HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od spermosh » stř pro 24, 2008 10:33

lutri: me to prislo hrozne pomale, zkus si treba zkopirovat na tu kartu hudbu, ktera ma jeden giga - pres ctecku je to tak desetkrat rychlejsi (subjektivne)
btw karta je bohuzel zakrytovana no, to je minus, ale ja data zkopiroval na kartu jednou a ted mam klid

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od ziminix » stř pro 24, 2008 11:28

Jo, přes Disk Drive je to sice rychlejší než přes ActiveSync, ale opravdu to není dosažitelné maximum.

MichalP
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: ned pro 07, 2008 18:27
Zařízení: HTC Touch HD

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od MichalP » stř pro 24, 2008 15:05

Pres disk drive je to rychly dostatecne, chova se to pak jak klasicky USB disk a teda pokud si tu hudbu zkopiroval jen jednou a mas klid, tak na co si tu externi ctecku kupoval :roll:

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12263
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od htcjirka » stř pro 24, 2008 15:14

Kopiruju pres disk drive naposled mapy 1.6 GB a bylo to tam zachvilenku,ctecka je zbytecna.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od spermosh » stř pro 24, 2008 15:20

MichalP > protoze to bylo trosku vice dat (pres sedm giga) a mam dve karty, abych pokazde nemusel do stroje a obecne se mi to pres ctecku zda elegantejsi
vec nazoru
uiqjirka > me se to chvilka nezdala teda, me ten prenos trval dele, ctecka mi prisla delaeko rychlejsi
ale jak rikam, kazdemu vyhovuje neco jineho

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od hafush » stř pro 24, 2008 23:05

To: Lemmy
Jestli máš HD z té dodávky 22.12.08 a na krabici štítek s HTC e-mail a druhý štítek s ESET mobile antivirus,tak tam bude jako u mě class6. Na té kartě je ta 30-ti denní verze Eset.

Legend
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: úte pro 02, 2008 22:06
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od Legend » čtv pro 25, 2008 9:39

Tak oproti původním plánům na kidný nákup tohoto zařízení se mi dostalo do ruky už včera. Už několikrát jsem podotýkal, že jsem WM zařízení neměl nikdy v ruce, ale v mé poklamované CZ verzi z 17.12. nemůžu nastavit CZ (která by snad už měla bejt nastavená..). Jak tady někdo psal, je to ta verze balení s neskutečně otravným HTC mailem a reklamou na Eset antivirus. Tedy.. V jaké nabídce změním jazyk na češtinu? Ve všech návodech jsou přenádherné screeny CZ verze, ale ne návod, jak to zprovoznit. Díky..

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od Tomáš Kubec » čtv pro 25, 2008 9:46

udělej hard reset

Uživatelský avatar
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: stř pro 17, 2008 23:30
Zařízení: iPhone 6+
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od MINICOOPER » čtv pro 25, 2008 12:32

Nevíte jak dát SPB Mobile Shell do češtiny? Někteří píšou že ho mají v češtině, ale já jsem stáhnul verzi z Handango, de jsem jí koupil a je v AJ. :-(

Díky

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od spermosh » čtv pro 25, 2008 15:22

ja ho mam rovnou v cestine a nic jsem nikde nedelal, zkus restart toho mobile shellu, nikde jsem zmenu jazyka nenasel - mozna se to ridi regionalnim nastavenim

tak asi spis pomuze stazeni jine verze - tentokrat opravdu ceske (vyber si z toho menu) zde

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od hafush » čtv pro 25, 2008 16:50

To: Legend
Už to asi máš hotové,ale pro schrnutí.
Instalace se rozjede anglicky (i když v příručce jsou obrázky s českými obrazovkami).
Po nastavení pár věcí jako je datum,čas,časové pásmo ...atd. se instalace dokončí - celé to trvá asi 3 minuty.
Poté se ještě nakonfiguruje nastavení dle operátora a zařízení se zrestartuje.
Pak teprve vyzve k volbě instalace jazykové mutace (CZ,SK,RU,HU,......EN),přičemž puntík výběru je na EN,takže nejdřív zapuntíkuj CZ a pak teprve O.K. - je možné že jsi to přehlédl a odklepl EN. Instalace jazyka trvá do 3 min.
Takže jak píše Ospen udělej HR dle uživatelského manuálu a instaluj znovu.

Legend
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: úte pro 02, 2008 22:06
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od Legend » čtv pro 25, 2008 17:29

Díky moc, právě sem provedl HR a instaluje se.. Ono problém byl v tom, že po zapnutí přístroje mi naběhl TF 3D a žádné nastavování, nic takového. A to na přístroj nikdo nešahal a ani v prodejně si ho kupující nenechával předvést. Tak, instalace je skoro u konce, díky za rady, jinak bych šel jak trotl reklamovat..

Edit: Tak hotovo, čeština šlape tak, jak má. Škoda jen toho zmršení, když už překládali i hry, tak si mohli v nabídce tu položku "setting" taky odpustit. A jdu si hrát.. Jako první půjde pryč debilní HTC mail.

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od hafush » čtv pro 25, 2008 23:11

To že naběhlo TF3D znamená,že OS byl již nainstalovaný. Je to divné. Opravdu,když si rozbaloval HD byla ta vnitřní krabice přelepena neporušenou bezpečnostní samolepkou s napisem HTC.CZ na tom místě co je ten magnet na dvířkách krabičky ?
Jinak jsem zkoušel vyhodit toho zástupce HTC e-mailu ze start nabídky a normálním způsobem to nelze. Jen jsem vyházel záložky z Opery a zástupce v seznamu programů.

Legend
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: úte pro 02, 2008 22:06
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od Legend » pát pro 26, 2008 9:55

Balení bylo nedotknuté a v prodejně jen ukazovali, že nechybí nic z příslušenství.. No každopádně šlape, jak má a drží se i přes moje amatérské zásahy.

Jinak ten HTC mail mě taky pekelně štve. Někde jsem četl návod na to, jak to dát pryč, ale copak si vzpomenu, kde to bylo? :-(

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od hafush » pát pro 26, 2008 19:29

Tak už to mám:
1. V Průzkumníkovi zajeď do \Windows\Start Menu\Programs a tam jsem vymazal zástupce HTCmail i Bonus(Eset).
2. Je tam ale ještě jeden zástupce HTCmail,kterého vymaž přímo ve \Windows\Start Menu\
A je to :lol:

Silvretta
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: stř pro 24, 2008 21:29
Zařízení: HTC Touch HD

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od Silvretta » pát pro 26, 2008 21:47

Supr tip, díky moc. Taky mě ta ikonka HTCmailu štvala.

Legend
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: úte pro 02, 2008 22:06
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od Legend » sob pro 27, 2008 10:16

Skvělý, díky! Ta ikonka mě tam štvala jen z principu, že to nikdy nepoužiju, a navícnesnášim jakoukoliv vnucenou reklamu, která při pokusu o smazání rovnou z nabídky hází vtipnou hlášku, že to nelze. Jen nechápu, kdo by si moh pořizovat mail s 2 GB paměti za 3,6K ročně, když i blbej seznam mail má zadarmo neomezenou kapacitu.

Uživatelský avatar
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 404
Registrován: sob čer 28, 2008 20:25
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Plzeň

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od wizaard » sob pro 27, 2008 16:43

Ve staré ROM - 1.37 - v Diamondovi to taky bylo (HTCMail), v nové - 1.93 - už po něm není ani památky.

Gizmo_CZ
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: ned úno 19, 2012 8:38
Zařízení: HTC Touch HD

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od Gizmo_CZ » ned úno 19, 2012 8:57

Cus.
Prosím o radu. Koupil jsem si tenhle telefon a jelikož předchozí majitel nechal tel tak jak ho měl on i s kontakty a spoustou kravin dal jsem tovární nastavení - CLEAR-STORAGE. No a po restaru je sice tel jako nový ale je v AJ! Před tím byl v CZ verzi? Na sd karte je sice nějaký soubor čeština htc touch HD.exe ale co teď mám dělat aby byl tel opět v české lokalizaci? děkuji předem za odpověď

PS: jsem totální začátečník s HTC tak že fakt nevím o co jde,co a jak udělat nastavit,zapojit - aktualizovat, za jakékoliv rady,návody,upozornění na nové programy atd budu opravdu vděčný.

HTC Touch HD
Windows mobile 6.1 Prof.
Rom: 1.56.479.0 (43972) WWE
Rom Date 03/23/09
Protocol 52.62.25.34U

edit: našel jsem že staí stáhnout cab soubor (na uložto.cz zadej IW-HTCTouchHD_CZ.rar) rozbalit rar a v tel nainstalovat nejprve větší a poté menší cab soubor. tvrdý restart tel. a pak už naběhne výběr s nkolika jazyků. ještě že zde to forum existuje! jinak případné odkazy na cokoliv užitečného pro tento tel do SZ bych byl opravdu vděčný.

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti