Tv a a inter. radia v Touch HD

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D a dalších utilitách
Odpovědět
pepin
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: pon pro 15, 2008 17:43
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Plzeň

Tv a a inter. radia v Touch HD

Příspěvek od pepin » úte bře 10, 2009 9:45

Ahoj všichni, prosím o radu, jestli je možné sledovat intern.televizi (konkrétně hokej.tv.cz) v Touch Hd, pokud to lze. To samé zda existuje program pro poslech int. radia ?

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Tv a a inter. radia v Touch HD

Příspěvek od Milan Pištělka » úte bře 10, 2009 16:53

v Česku to nepůjde asi ještě hodně dlouho

mountain
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 67
Registrován: sob srp 09, 2008 9:07
Zařízení: HTC Touch HD

Tv a a inter. radia v Touch HD

Příspěvek od mountain » úte bře 10, 2009 19:06

pepin asi myslí streamované přenosy sportu, když si na wifině třeba. Alespoň tohle by zajímalo i mě, prej ten prohlížeč Skyfire by to mohl umět...

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Tv a a inter. radia v Touch HD

Příspěvek od IkE Blaster » úte bře 10, 2009 19:46

Tak když to je třeba asx (nebo jak se to jmenuje, prostě obyčejný stream), tak to umí např. CorePlayer, TCPMP, něco i WMP. Pokud to je Silverlight, flash atd., tak docela problém (jinak nemyslel jsi tv.hokej.cz?)

mountain
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 67
Registrován: sob srp 09, 2008 9:07
Zařízení: HTC Touch HD

Tv a a inter. radia v Touch HD

Příspěvek od mountain » úte bře 10, 2009 21:49

No ono právě většina těch streamovaných sportů je flash. Ten tv.hokej.cz je Silverlight.
Poslat na to ten Skyfire? Takové ty úpravy, aby šel flash v operě mi na tyhle streamy nepomohly.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Tv a a inter. radia v Touch HD

Příspěvek od IkE Blaster » úte bře 10, 2009 22:28

Za zkoušku nic nedáš, ale imho to nebude moc použitelné.

Větší šance bych dával tomuto: http://hokejzive.ct24.cz/
Tam jsou videa jako asx, nejspíše tedy stáhnout ten soubor (adresa např. http://hokejzive.ct24.cz/playlist/wm.as ... =1&ver=0.2 ), ten otevřeš a přímo v něm je odkaz na streamované wmv video. To už by měl nějaký lepší přehrávač přehrát (no, spíše jen WMP; na PC mi to také šlo ve WMP a GOM hlásil chybu, možná firewall)

pepin
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: pon pro 15, 2008 17:43
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Plzeň

Tv a a inter. radia v Touch HD

Příspěvek od pepin » stř bře 11, 2009 8:09

Díky všem za rady, samozřejmě jsem myslel tv.hokej.cz, abych mohl přes wifi sledovat ztráty bodů našich borců.
Myslel jsem že HD to zvládne ale je spíše v technologii.

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

Tv a a inter. radia v Touch HD

Příspěvek od Shooter » čtv bře 12, 2009 17:59

Skyfire flash nezvlada uplne nejrychleji. Je to sice o krok dal nez Opera s doinstalovanym flashem, ale porad se to seka. Musim teda dodat, ze pi zkousce to bylo tusim pres internet pres AS coz neni uplne nejrychlejsi.

Tobi777
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: stř lis 26, 2008 14:19
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: okolí Pardubic
Kontaktovat uživatele:

Tv a a inter. radia v Touch HD

Příspěvek od Tobi777 » sob bře 14, 2009 21:59

Teď už fakt nevim přes co na flash videa :-( mám ROM L26_THDV7.5 (1.14.401.3 (22273) WWE), verzi radia 1.10.25.25...když jdu na youtube přes internet explorer a zapnu "počítačové" zobrazení, sice jde obraz i zvuk, ale tak trhavě, že se na to nedá ani koukat, ani poslouchat(to samý je u opery). Když tam nastavim "mobilní" zobrazení, kliknu na přehrát video, ale spustí se program "streaming media" a tam to napíše "neznámá chyba". Když spustím youtube přes Skyfire, video jde sice mnohem plynulejc než na opeře a internetu exploreru, ale zase nejde zvuk. Nevěděl by někdo co s tim? Jestli se s tím vůbec něco dá dělat... :???:

Odpovědět

Zpět na „Software a multimédia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti