Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Zamčeno
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Touch HD - rady, problémy, ROM (pokračování diskuze)

Příspěvek od tslany » stř pro 24, 2008 0:03

Jelikož předchozí téma obsahuje nepřehledné množství stránek, zakládám zde druhé vlákno, kde můžete dále psát své dojmy, dotazy a zkušenosti.

Obrázek

Starší diskuze
HTC Touch HD - diskuze, rady, problémy, ROM, návody
Spekulace, první recenze, dojmy a zkušenosti
HTC Touch HD se začíná prodávat ve světě, první dojmy
Nahrávání hovoru přes Vito Audio notes (MP3 ke stažení)

Další články a videopohledy
Velká recenze HTC Touch HD: Výkonný, stylový a se smyslem pro dotek
Velké videopreview komunikátoru HTC Touch HD
Sledování videa na HTC Touch HD (WVGA, VGA...)
HTC Touch HD, 3G a Viva: Trio nových komunikátorů oficiálně představeno
T-Mobile pravděpodobně nabídne brandovaný Touch HD se systémem Android!
Rady, tweaky, patche a návody na SmartWiki.cz

HardSPL unlock / nahrání továrního SPL
HardSPL unlock
Pokud chcete do Touche HD flashovat jakékoliv ROM a ne jen ty, určené pro náš trh, je potřeba provést HardSPL unlock. Jedná se o neoficiální postup, kterým můžete trvale poškodit vaše zařízení a rovněž přicházíte o záruku, vše tedy provádíte na vlastní nebezpečí.
http://smartwiki.cz/pocket-pc/htc/htc-t ... spl-unlock

Nahrání továrního SPL loaderu
Pokud jste z nějakého důvodu váš telefon odemknuli HardSPL unlockem, a chcete vše nyní vrátit do původního, tedy prodejního stavu, máme pro vás tento návod.
http://smartwiki.cz/pocket-pc/htc/htc-t ... -defaultni

Uživatelský avatar
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: stř pro 17, 2008 23:30
Zařízení: iPhone 6+
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD - pokračování diskuze

Příspěvek od MINICOOPER » stř pro 24, 2008 9:52

Ahoj všem,

mě by zajímalo jak mohu přidat více příjemců u jedné sms, chci rozeslat vánoční zprávu a vyhledávat, respektive přidávat to po jednom se mi nechce, nevíte někdo jak v adresáři vybrat více příjemců?
Díky
T.

hrosikjiri
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 71
Registrován: sob pro 13, 2008 0:21
Zařízení: lumia 830 a 950

HTC Touch HD - pokračování diskuze

Příspěvek od hrosikjiri » stř pro 24, 2008 9:58

tak tato otazka se opravdu nabizi na Stedry den, zajimalo by me to tez... A jeste by me zajimalo, jak udelam nasledujici vec. Na symbianu v telefonim seznamu funguje to, ze se kontakty budou zobrazovat v nasledujicim poradi Jmeno- Prijimeni, nebo Prijimeni-meno... de to nejak udelat u HDcka? diky moc

finnak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: pon říj 30, 2006 7:01
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD - pokračování diskuze

Příspěvek od finnak » stř pro 24, 2008 9:59

ahoj, chtel bych se zeptat, chci nastaveni dorucenek, aby chodilo vzdy a nemusel jsem je pri kazde SMS/MMS nastavovat, je to otravne. Dalsi vec, co je divna, je ze kdyz uz prijde dorucenka, je vypsano pouze cislo a ne kontakt, i kdyz ho mam ulozeny. je na to nejaky program nebo fix??

diky

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD - pokračování diskuze

Příspěvek od IkE Blaster » stř pro 24, 2008 10:05

Tuším, že v základu to nejde. Ale fakt by mně moc zajímalo, proč je ten dotaz tady. Je to snad dotaz přímo na Touch HD? Vždyť to je obecná věc WM, resp. softwaru pro WM.

http://www.freewarepocketpc.net/ppc-dow ... -v1-0.html

Kupříkladu

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

HTC Touch HD - pokračování diskuze

Příspěvek od spermosh » stř pro 24, 2008 10:40

2hrosikjiri > policko zobrazit ti urcuje, jak ten kontakt bude zobrazen
2finnak > v nastaveni SMS/MMS sluzeb si nastav vyzadani doruceni zpravy
2MINICOOPER > zkus adresaty oddelit strednikem, to nejde? (ja vim, pracne reseni)
i tyto dotazy se tykaji obecne WM a ne pouze HD

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

HTC Touch HD - pokračování diskuze

Příspěvek od Nolf » stř pro 24, 2008 10:55

finnak píše: Dalsi vec, co je divna, je ze kdyz uz prijde dorucenka, je vypsano pouze cislo a ne kontakt, i kdyz ho mam ulozeny. je na to nejaky program nebo fix??
diky
ano, fix na to je

prikladam jeste dva, na co presne jsou si uz nepamatuju, vyzkousejte
Přílohy
U doručenky jméno místo čísla.CAB
(47.31 KiB) Staženo 227 x
SMSTweaker.cab
(91.47 KiB) Staženo 111 x
SMSDRFixWM5.CAB
(47.31 KiB) Staženo 79 x

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

HTC Touch HD - pokračování diskuze

Příspěvek od Nolf » stř pro 24, 2008 11:09

Ted jsem zkousel sms s vice prijemci a jde to. Staci si v sms znova kliknout na -To- a vybrany prijemce se vlozi oddeleny strednikem. Pridal jsem takhle pet kontaktu ale nezkousel odeslat. Tak by to snad slo.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

HTC Touch HD - pokračování diskuze

Příspěvek od spermosh » stř pro 24, 2008 12:17

to Nolf > to jsem rikal, at to zkusi se strednikama odeslat a uvidi (podobne jako u email adresatu), jako zapsani funguje

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD - pokračování diskuze

Příspěvek od Shooter » stř pro 24, 2008 12:40

No jeste bych se vratil k tomu SPB Backupu. Mam teda tu 2jku a tesil jsem se ze si konecne zazalohuju data a ono pokrok se sice konal ale stylu ze mi to nezamrzlo uplne, ale tocila se ta kosticka dole. Jinak zaloha probihala tak, ze obcas to sice napsalo ze SPB BAckup dlouho neodpovida jestli to nechci ukoncit, tak jsem dal ne a takhle sem dojel s tou zalohou az do konce. Takze zalohovat to jde, ale furt odklikavat NE je takovy divny, navic zaloha pouze My Documents a to v nich skoro nic vlastniho nemam trvala asi 20minut, coz mi prijde moc, jeste k tomu, kdyz ta zaloha mela mit 4.45MB.
/edit: Tak odklikavat furt ne neni potreba... jede to dal i kdyz je ta zprava zobrazena.
Jak dlouho trva asi kompletni zaloha(v telefonu je asi 190Mb volnyho a na karte je dohromady asi tak 355Mb)?
/edit2: Kaslete na to vyresil sem to. :) SPB sem poslal do **** a nahodil Sprite Backup v6.5. Jede mnohem lip... to co SPB nezvladlo za buhvi jak dlouho ma Sprite hned. Nerikam ze to SPB takhle musi fungovat vsem, ale kdyby ne tak aspon si tady muzete precist po cem sahnout.

\\ Tahle otázka se absolutně nevztahuje k Touch HD, tak příště prosím vkládej dotazy do patřičných sekcí, tahle patří např. do sekce Software. farokh

speedos
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon pro 22, 2008 9:30
Zařízení: HTC Touch HD

HTC Touch HD - pokračování diskuze

Příspěvek od speedos » stř pro 24, 2008 12:48

Chci se zeptat zdali už někdo testoval ty nové Romky na xda serveru??Nebo máte pořád a stále prvotní verze rom v HD??

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

HTC Touch HD - pokračování diskuze

Příspěvek od spermosh » stř pro 24, 2008 13:03

to Shooter > me probiha zaloha pomoci Sbp Backup bez problemu, takze ti tam asi dela neplechu nejakej program
to speedos > ja mam jeste porad tu puvodni ROM, zatim jsem nenasel duvod prechazet na jinou

finnak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: pon říj 30, 2006 7:01
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD - pokračování diskuze

Příspěvek od finnak » stř pro 24, 2008 16:00

vsechno z5, mam to, chyba byla u me!!! :oops:

diky za rady

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD - pokračování diskuze

Příspěvek od Shooter » stř pro 24, 2008 16:28

Ten .NET Compact Framework 3.5 ma i jiny verze a zajimalo by me jestli se to vzdycky prepise tou novejsi, nebo jestli muzu mit vsechny nraz? Ale to se asi bude porad prepisovat ze?
/edit: omlouvam se.. postnul sem to sem protoze se tady o tom psalo

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

HTC Touch HD - pokračování diskuze

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » stř pro 24, 2008 17:41

2 Shooter:
To má být další dotaz k Touch HD?!! Když nainstaluješ novější verzi NET framework, tak se ti stará automaticky přepíše, kdybys to zkusil, tak zařízení tě dokonce samo upozorňuje: 'Již máte nainstalovanou starší verzi tohoto softwaru, instalací této verze se předchozí smaže. Pokračovat? '

A pro ostatní znovu upozorňuju: DRŽTE SE TÉMATU !!! a to konkrétně zařízení Touch HD, když máte jiný dotaz vztahující se k Softwaru, WM obecně nebo čehokoliv jiného, tak se prosím ptejte v patřičných sekcích.

Silvretta
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: stř pro 24, 2008 21:29
Zařízení: HTC Touch HD

HTC Touch HD - pokračování diskuze

Příspěvek od Silvretta » stř pro 24, 2008 21:34

Včera jsem si pořídila HDčko a měla bych jeden dotaz (postřeh). Pokoušela jsem se dnes odeslat nějaké věci na druhý mobil pomocí bluetooth a když naskočí obrazovka, kde se začínají načítat zařízení pro přenos vybraného souboru, tak je tam text "K uskutečnění přenosu vyberte zařízení...." no a právě tento text mi překrývá první dva z nalezených přístrojů, takže nevidím jejich název. Jen nalevo je pod textem vidět půlka BT ikonky, takže můžu klikat jeidně naslepo. Dělá vám to taky?

U předchozího Mia 701 to vypisovalo nalezené přístroje až pod tuto hlášku.

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

HTC Touch HD - diskuze, rady, problémy, ROM, návody 2

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » stř pro 24, 2008 22:08

Viz ZDE

Zřejmě to je další chyba v originální ROM, snad se to vyřeší novou ROMkou. Nějaké neoficiální už se začali objevovat na xda-devu, řeší se to TADY

Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: stř zář 10, 2008 22:18
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD - diskuze, rady, problémy, ROM, návody 2

Příspěvek od Wolfenzi » stř pro 24, 2008 23:19

Quick help :
1.) ty 3 cd co k tomu jsou.. nejsou důležitý že ne ? Když jsem strčil poprvé HD do kompu tak to řikalo něco o instalaci něčeho, ale všechny 3 cd jsem zkusil a vždy to řikalo že tam to nicnechce.
2.) ukazuje se mi jenom 8gb karta na kompu, pamet mobilu se mi neukáže
3.) když na volnou kartu naházim aplikace, hry, filmy, titulky... kde to pak najdu ?

edit: 3ti problem vyřešen přes nejakej file manager :)

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

HTC Touch HD - diskuze, rady, problémy, ROM, návody 2

Příspěvek od spermosh » stř pro 24, 2008 23:35

nebylo by na skodu precist si manual nebo jina vlakna
ad1) zadny cd nejsou dulezity nebo naopak jsou, zalezi co mas na compu (ja treba nepouzil zadne, me visty si vse potrebne stahli a nainstalovali), minimalne ActiveSync si mozna budes muset z tech CD nainstalovat - btw jedno je jen cesky manual (stalo by za to asi precist)
ad2) pokud jsi pripojen pres "Disk", ukazuje jen kartu, pokud normalne pres ActiveSync nebo Device Manager, ukazuje oboji (oboji se zobrazuje jako dalsi disk - zarizeni, u me teda)
ad3) ve slozce "Storage Card"
a opravdu cti a hledej (tato funkce zde neni pro srandu kralikum)!

Pavel Nováček
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned čer 15, 2008 22:53
Bydliště: Příbram

HTC Touch HD - diskuze, rady, problémy, ROM, návody 2

Příspěvek od Pavel Nováček » čtv pro 25, 2008 0:09

Dobrý den, dcera si koupila Touch HD a foun nenajde vloženou 8G paměťovou kartu. Zkoušel jsem svojí s Kaisera a ještě další ale bez úspěchu. Zkoušel jsem karty formátovat v PC také nic.Kaiser je bez problémů ukáže a použije. Může to být chyba FW nebo founa?? Dík za odpověď.

Zamčeno

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů