Český návod na odemčení SPL (HardSPL unlock)

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Český návod na odemčení SPL (HardSPL unlock)

Příspěvek od Milan Pištělka » ned úno 22, 2009 22:51

V tomto vlákně se to řeší i se zálohou.
Tady jsou ofico ROMky, které lze zpět použít např. před reklamací.
Tady jsou ROMky neofico, které lze použít do reklamace :) .
Tady je mnoho užitečného v češtině.

Tobi777
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: stř lis 26, 2008 14:19
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: okolí Pardubic
Kontaktovat uživatele:

Český návod na odemčení SPL (HardSPL unlock)

Příspěvek od Tobi777 » pon úno 23, 2009 14:47

A teoreticky kdybych flashnul jen radio, je to taky neoficiální a musim tam nahrát všechno původní před reklamací?
PS:Sry za takový otázky, ale chci si bejt jistej, co a jak.. :tlem:

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1251
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Český návod na odemčení SPL (HardSPL unlock)

Příspěvek od mike-biker » pon dub 13, 2009 23:17

Já jsem narazil na záhadu s Active Sync. Jednou se mi povedlo odemknout a zase zamknout SPL na Xperii a šmytec. Nyní se už nepřipojím k PC via ActiveSync. Měl jsem tel. v servisu, kde mi nahráli CZ a poté z5 EN verzi, (museli tedy odemknout tel.?!), zkoušel jsem to na 5ti kompech a různými kabely, porty, prostě skoro vše možné a nemožné, vč. HR a přehrání firmu, přeinstalování ActiveSync 4.5, vypnutí firewallu, prostě se nespáruju s AC, tudíž nelze odemknout telefon. :???: . začínám věřit na čerty... :twisted:

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Český návod na odemčení SPL (HardSPL unlock)

Příspěvek od Milan Pištělka » úte dub 14, 2009 8:50

to mike-biker
Zkuste vymazat všechno v adresáři "c:\Documents and Settings\...username...\Data aplikací\Microsoft\ActiveSync\Profiles\" na PC, a potom ještě pustit AS v PDA bez zapojeného kabelu a vymazat všechny relace. Já jsem se s tím jeden čas taky natrápil a toto mi pomohlo.

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1251
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Český návod na odemčení SPL (HardSPL unlock)

Příspěvek od mike-biker » úte dub 14, 2009 12:58

Díky, to už jsem vše provedl, naštestí jsem po radě z XDA zmoudřel a zjistil, že problém byl klasicky mezi židlí a PC. :lol:. A to jsem se s tím mořil 2 dny. :twisted:

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Český návod na odemčení SPL (HardSPL unlock)

Příspěvek od hafush » sob dub 25, 2009 7:30

Jen pro zajímavost,třeba se to někomu hodí. O jakou chybu se mezi židlí a PC jednalo?
ActiveSync je tak dokonalý,nebo debilní,že se s ním taky občas peru.

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1251
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Český návod na odemčení SPL (HardSPL unlock)

Příspěvek od mike-biker » sob dub 25, 2009 16:54

Problém nebyl u AS, ale u mě, nějak jsem se snažil zprovoznit HardSpl při boot režimu. :oops:

LaKy
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: sob čer 13, 2009 7:17
Zařízení: HTC Touch HD

Český návod na odemčení SPL (HardSPL unlock)

Příspěvek od LaKy » pon čer 29, 2009 21:42

chtěl bych se jen zeptat, jestli když si flashnu mobil tak jestli mě zmizí sunnysoft interwriter a sním i čeština?

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1251
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Český návod na odemčení SPL (HardSPL unlock)

Příspěvek od mike-biker » pon čer 29, 2009 22:15

Pokud si flashneš japonskou ROM, budeš mít japonštinu, pokud českou - češtinu. Ale Sunnysoft interwriter ti naštěstí zmizí. 8-)

LaKy
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: sob čer 13, 2009 7:17
Zařízení: HTC Touch HD

Český návod na odemčení SPL (HardSPL unlock)

Příspěvek od LaKy » pon čer 29, 2009 22:21

jeste sem nezahlidl nakou CZ rom, sou vubec nejaky?

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Český návod na odemčení SPL (HardSPL unlock)

Příspěvek od spermosh » pon čer 29, 2009 22:27

LaKy: ale kdyz das jinou, cestinu tam muzes samozrejme dohrat, akorat proste ROM nebude CZ
CZ ROM skoro nejsou, ja myslim, ze se jen pokousel zde nekdo dumpnout svoji ROM, ale netusim, jak to dopadlo - takze spis nejsou

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1251
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Český návod na odemčení SPL (HardSPL unlock)

Příspěvek od mike-biker » úte čer 30, 2009 9:58

X1i_GENERIC_CZ_CDF1223-1935_R2AA011 a Generic Czech Republic R3AA007.

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Český návod na odemčení SPL (HardSPL unlock)

Příspěvek od jacek » stř črc 15, 2009 21:22

Ahoj lidi, nastal okamžik nahrání původního SPL a následná reklamace HD. Pročetl jsem mnohé návody jak na to, a čím více se chytřím, tím v tom mám větší hokej a proto poprosím o kontrolu znalejších.
Aktuální stav :
- bootloader píše : SPL - 1.54.0000
- flešuji pomocí USPL
Postup :
1) flešnu původní ROM 1.14.401.3_22273 přes USPL - - je to tak správně?
1a) ze všech Restore Stocků použiji Restore Stock SPL 114.2.zip - je to tak správně?
2) spustím Hard SPL Wrapper_Blackstone.exe
3) otevřu složku s SPL 114 a přepíšu RUU_Signed.nbh a spustí se proces
4) teoreticky hotovo a bootloader by měl vypsat SPL 1.14.000

je to tak? díky za radu, komentář.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Český návod na odemčení SPL (HardSPL unlock)

Příspěvek od spermosh » stř črc 15, 2009 21:46

jestli chapu vse spravne, tak ty jsi nenahral zadneho Olinexe (HSPL), takze se nemusis vracet k puvodnimu StockSPL

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Český návod na odemčení SPL (HardSPL unlock)

Příspěvek od jacek » čtv črc 16, 2009 5:14

ano, žádný Olinex nahrán není (aspoň doufám), takže krok 1a, mohu vynechat?

\\Necituj poslední příspěvek!! Lukáš Mano

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Český návod na odemčení SPL (HardSPL unlock)

Příspěvek od spermosh » čtv črc 16, 2009 14:21

ano a rekl bych, ze muzes vynechat i zbyvajici body, podle me ti prislusne SPL zaridi ta puvodni ROM, ale uvidis

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Český návod na odemčení SPL (HardSPL unlock)

Příspěvek od jacek » čtv črc 16, 2009 14:29

Všude se počítá že je zaveden Olinex, o USPL tu a tam zmínka a proto z toho nejsem moc moudrý.
Už jsem si vytisk návod z XDA, WManie i odsaď a jsem víceméně ztracen. Co tedy nahrát a co ne.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Český návod na odemčení SPL (HardSPL unlock)

Příspěvek od spermosh » čtv črc 16, 2009 14:43

USPL odemkne pristroj jen na dany flash ROMky, takze jeho pouzivanim jsi si dost zjednodusil praci ted a zadny StockSPL nemusis ted davat

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Český návod na odemčení SPL (HardSPL unlock)

Příspěvek od jacek » pát črc 17, 2009 5:48

díky za radu :-) . Pokud bude jinak budu křičet o pomoc

idiver9088
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř čer 10, 2009 11:04
Zařízení: HTC Touch HD

Český návod na odemčení SPL (HardSPL unlock)

Příspěvek od idiver9088 » pon črc 20, 2009 14:33

Zdar jacku, napis jak se ti to povedlo. Stojim na prahu flashovani ROMky "1.14.207.2(24011) GER" na cokoliv co je WWE a taky jsem zvolil postup pres USPL (doufam totiz ze to nebudu delat kazdy vikend...).
Ctu nekolik dnu xda-postupy, sesmolil jsem pro sebe uceleny postup, potreboval bych ho odsouhlasit, drive nez z toho Touch HD udelam tezitko na papiry... muzeu se pak ne tebe obratit? Jedna se o precteni 1 doc.

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů