia

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od JardaBar » pát led 23, 2009 15:21

To pak jo, existuje mnoho variant ... každej se chce realizovat posvém :-).

Hurricane
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pát led 02, 2009 11:54
Zařízení: HTC HD CZ

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Hurricane » pát led 23, 2009 16:46

...jenom hloupej dotaz, přijdu o záruku když nainstaluju CABy třeba od Lutri, nebo pokud provedu instalaci dle návodu JardaBar? Předpokládal jsem, že po HR je zařízení jako nové a nikdo nic nepozná...

2Lemmy:
Tak sem nainstaloval ty dva caby od Lutriho a vše jede jak má, jen ikonka síly signálu operátora je pořád ta stará :( Ale i tak děkuju, hlavně že mám konečně ty procenta u baterie :D

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Lemmy » pát led 23, 2009 17:08

:tlem: jj , po hr to budes mit jako nove, o zaruku neprijdes :)

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od hafush » pát led 23, 2009 22:15

Existuje nějaká verze na ikony ve stavové liště, která by s instalovala pomocí CABu a pak by následně šla idinstalovat,kdyby dělala problémy,nebo by omrzela,nebo aby se mohla pak nainstalovat třeba jiná ?

TALI
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: pon úno 11, 2008 20:44
Zařízení: HTC Touch HD & HTC desire HD

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od TALI » pát led 23, 2009 22:30

Yoda píše:...Ikonka Zvuku (soubor HTCVolumeControl) je ok, funguje to a vypadá to skvěle (přesně jako na obrázku), ale ten druhý mi moc dobře nechodí - ikonka Bluetooth zůstala nezměněna, ikonka baterie taky (navíc přestala ukazovat skutečný stav baterie, ale je stále plná a bez procent), ikonka ikonka E také není barevná (změnila se do šedivého a celkem hnusného rámečku) ....
Mám stejné problémy, jako uvádí výše Yoda !? Přesto, že píšeš, že jsi určitě vše potřebné doplnil. Kolik přesně souborů se bude instalovat ? Těch šest (2xDLL + 4xBMP), nebo jsi ještě něco zapomněl ? Rád bych tě také pochválil, ale zatím mám trochu smíšené pocity z výsledku :wink: ...

Mr.BP
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pát led 09, 2009 9:05
Zařízení: HTC Touch HD

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Mr.BP » stř led 28, 2009 12:35

to Lutri:
už je nějak vyřešen ten ukazatel signálu ? Našel jsem něco o souboru CDMA_RSSI_PPC, máš nějaké zkušenosti ?

edit: vyřešeno

Zkus tento soubor. Původní Colored Top Bar 0407 ST HD.cab odinstalovat a nainstalovat tento.
Přílohy
Colored Top Bar WWE ST.cab
(840.58 KiB) Staženo 238 x

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od hafush » stř led 28, 2009 16:01

Takže potvrzuju,že s CABem od Mr.BP to zatím funguje. Snad to nebude dělat nějaké brikule.
Nejprve jsem si nainstaloval PRVNÍ CAB od Lutriho (nevím přesně co způsobuje) a následně ten DRUHÝ od Mr.BP.
Díky.

Yoda
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: úte pro 23, 2008 5:58
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Kladno

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Yoda » stř led 28, 2009 18:38

Mohli byste tu zvěřejnit nějaké malé obrázeky jak vypadají obě ty lišty z těch instalační cabů. Myslím, že by to řeklo všechno... Předem díky.

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od hafush » stř led 28, 2009 21:11

Tak obrázek zde.
Přílohy
Screen1.png
(9.52 KiB) Staženo 1063 x

Yoda
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: úte pro 23, 2008 5:58
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Kladno

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od Yoda » stř led 28, 2009 21:21

Díky. Super, hnedka mám představu a ten první cab se nějak výrazně liší?

jospo
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: sob pro 27, 2008 18:48
Zařízení: HTC Touch HD

Nové ikony pro stavovou lištu - plnobarevné

Příspěvek od jospo » stř led 28, 2009 22:06

Taky jsem vyzkousel, vypada to dobre, jenom netusim, proc se mi porad zobrazuje ta skareda Edge ikona (E ve vysrafovanem bilem ctverecku). Kdyz pripojim PDA pres ActiveSync, tak se prekresli ikonou ActiveSync - tzn. nikdy nejsou vedle sebe. Co by to mohlo byt?

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti