HTC Touch HD - diskuze, rady, problémy, ROM, návody

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Zamčeno
Miguelicek
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: stř lis 26, 2008 20:11
Zařízení: HTC Touch HD

HTC Touch HD - diskuze, rady, problémy, ROM, návody

Příspěvek od Miguelicek » stř pro 03, 2008 16:12

Dotaz:po připojení k netu mi HD nahlásí "New connection Setup database found. Do you want install it"...dám "Yes", stáhne se asi tak 5% a poté ohlásí "Due to network problem, fail to download Connection Setup database". I když je HD přopijoné přes kabel, instalaci to nedokončí...nemá někdo nějakou radu...? :wink: diky

Rici
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: sob lis 15, 2008 10:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD - diskuze, rady, problémy, ROM, návody

Příspěvek od Rici » stř pro 03, 2008 16:34

Tak to hle bude asi větší problém. Mě to od včerejška dělá taky. Jednou to dojelo dokonce až na 96%, ale pak stejně Due network...... . Již se to řeší i TADY ale výsledek asi zatím žádný. Už to někdo vyřešil? Přemýšlel jsem zda nezaložit zvláštní vlákno na tento konkrétní problém, ale snad se to brzo vyřeší.

hrdlicka85
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte říj 14, 2008 13:03
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD - diskuze, rady, problémy, ROM, návody

Příspěvek od hrdlicka85 » stř pro 03, 2008 16:36


Uživatelský avatar
hippocamera
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: stř lis 19, 2008 9:12

HTC Touch HD - diskuze, rady, problémy, ROM, návody

Příspěvek od hippocamera » stř pro 03, 2008 18:12

MĚ SE DNES STÁHLA a hláška se přestala objevovat.

liborex
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř pro 03, 2008 19:48
Zařízení: HTC Touch HD

HTC Touch HD - diskuze, rady, problémy, ROM, návody

Příspěvek od liborex » stř pro 03, 2008 19:53

Miguelicek píše:Dotaz:po připojení k netu mi HD nahlásí "New connection Setup database found. Do you want install it"...dám "Yes", stáhne se asi tak 5% a poté ohlásí "Due to network problem, fail to download Connection Setup database". I když je HD přopijoné přes kabel, instalaci to nedokončí...nemá někdo nějakou radu...? :wink: diky
Není to moje řešení (je z jiného fóra), ale funguje to zatím spolehlivě:
V následujícím klíči stačí změnit jméno knihovny (přidat x), systém ji při softresetu nenajde a nespustí :

[HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\BootLauncher\Services\ConnSetupDload]
"Module"="\\windows\\xConnSetupDload.dll"

Uživatelský avatar
flatliners
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 62
Registrován: ned říj 26, 2008 9:52
Zařízení: iPhone 6 64GB SpaceGray

HTC Touch HD - diskuze, rady, problémy, ROM, návody

Příspěvek od flatliners » stř pro 03, 2008 22:02

zkopírováno z ce4you:
Nástroj pro stahování aktualizací konfiguračních informací o připojeních od HTC .
Vypnout se dá v Settings, Connections tab --> Connection Setup --> v menu zrusit Enable auto configuration.

Pokud applet nemate, jdete do registru. Zazalohujte si pro jistotu celou sekci a smažte klíč:
HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\BootLauncher\Services\ConnSetupDload

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD - diskuze, rady, problémy, ROM, návody

Příspěvek od Shooter » čtv pro 04, 2008 17:31

Aha... me jen tak pripadalo, ze jak ho na vsech recenzich ukazujou a rikaj ze je nej tak ze uz v tom HDcku bude :). Takze se teda musi dokoupit pokud sem to pochopil? :)

marabu
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: úte zář 16, 2008 16:58
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD - diskuze, rady, problémy, ROM, návody

Příspěvek od marabu » čtv pro 04, 2008 22:31

Měl bych dotaz na šťastné majitel HDčka. Jaké pouzdro jste si k němu pořídili?
Nejvíc možností mají na Sunnysoftu. Jsou tam ale tak dvě použitelný: 1)TOHLE , který je ale dost otevřený a taky nevim, zda ta přeska nahoře nevadí 3.5mm jacku a 2) tam je TOHLE, které je ale spíš pro Kaisera a obávám se, že na HD je moc nízké a moc hluboké.
Má si nimi někdo zkušenosti? Věřím, že se to případným zájemcům může hodit.

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

HTC Touch HD - diskuze, rady, problémy, ROM, návody

Příspěvek od hafush » čtv pro 04, 2008 23:43

Možná teď,když ještě speciální pouzdra pro HD nejsou by se dalo hledat mezi pouzdry určenými pro Apple iPhone,který má stejné rozměry.
PS ten link na to druhé pouzdro je blbost-je strašně tlusté 23mm

andre7
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: ned črc 03, 2005 12:00
Zařízení: HTC Touch HD "Blackstone"
Bydliště: Prešov

HTC Touch HD - diskuze, rady, problémy, ROM, návody

Příspěvek od andre7 » pát pro 05, 2008 0:09

Marabu:
myslim ze nepotrva dlho kym sa objavi nejake original puzdro pre Blackstone...ja osobne si na opaskove puzdra nepotrpim takze to latkove dodavane v baleni mi zatial na jednoduchu ochranu displeja staci...

Uživatelský avatar
tester1
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: stř říj 22, 2008 11:26
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Černošice

HTC Touch HD - diskuze, rady, problémy, ROM, návody

Příspěvek od tester1 » pát pro 05, 2008 9:43

marabu píše:Měl bych dotaz na šťastné majitel HDčka. Jaké pouzdro jste si k němu pořídili?
Zakoupil jsem TOHLE
Zatím k tomu nemohu nic napsat, protože mi to přivezou dneska po o. :tlem:

Pokud to není nezbytně nutné, necituj celý příspěvek, ale jen podstatnou část. ziminix

marabu
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: úte zář 16, 2008 16:58
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD - diskuze, rady, problémy, ROM, návody

Příspěvek od marabu » pát pro 05, 2008 10:08

Jo to je to první, které jsem ukazoval. Mohl by jsi pak dát vědět, jak pasuje, jestli nevadí nahoře přeska 3.5mm jacku a jaký je přístup ke krajům displaye apod.? Díky

Uživatelský avatar
hippocamera
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: stř lis 19, 2008 9:12

HTC Touch HD - diskuze, rady, problémy, ROM, návody

Příspěvek od hippocamera » pát pro 05, 2008 10:28

Já mám objednané toto pouzdro v ČERNÉM provedení

Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: stř zář 10, 2008 22:18
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD - diskuze, rady, problémy, ROM, návody

Příspěvek od Wolfenzi » sob pro 06, 2008 10:17

Někde jsem četl že HDčko dokáže rozlišit jak silně zmáčknu displej. Je to pravda ? Jaké to má využití ? Uměj to i další touche ? Další HTC, další WM ?

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD - diskuze, rady, problémy, ROM, návody

Příspěvek od IkE Blaster » sob pro 06, 2008 10:53

To by mne zajimalo kde... Napada me - kdyz primacknes hodne moc, tak to poznas pak snadno :lol:

Vyuziti by to mohlo mit v grafickych programech a vsude, kde se vyuziva touch scrolling pres TF (nabidky systemu). Pri silnejsi pritlaku by se tak daly presouvat soubory, pri slabsim by se "scrollovalo"

Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: stř zář 10, 2008 22:18
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD - diskuze, rady, problémy, ROM, návody

Příspěvek od Wolfenzi » sob pro 06, 2008 13:13

TADY se to píše. Tak je to pravda nebo ne ?

Petr28
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte pro 02, 2008 10:41
Zařízení: htc

HTC Touch HD - diskuze, rady, problémy, ROM, návody

Příspěvek od Petr28 » ned pro 07, 2008 7:43

chtěl jsem se zeptat, funguje vám někomu režim landscape ve wordu nebo v excelu? kvůli tomu jsem to HD šel ale nyní :-(

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

HTC Touch HD - diskuze, rady, problémy, ROM, návody

Příspěvek od jacek » ned pro 07, 2008 8:49

defaultně ne. Díky skvělé práci Jiřího :smt023 , máme SmartWiki, a tam najdeš co hledáš. Drobná úprava v registru :wink:

Aktivace Landscape režimuDefaultně je u Touche HD vypnuta možnost natočení displeje do Landscape režimu (mimo internetového prohlížeče). Pokud si tuto položku v nastavení displeje chcete aktivovat, jděte na adresu HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\Rotation a zde nastavte pro položku HideOrientationUI hodnotu na 0. Původní hodnota je 1.

Spinner
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 86
Registrován: pát zář 12, 2008 23:02
Zařízení: HTC EVO 3D - SAMSUNG GALAXY NOTE
Bydliště: Rychvald

HTC Touch HD - diskuze, rady, problémy, ROM, návody

Příspěvek od Spinner » ned pro 07, 2008 13:45

Nevím, zda již tady někde není uložený, ale mám k dispozici originální český návod k Touch HD
Přílohy
081119_Blackstone_HTC_Czech_Manual.zip
(7.6 MiB) Staženo 466 x

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

HTC Touch HD - diskuze, rady, problémy, ROM, návody

Příspěvek od Milan Pištělka » ned pro 07, 2008 19:30

na xda-developers se objevil cabík, který umí nastavit skrytí kontaktů ze SIM karty.
U HTC HD se totiž položka ShowSIM v registru po softresetu nastaví na 1, takže se musí vždy přenastavit.
Instalací tohoto CABu se toto přenastavení provede samo.

Zamčeno

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti