Jakou SW klávesnici na psaní SMS?

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D a dalších utilitách
Uživatelský avatar
Bombera
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pát bře 13, 2009 18:37
Zařízení: iPhone 3GS 16GB

Jakou SW klávesnici na psaní SMS?

Příspěvek od Bombera » sob bře 21, 2009 22:33

to Tobi777:Urcite slo ale smajlici jsou na samotatne klavesnici do ktere se prepnes smajlikem vpravo dole v rohu to ti nestaci :grin:

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Jakou SW klávesnici na psaní SMS?

Příspěvek od peter63 » ned bře 22, 2009 10:46

to Tobi777: podla mna je najlepsie otvorit textak resp 2 a nastavit si klavesnicu podla seba...trvalo mi to par minut a som max spokojny

skusal som viac klavesnic (resco, spb, ...) ale tato je absolutne najlepsia...najviac sa mi paci to, ze nemusim tolko prepinat na cisla a pod, staci dlhsie poddrzat klavesu...fakt vyborny napad a perfektna praca...velka vdaka

Tobi777
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: stř lis 26, 2008 14:19
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: okolí Pardubic
Kontaktovat uživatele:

Jakou SW klávesnici na psaní SMS?

Příspěvek od Tobi777 » ned bře 22, 2009 20:28

Přesně tak.. přesně tahle klávesnice je nejlepší...

to peter63: Když já si přes texťák upravil právě ty smajlíky..nic jinýho na úpravu (jednoduchou) jsem tam nenašel...všude jsou soubory s nějakejma kódama atd...jenže potom sem tam nakopíroval ty soubory QWERTZ a smajlíci byli v tahu..místo nich tam bylo www, cz atd...to už nevim kde se upravuje..to bys mi musel poradit :-)

to Bombera: Ono by to určitě stačilo, ale už jsem si zvyknul na to, že nemusím přepínat a jen dlouze přidržim..a věř, na to si člověk zvykne líp, než když přepíná... :-) tak proto bych si to chtěl upravit podle svýho :) a ještě když už jsem u toho psaní a svý náročnosti, :oops: tak jesli by nešlo nějak jednoduše změnit obrázky smajlíků v tý nabídce :tlem: ....ale to už by na mě asi bylo složitý..jestli by to vůbec šlo :-D

Uživatelský avatar
Bombera
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pát bře 13, 2009 18:37
Zařízení: iPhone 3GS 16GB

Jakou SW klávesnici na psaní SMS?

Příspěvek od Bombera » ned bře 22, 2009 20:40

Na jednu stranu chapu ze si uz zvykli,ale prece jen clovek si dokaze zvyknout na vse ale pokud by jsi oparvdu na tom trval klidne ti to upravim. :) Obrazky smajliku jdou zmenit jen musis dodrzet par veci a zkouset to znamena velikost by mnela byt 62x62 samozrejmne muze byt i jina ale to by jsi to uz musel predelat v txt souboru pro smajliky dale musi byt ve formatu bmp to je dost dulezite a za treti musi se jmenovat stejne jako moji smajlici to znamena napr. ab.bmp,ac.bmp atd.Samozrejmne by jsi mohl dat i jiny nazev ale opet by jsi musel zmenit zde uz vice veci a tohle pro tebe bude jednodusi dodzet tyto tri veci a nemusis nikde nic predelavat

Tobi777
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: stř lis 26, 2008 14:19
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: okolí Pardubic
Kontaktovat uživatele:

Jakou SW klávesnici na psaní SMS?

Příspěvek od Tobi777 » ned bře 22, 2009 20:55

ty smajlíky určite zkusím předělat..pokud najdu cestu.. :) to by bylo úplně perfektní...kdybys mi s tím pomoh, nebo udělal ty upravy :-) to by si byl moc hodnej :-)

Uživatelský avatar
Su Shi
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pát bře 20, 2009 8:29
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

Jakou SW klávesnici na psaní SMS?

Příspěvek od Su Shi » pon bře 23, 2009 22:34

Bombera: To je vynikající klávesnice, moc díky za takovou skvělou práci!

Měl bych ale dotázek .. jak jsi postoval update z 21.3.2009 s tím, že tam přibylo podtržítko a další věci .. tak to je přizpůsobeno zatím jen pro QVGA, že? Bude to i pro WVGA? Podtržítko občas celkem postrádám a nebylo by vůbec špatný ho mít i pro WVGA :)

A taky ještě nevím proč, ale na mém HTC Touch HD nejede SIPChange. Zkoušel jsem delay i 50 a nic. Nemáte někdo podobnou zkušenost?

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Jakou SW klávesnici na psaní SMS?

Příspěvek od peter63 » pon bře 23, 2009 23:10

SIP mi na HD fungoval len raz...po par pokusoch som to vykopol a prepinam to rucne

Uživatelský avatar
Su Shi
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pát bře 20, 2009 8:29
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

Jakou SW klávesnici na psaní SMS?

Příspěvek od Su Shi » pon bře 23, 2009 23:15

Hmm, to je škoda. A taky je škoda další věc .. alespoň mě to nejde. Automatické nápovědy u klávesnice od Bombery. To by se taky dost hodilo.

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Jakou SW klávesnici na psaní SMS?

Příspěvek od hafush » pon bře 23, 2009 23:53

To Su Shi :
Vše již tady bylo řečeno.
1. SIP change vykopne z defaultu bezproblémově originální klávesnici od HTC,ale pokud máš českou,nebo slovenskou lokalizaci od Sunnysoftu,tak máš jako default tu Sunnysoftí klávesnici a ta zatím nejde žádným způsobem vyhodit z defaultu.
2. Napovídání slov u Bomberovy,nebo jakékoli jiné klávesnice FingerKeybord 2 funguje. Musíš si to ale nastavit. Start-Nastavení-Zadávání-V metodě zadávání zvol FingerKeyb-Možnosti- a na druhé záložce HTC xT9 - tam nastavíš napovídání jmen a slov.

Uživatelský avatar
Su Shi
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pát bře 20, 2009 8:29
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

Jakou SW klávesnici na psaní SMS?

Příspěvek od Su Shi » úte bře 24, 2009 8:08

To Hafush:
Díky za shrnutí na jednom místě :) Co se týká toho dokončování slov, tak jak v návodu Bombera píše, že je to v nastavení klávesnice, tak je to takový dvojsmysl a já si vybral tu druhou možnost - tj. Start - settings - zadávání - dokončování slov a to mi právě nešlo. No nic, teď už je v tom jasno a alespoň až si to bude číst někdo další, tak už bude vědět :)

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Jakou SW klávesnici na psaní SMS?

Příspěvek od hafush » úte bře 24, 2009 19:40

Ono v tom nastavení o kterém píšeš jsou všeobecná pravidla podle kterých má napovídání xT9 pracovat. A ty si u nastavení každé klávesnice musíš zvolit jestli tu xT9 budeš nebo nebudeš používat.

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

Jakou SW klávesnici na psaní SMS?

Příspěvek od peter63 » úte bře 24, 2009 20:52

Uz parkrat sa mi stalo, ze po kliknuti dole na symbol klavesnice vytuhla a nesla spustit ani prehodit za inu. Pomohol jedine restart. Stalo sa to aj niekomu inemu?

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Jakou SW klávesnici na psaní SMS?

Příspěvek od YAMATO » úte bře 24, 2009 22:05

hafush píše:SIP change vykopne z defaultu bezproblémově originální klávesnici od HTC,ale pokud máš českou,nebo slovenskou lokalizaci od Sunnysoftu,tak máš jako default tu Sunnysoftí klávesnici a ta zatím nejde žádným způsobem vyhodit z defaultu.
V nastavení SS přeci je možnost vybrat jako default jakoukoli klávesnici.

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Jakou SW klávesnici na psaní SMS?

Příspěvek od hafush » úte bře 24, 2009 22:27

Ono nastavit si to můžeš,ale ta Sunnysoftí klávesnice asi startuje později nebo nevím jak je to možné,ale prostě to nefunguje a Sunnysoft nad námi stále vítězí a po restartu neustále najížďí ten jejich paskvil.
Alespoň já nemám ani z jednoho fóra informaci,že by někdo přišel jak na to. Za jakoukoli informaci by jsme určitě mi všichni, co používáme lokalizaci ,byli vděční.

Tobi777
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: stř lis 26, 2008 14:19
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: okolí Pardubic
Kontaktovat uživatele:

Jakou SW klávesnici na psaní SMS?

Příspěvek od Tobi777 » úte bře 24, 2009 23:04

Mně taky občas HD vytuhne, když kliknu na ikonku klávesnice...ale ne úplně, že bych ho musel restartovat..spíš když kliknu na tu šipku vedle klávesnice..to musim čekat tak 10 vteřin, než vyběhne nabídka s výběrem klávesnice..je to docela úmorný :???: a připojuju se k názvu paskvil pro Sunnysoft klávesnici..člověk aby ji moh používat, musel by pokaždý vytahovat stylus.. :roll: prsty to fakt moc nejde.

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Jakou SW klávesnici na psaní SMS?

Příspěvek od YAMATO » stř bře 25, 2009 4:48

hafush píše:Ono nastavit si to můžeš,ale ta Sunnysoftí klávesnice asi startuje později nebo nevím jak je to možné,ale prostě to nefunguje a Sunnysoft nad námi stále vítězí a po restartu neustále najížďí ten jejich paskvil.
Alespoň já nemám ani z jednoho fóra informaci,že by někdo přišel jak na to. Za jakoukoli informaci by jsme určitě mi všichni, co používáme lokalizaci ,byli vděční.
Jak na HD nevím, ale v Diamondu takový problém naštěstí nemám.

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Jakou SW klávesnici na psaní SMS?

Příspěvek od hafush » pát bře 27, 2009 1:10

A opravdu používáš lokalizaci Interwrite od Sunnysoftu?

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Jakou SW klávesnici na psaní SMS?

Příspěvek od YAMATO » pát bře 27, 2009 4:37

100 %

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Jakou SW klávesnici na psaní SMS?

Příspěvek od Milan Pištělka » sob bře 28, 2009 14:51

Na straně 3 tohoto vlákna jsem dnes aktualizoval mnou upravenou klávesnici FingerKeyb2.0.
V nové verzi jsem udělal plnohodnotnou klávesu Ctrl - funguje pro všechna písmena jako na velké klávesnici.
Odkaz na příspěvek na straně 3.

Uživatelský avatar
Bombera
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pát bře 13, 2009 18:37
Zařízení: iPhone 3GS 16GB

Jakou SW klávesnici na psaní SMS?

Příspěvek od Bombera » ned bře 29, 2009 2:34

hafush píše:Ono nastavit si to můžeš,ale ta Sunnysoftí klávesnice asi startuje později nebo nevím jak je to možné,ale prostě to nefunguje a Sunnysoft nad námi stále vítězí a po restartu neustále najížďí ten jejich paskvil.
Alespoň já nemám ani z jednoho fóra informaci,že by někdo přišel jak na to. Za jakoukoli informaci by jsme určitě mi všichni, co používáme lokalizaci ,byli vděční.
Mozna mam tip jak to udelat je to velice jednoduche ale nevim jestly to bude opravdu funkcni protoze funguje to takhle pri ciste instalaci to znamena pri nahrani nove EN rom a az pote CZ ale mozna to pujde zpetne takto :Odinstalujte SIPChange pote odinstalujte Lokalizaci od SunnySoftu,soft reset pote mate telefon v EN nainstalujte SIPChange a zvolte Finger Keyboard jako deafult klavesnici pote opet soft reset mnela by vam normalne najet jako defaultni no a ted znovu nainstalovat zpet CZ od Sunny softu a mnelo by to fungovat.Mno otestujte a dejte vedet :)

Odpovědět

Zpět na „Software a multimédia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti