Nová oficiální ROM pro HTC Touch HD - 22.1. 2009

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Nová oficiální ROM pro HTC Touch HD - 22.1. 2009

Příspěvek od Lukáš Mano » čtv led 22, 2009 16:47

Dnes vyšla nová oficiální ROM pro Touch HD určena pro Asii.

Stahovat můžete z oficiálních světových stránek HTC.com

EDIT: Direct odkaz na stažení zde

Build by měl být 1.18.707.3 WWE Radio 52.49a.25.26_1.09.25.14

timecek
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv led 22, 2009 15:06
Zařízení: HTC Touch HD

Nová oficiální ROM pro HTC Touch HD - 22.1. 2009

Příspěvek od timecek » čtv led 22, 2009 17:06

omlouvám se předem za asi stupidní dotaz, ale co pro mě znamená upgrade ROM...
mám ofiko českou verzi tuším 1.14 a nerad bych přišel o nějaké vylepšení... :-)
zároveň bych nerad přišel o češtinu...

šlo by jenom v krátkosti a v bodech napsat co ten flash způsobí?

díky předem!

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Nová oficiální ROM pro HTC Touch HD - 22.1. 2009

Příspěvek od Lukáš Mano » čtv led 22, 2009 17:20

Flashování je přehrání původní ROM novou ROM. Flashuje se především kvuli zrychlení a inovaci v nové ROM. Obvykle je nutné provést Unlock zařízení (občas i u oficiálních ROM). Přehráním nové ROM přijdeš o vše co máš v komunikátoru. (Doporučuje se udělat záloha - Outlook, PIMBackup :wink: )

cZip
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: stř led 14, 2009 12:15
Zařízení: HTC Touch HD

Nová oficiální ROM pro HTC Touch HD - 22.1. 2009

Příspěvek od cZip » čtv led 22, 2009 18:53

Nojo, ale pisou tam ASIA tak jsem zvedav co to je za ROMku

boorky
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pon led 12, 2009 23:08
Zařízení: HTC TOUCH HD

Nová oficiální ROM pro HTC Touch HD - 22.1. 2009

Příspěvek od boorky » čtv led 22, 2009 19:59

myslite ze tato romka bude lepsia nez od developers?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12207
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nová oficiální ROM pro HTC Touch HD - 22.1. 2009

Příspěvek od htcjirka » čtv led 22, 2009 20:09

Nojo, ale pisou tam ASIA tak jsem zvedav co to je za ROMku
Asia je tam proto, ze je urcena pochopitelne pro Asii.Je to WWE,takze je v anglictine,sypany caj v ni nenajdes,neboj

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Nová oficiální ROM pro HTC Touch HD - 22.1. 2009

Příspěvek od Lukáš Mano » čtv led 22, 2009 20:10

Myslim ze ne, protoze na Duttyho a Laurentiuse nikdo nema :twisted:

cZip
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: stř led 14, 2009 12:15
Zařízení: HTC Touch HD

Nová oficiální ROM pro HTC Touch HD - 22.1. 2009

Příspěvek od cZip » čtv led 22, 2009 20:41

Lukáš Mano: Jojo svata pravda :)

I kdyz ted se me podarilo udelat neco nad cim me hlava stoji...
Klavesnice Kompaktni a Uplna QUERTY (OD HTC) me zacaly psat pouze čísla, at delam co delam tak nejsem schopen to opravit :(

boorky
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pon led 12, 2009 23:08
Zařízení: HTC TOUCH HD

Nová oficiální ROM pro HTC Touch HD - 22.1. 2009

Příspěvek od boorky » čtv led 22, 2009 20:58

chlapi tak mi poradte nejaku tu romku, som pozeral aj cital hocico na nete ale neviem sa rozhodnut, dakujem

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Nová oficiální ROM pro HTC Touch HD - 22.1. 2009

Příspěvek od Lukáš Mano » čtv led 22, 2009 21:48

4boorky: Mrkni sem

boorky
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pon led 12, 2009 23:08
Zařízení: HTC TOUCH HD

Nová oficiální ROM pro HTC Touch HD - 22.1. 2009

Příspěvek od boorky » čtv led 22, 2009 22:04

tak po precitani som zvazil ze je skoro jedno ktoru nainstalujem lebo vsetko je len o softvery co je v OS nainstalovany, tak by som polozil dalsiu otazku, da sa vymazat softver ktory nepotrebujem a je v ROM-ke obsiahnuty? je nato nejaky soft alebo sa to da spravit len pri tvorbe ROM-ky, tu na stranke som nenasiel ziadny soft na upravu /dufam ze som neprehliadol/

VikyV
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř led 14, 2009 13:45
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Vysoké Mýto

Nová oficiální ROM pro HTC Touch HD - 22.1. 2009

Příspěvek od VikyV » pát led 23, 2009 8:51

Asi jsem žil v omylu a domníval se, že oficiální build ROM pro Asii je dle všech odkazů tady na fóru 1.19.831, který používají na XDA-developers pro své neoficiální ROM. Nová oficiální ROM pro Asii je 1.18.723.3. To nenavyšují číslo verze, nebo jak to je?

Uživatelský avatar
hippocamera
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: stř lis 19, 2008 9:12

Nová oficiální ROM pro HTC Touch HD - 22.1. 2009

Příspěvek od hippocamera » sob led 24, 2009 13:19

cZip píše: I kdyz ted se me podarilo udelat neco nad cim me hlava stoji...
Klavesnice Kompaktni a Uplna QUERTY (OD HTC) me zacaly psat pouze čísla, at delam co delam tak nejsem schopen to opravit :(
Mám stejný problém a nevíte jak rozchodit T9?

cZip
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: stř led 14, 2009 12:15
Zařízení: HTC Touch HD

Nová oficiální ROM pro HTC Touch HD - 22.1. 2009

Příspěvek od cZip » sob led 24, 2009 16:08

hippocamera: takze uz jsme 3 o kom vim ze mu to zaclo psat cisla misto pismen, "podezrivam" lokalizaci od SS nainslalovanou na novejsi WWE ROMku

T9 se da aktivovat timhle: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=402121

cZip

Poky
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: sob led 24, 2009 17:48
Zařízení: HTC HD

Nová oficiální ROM pro HTC Touch HD - 22.1. 2009

Příspěvek od Poky » sob led 24, 2009 17:55

Dá se zjistit zpětně verze staré ROM, pokud jsem provedl Unlock přístroje a přehrál starou ROM touto novou?

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Nová oficiální ROM pro HTC Touch HD - 22.1. 2009

Příspěvek od Milan Pištělka » pon led 26, 2009 12:20

cZip píše:
I kdyz ted se me podarilo udelat neco nad cim me hlava stoji...
Klavesnice Kompaktni a Uplna QUERTY (OD HTC) me zacaly psat pouze čísla, at delam co delam tak nejsem schopen to opravit :(
Mě to dělalo taky a už jsem zjistil, jak to odstranit.
Stačí v zařízení spustit tento .cab soubor a je po problému.

cZip
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: stř led 14, 2009 12:15
Zařízení: HTC Touch HD

Nová oficiální ROM pro HTC Touch HD - 22.1. 2009

Příspěvek od cZip » pon led 26, 2009 14:14

Diky za pomoc, fakt to funguje :)

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Nová oficiální ROM pro HTC Touch HD - 22.1. 2009

Příspěvek od jacek » pon led 26, 2009 14:21

hoj chlapci, je v této nové ROM (proti 1.14.) poznat posun třeba v rychlosti ? a neb je cosi jiné ? poprosím o kvalifikovaný koment, díky.

jedi-mar
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned led 25, 2009 2:11
Zařízení: HTC HD

Nová oficiální ROM pro HTC Touch HD - 22.1. 2009

Příspěvek od jedi-mar » pon led 26, 2009 19:44

Zdravim , včera som skusil nafleshovať túto romku,bez problémov len po nainstalovani lokalizácie od sunnysoftu sa mi nekorektne zobrazovali popisky v TF3D.

cZip
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: stř led 14, 2009 12:15
Zařízení: HTC Touch HD

Nová oficiální ROM pro HTC Touch HD - 22.1. 2009

Příspěvek od cZip » úte led 27, 2009 7:28

V ROMkach WWE mladsích verze 1.14 uz neni Cestina v TF3D.

A SunnySoft TF3D nepočešťuje.

Nainstaluj si tohle http://77.75.72.12/zlababa/TF3D_Czech_files.zip

A pomocí Diamond TF3D Config si to prepni na cestinu.

cZip

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti