HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
spree
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 116
Registrován: pát led 04, 2008 12:31
Zařízení: HTC 7 Trophy

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od spree » pát pro 12, 2008 15:06

Ahoj, neviete ci bude Touch HD CZ mat pocesteny Windows od vyroby alebo to bude pocestene cez IW? Bude cestina spomalovat system? Dik

dandywrx
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: stř pro 10, 2008 18:44
Zařízení: HTC HD

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od dandywrx » pát pro 12, 2008 16:09

psal jsem do maxshopu, kde mi ho mají příští týden poslat
Dobrý den,
kompletně v češtině.
Drimlová
----- Original Message -----
From: "Dan Verner" <DanVerner@seznam.cz>
To: <info@max-shop.cz>
Sent: Friday, December 12, 2008 10:22 AM
Subject: HTC HD

Dobrý den
chtěl bych se zeptat do jaké míry máte přeložen mobilní telefon HTC HD.
Údajně má být oficiálně s českou ROM až v lednu.
nerozumím tedy, jak je možné, že ho již nabízíte
děkuji
Upraven příspěvek kvůli přehlednosti. ziminix

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od Tomáš Kubec » pát pro 12, 2008 18:22

No koukám že tady to nemá cenu.

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od ziminix » pát pro 12, 2008 18:31

Bohužel, nemá...

hrosikjiri
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 71
Registrován: sob pro 13, 2008 0:21
Zařízení: lumia 830 a 950

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od hrosikjiri » sob pro 13, 2008 0:30

Je to těžký, každej říká něco jinýho a HTC taky neví co komu řekne. Pak se na to všíchni těší, tak se nedivte...
Zajimalo by mě, když si pořídím EN verzi, jestli půjde pak přehrát ta čeština... Někdo říká, že to nejde, někdo že to de, tak třeba v tomhle by se taky mohlo HTC vyjádřit. Tak to by mě taky zajímalo, máte někdo na to oficiální vyjádření? Dík

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od hafush » sob pro 13, 2008 2:26

HTC se vyjádřilo,že to bude oficiálně dělat jejich servis (www.vspdata.cz).
Vyjádření servisu je,že přehrání ROM bude zpoplatněno (250,-)
Vše viz výše toto vlákno

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od ziminix » sob pro 13, 2008 9:56

Lidi, čtěte, prosím, prvně příspěvky co už v tématu jsou, než se zeptáte na něco, co už tu xkrát bylo. Díky.

roti
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: pon pro 01, 2008 19:20
Zařízení: HTC HD

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od roti » sob pro 13, 2008 20:54

myslim, ze kdyz rikaji, ze to nepujde prehrat, tak to je tah, aby prodaly ted ty ENG, protoze ty uz pak neprodaji.

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od htcjirka » sob pro 13, 2008 21:27

Ale prodaji,mam spousty zamych co maji radeji kazde HTC bez cestiny,hlavne typu "interwir" apod.Ja tez nejsem priznivcem cestiny.

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od Tomáš Kubec » sob pro 13, 2008 21:34

přesně tak, u nás v shopu se vždy prodávalo více EN verzí než CZ

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od spermosh » sob pro 13, 2008 21:55

urcite, treba ja mam daleko radeji EN verzi obecne - u jakehokoliv zarizeni, pokud se dodava s CZ, okamzite ji vypinam, rusi me - treba i windows nebo linux mam pouze EN

Flarin
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte říj 28, 2008 10:36

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od Flarin » pon pro 15, 2008 14:28

Ahoj, je 15.12. :-) jsou nějaké nové informace ?
J.

salkomafia
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: pon lis 24, 2008 19:18
Zařízení: SGS2
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od salkomafia » pon pro 15, 2008 15:05

Ahoj, koukal jsem třeba na mshop.cz a mají datum CZ verze 17.12., ale moc tomu nevěřím.

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od Tomáš Kubec » pon pro 15, 2008 15:16

na 99% budou, ale opravdu jen omezené množství

kvik
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: stř pro 10, 2008 13:29

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od kvik » pon pro 15, 2008 15:17

Napr. Ospen ma na jeho strankach zmeneny termin na 15.-31.12. tak by me zajimalo, zda duvod posunuti terminu az na 31.12. je podlozen nejakymi novymi informacemi, anebo zda je to pouze pro jistotu, aby zakaznikum neslibobali termin, ktery mozna nebudou moci dodrzet?

TOMIKRIZKA
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř pro 10, 2008 15:48
Zařízení: HTC TOUCH HD

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od TOMIKRIZKA » pon pro 15, 2008 16:30

Ahoj prosím o informaci.Dá se tohle hliníkové pouzdro sehnat u nás?Na tak luxusní telefon musí být luxusní pouzdro.

http://www.pdair.com/catalog/product_in ... s_id=12416
děkuji,popřípadě mi pošlete odkaz na TOMIKRIZKA@ATLAS.CZ.

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od Tomáš Kubec » pon pro 15, 2008 16:40

Jeto kuli tomu protože HTC, každý den přijde s jinou verzí termínu. Je pravda, že už mne nebaví slibovat něco zákazníkům, když ten termínu se nedá věřit. Dnešní informace je, že malé množství by mělo bejt ve ST až ČT.

tarabulus
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pon pro 15, 2008 18:41
Zařízení: htc touch hd

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od tarabulus » pon pro 15, 2008 18:45

mel bych dotaz kdy bude ceska verze k preinstalovani ty anglicky jestli to teda pujde

Uživatelský avatar
tester1
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: stř říj 22, 2008 11:26
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Černošice

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od tester1 » pon pro 15, 2008 19:04

A já už jsem se definitivně rozhodl, do české verze nejdu. Jak už tady někdo psal, ve Windows mám vše potřebné nastaveno k obrazu svému, už do nich asi nepolezu. Jako podhoubí mám SPB Mobile Shell v češtině, zbytek prográmků, co jsem používal předtím a používám i nyní jsou vesměs v češtině a já jsem spokojen :grin:

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Příspěvek od spermosh » pon pro 15, 2008 19:30

pro en verzi mluvi pro me to, ze v pohode dokaze zapsat i cist ceske znaky (diakritika), oproti cz verzi byla u predchozich zarizeni pry rychlejsi, takze tak - neni duvod prechazet na cz verzi, pokud si clovek rozumi s en

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů