Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Zamčeno
Uživatelský avatar
Matrix_DC
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned bře 01, 2009 17:33
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od Matrix_DC » pon bře 09, 2009 10:10

Jiste to udelas tim G-Configem...staci stahnout, nainstalovat a nastavit...

axeDawe
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: čtv pro 18, 2008 11:35
Zařízení: HTC One X with Beats Audio

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od axeDawe » úte bře 10, 2009 13:24

Zajímalo by mně,kdybych si zpět flashnul oficialní ROM ztaženou z XDA určenou pro náš region,
tedy 1.14.479.3(25874) radio 52.49a.25.26 1.09.25.14 zda se v ní bude nacházet CZ i SK lokalizace?

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od peter63 » úte bře 10, 2009 14:39

axeDawe píše:Zajímalo by mně,kdybych si zpět flashnul oficialní ROM ztaženou z XDA určenou pro náš region,
tedy 1.14.479.3(25874) radio 52.49a.25.26 1.09.25.14 zda se v ní bude nacházet CZ i SK lokalizace?
nebude...jedine ak si ju doinstalujes (su to 2 caby + opravny patch)

axeDawe
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: čtv pro 18, 2008 11:35
Zařízení: HTC One X with Beats Audio

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od axeDawe » úte bře 10, 2009 17:16

Ok díky za odpověď.

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od radospol » úte bře 10, 2009 17:33

Dalsia nova ROM
Davideuck V_2 na xda.

finnak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: pon říj 30, 2006 7:01
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od finnak » úte bře 10, 2009 17:46

pockam az ji nekdo zkusi. ale docela rad bych ji taky zkusil, ale pockam, treba Dutty neco vyda. :grin:

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od radospol » úte bře 10, 2009 21:19

Uz ked som skusal Davideuck V_1, tak som bol velmi spokojny s tou rychlostou,len mi tam chybalo to nove finger menu. V V_2 uz je to komplet a rychlost oproti Laurentius a duttys je stale ohromna! A este k tomu na tejto rom funguje nainstalovanie duttyho albumu,takze super.

Jedine co by si mohol trosku odpustit su tie jeho graficke "vylepsenia" ikon u klasickych predinstalovanych app. Nez si na to clovek zvykne:)

axeDawe
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: čtv pro 18, 2008 11:35
Zařízení: HTC One X with Beats Audio

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od axeDawe » úte bře 10, 2009 21:49

Dnes jsem jen tak zkusil napsat do HTC otázku,kdy mají v plánu vypustit aktuálnější ROM pro evropu na naše HD,pokud možno s jejím označením,tak jsem zvědav zda vůbec budou schopni odpovědět,náhoda je blbec že :lol: pro jiné země totiž už dávno ROM vydali,ale Evropa nějak zaostává...kurec kolik toho chtěli vůvec vyplnit do formuláře abych ten email odeslal..

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od radospol » úte bře 10, 2009 21:58

inak aky je rozdiel europskou a inou rom?Sak musia vsetky rovnako fungovat na nasich zariadeniach,nie?

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od jacek » stř bře 11, 2009 5:49

Davideuck_V2 - pro neznalé(jako jsem já) pls., jaký je rozdíl mezi verzíROM označenou Rhodium a Topaz?

Xentaur
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř pro 19, 2007 11:03

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od Xentaur » stř bře 11, 2009 7:59

obe romky Rhodium aj Topaz, obsahuju nove HTC aplikacie pripravovane pre HTC Touch PRo 2, ale hlavny rozdiel je v tom ze Rhodium obsahuje novu verziu prostredia Manila 3D v3 a nove Start Menu, ale Topaz starsiu verziu Manily 3D pouzivanu aj v original romke Touch HD.

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od jacek » stř bře 11, 2009 12:03

Díky Xentaur :grin:

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od radospol » stř bře 11, 2009 17:59

Nemal by byt rozdiel iba v tom Start Menu? V topaz by malo byt start menu klasicke a v Rhodium nove. Lebo ja mam Topaz a tam je nova manila,ktora urcite nieje v origo romke.

edit:
Takze mas pravdu v Rhodium je uz komplet nove touch flo, u topaz je to jak aj v Duttyho xtreme,alebo laurentius V_8.0

Uživatelský avatar
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 262
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:40
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Bydliště: Highlands

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od Kulík » čtv bře 12, 2009 19:50

Jaké máte zkušenosti s novou ROM Davideuck_V_2_Rhodium, Davideuck upozorňuje na nekorektní fuknčnost klávesy Home a pod.

cZip
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: stř led 14, 2009 12:15
Zařízení: HTC Touch HD

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od cZip » čtv bře 12, 2009 19:58

To Kulik: Bohuzel musim potvrdit, klavesa Home dost casto nefunguje...

cZip
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: stř led 14, 2009 12:15
Zařízení: HTC Touch HD

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od cZip » čtv bře 12, 2009 20:09

jooo jeste bych zapomel,

po restartu zabrane 52% pameti a po chvilce brouzdani po TF3D 56% obsazeno, nic moc :(

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od radospol » čtv bře 12, 2009 20:10

Este sa mi to nestalo a funguje bez problemov.Inak podla mna je najmenej bugova z tychto novych rom. Teda ja som nezaznamenal ziadnu chybu.

Uživatelský avatar
Arthenik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: sob pro 27, 2008 19:43
Zařízení: HTC Blackstone

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od Arthenik » ned bře 15, 2009 13:45

Pouzivam Davideuck V-2 Rhodium a zatim je to nejlepsi ROMka, co jsem na svem Blackstone mel. Mozna zabira dost pameti, ale je rychlejsi, nez jine ROM s novym Touchflo.

Uživatelský avatar
pretorian
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: sob úno 17, 2007 23:28
Zařízení: HTC Desire HD

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od pretorian » ned bře 15, 2009 13:49

ahoj nevi nekdo jak nastavit v today ukazatel baterie (je tam standartne takova tenka zelena cara hned po startem v TF3D po cele sirce co postupne ubejva)ale tam me dost casto sama od sebe mizi nevi nekdo cim to muze bejt predem diky za odpovedi

Uživatelský avatar
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 262
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:40
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Bydliště: Highlands

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od Kulík » pon bře 16, 2009 10:24

Takže po necelém dnu s Davideuck V-2 Rhodium se vracím k Duttymu 2.1. S Davideuckem skutečně nefunguje tlačítko Home (mě se nezadařilo ani jednou :evil: ), obsazení RAM cca o 10% vyšší než u Duttyho, občas padající TF3D, nové start menu je jako se drbat levou rukou za pravým uchem (samzřejmě jde asi o zvyk, ale ...), občasná kolize TF3D s S2U (na obrazovce zůstane zamčená obrazovka S2U, ale pokud sáhnu na slide, objeví se pás s tlačítky Contacts/Menu a nezbývá než telefon resetovat :evil: ), subjektivně mi připadá pomalejší než Dutty, objektivně je méně stabilní, tak to jsou hlavní důvody, mezi méně důležité patří např. nemožnost nastavit české prostředí v TF3D, či kontroverzní Davideuckova grafika (někomu se líbí, někomu ne, mě tedy určitě ne).
Potom tady někde padlo, že Dutty obsahuje staré oficiální TF3D, Davideuck má integrovanou verzi 2.xxx, Dutty 3.xxx ;-) .
Používám Dutty 2.1 od jejího vydání a jediná vada, na kterou jsem zatím narazil je občasný samovolný restart TF3D, což mu, vzhledem k ostatním kvalitám ROMky, odpustím ;-), souhlasím s Jiřím, lepší ROMku jsem na HD zatím neměl.

Zamčeno

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti