Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Zamčeno
Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od htcjirka » sob dub 04, 2009 18:20

Umis preci cist,v me zprave je napsano o jakou verzi TF3D se jedna.

FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od FOXXX » sob dub 04, 2009 18:46

Napiš tedy pár postřehů Jirko, na XDA toho zatím moc není...

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od hafush » sob dub 04, 2009 21:23

Počítám,že když je to oficiální ROM,tak se stabilitou a chybami by neměl být problém.
Uvidíme o kolik bude rychlejší.
A možná by tam mohla běžet i s menšími chybami původní česká lokalizace.
Jirko ,nebo ostatní podělte se s námi o zkušenosti.

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od peter63 » ned dub 05, 2009 8:15

Je divne, ze sa o tejto rom pise len na xda a smartmanii. Skusal som nieco vygooglit a nikde nic. Teda pokial je spravne cislo rom 1.56.405.1

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od htcjirka » ned dub 05, 2009 11:41

Krome noveho radia,ktere si muze upgradovat kazdy mohu vyzdvihnout rychlost a stabilitu celeho systemu.Cestinu nepouzivam,takze nemuzu potvrdit jeji plnou a bezchybnou funkcnost na tomto buildu.
Nyni jsem zpet na cistem WM6.5,ktery funguje primo na vybornou spolecne s TF3D ve verzi 3

Uživatelský avatar
Arthenik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: sob pro 27, 2008 19:43
Zařízení: HTC Blackstone

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od Arthenik » ned dub 05, 2009 12:55

Zkousel jsi prehravat video?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od htcjirka » ned dub 05, 2009 13:17

WM6.5 build 21202
Zkousel,nic noveho,video jede perfektne i na predchozich rom.

Uživatelský avatar
Arthenik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: sob pro 27, 2008 19:43
Zařízení: HTC Blackstone

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od Arthenik » ned dub 05, 2009 13:27

Jeste me napada, casto zminovane zaseky v prehravani audia - zkousel jsi poslouchat hudbu a pokud ano, slysel jsi nejake sekani?

Co landscape rezim, je nejake znatelne zrychleni? Na predchozich ROM je Touch HD asi o 40% pomalejsi.

Predem diky za odpovedi. :)

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od htcjirka » ned dub 05, 2009 13:32

WM6.5 Build 21202
Nikdy jsem zminovane zaseky audia nemel,od zacatku pouzivam oficialni rom 1.19 na ktere tyto problemy nebyly.
Otaceni obrazovky je okamzite.Jak v manile tak v menu.Hlavne nemusim na automaticke otaceni obrazovky pouzivat aplikace tretich stran.

Uživatelský avatar
Arthenik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: sob pro 27, 2008 19:43
Zařízení: HTC Blackstone

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od Arthenik » ned dub 05, 2009 14:06

Diky za rychlou odpoved. :) Uz asi zbyva jen cekat, jak se toho kuchtici chopi a co nam pekneho uvari.

Uživatelský avatar
pretorian
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: sob úno 17, 2007 23:28
Zařízení: HTC Desire HD

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od pretorian » ned dub 05, 2009 15:35

a je v te nove rom ty nastavby (TFlo 3D - budik,kalendar atd..mam namysli manila 2.0)jak jsou v Diamondu 2 atd... nebo je to stejne jak ve starsich rom mozna by nebylo od veci hodit sem nejake video s tou rom :)

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od htcjirka » ned dub 05, 2009 16:01

V nove rom(bavime se o te wm6.5) je toho v manile o mnoho vice.Je to uz verze 3.0
Na video cas nyni nemam.Pridam aspon screenshoty.

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od Lemmy » ned dub 05, 2009 16:12

htcjirka: ci romku 6.5 ted mas? Ze bych taky prilezitostne tesnul, mel jsem tak pred mesicem starsi verzi, co zrovna moc pouzitelna nebyla.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od htcjirka » ned dub 05, 2009 16:15

WM6.5 Build 21202
Od Miriho,dost se priblizuje oficialni romce,zadne veci navic.Pekna cista rom,nyni ve verzi 6
I z predchozi verzi od Miriho jsem byl spokojen,rom byla spolehliva a bez jedineho bugu.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=493911

Obrázek Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od Lemmy » ned dub 05, 2009 16:23

rychlost tedy v pohode? Nekdy testnu. Tu cestinu do touchflo mas odkud?

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od radospol » ned dub 05, 2009 16:23

jirko jak slape menu v sestke od miroho? skusal som jeho predchadzajucu verziu,bola fakt super aj rychla,len to menu tam bolo hrozne pomale,teda skoro ziadne rolovanie.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od htcjirka » ned dub 05, 2009 16:32

Po nastaveni cache limitu, glypcache atd jede vsechno jak na dratkach.

finnak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: pon říj 30, 2006 7:01
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od finnak » ned dub 05, 2009 17:13

tak koukam, ze chvalite ROM od MIRIho, tak ji asi taky zkusim. Vypada dobre, zadna vetsi nespokojenost na foru nebyla. Mel jsem ROMky je od Duttyho, je tato lepsi??

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od htcjirka » ned dub 05, 2009 17:20

Dutty ma preplacane a zabugovane rom,proto je vydava jak na bezicim pase.

finnak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: pon říj 30, 2006 7:01
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od finnak » ned dub 05, 2009 17:26

takze tuto Rom mi muzes doporucit?? Jeste jsem nemel W6.5, ale tesim se na ne.

Zamčeno

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host