telefonny zoznam

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D a dalších utilitách
Odpovědět
boorky
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pon led 12, 2009 23:08
Zařízení: HTC TOUCH HD

telefonny zoznam

Příspěvek od boorky » pon led 26, 2009 14:02

ked kliknem na tlacitko so sluchadlom /ktorym sa prijima hovor/ tak tam nemam ani jeden kontakt, v oficialnej romke to tam bolo ale po zmene druhej romky to tam nieje a chcel by som to tam mat, vsetko je iba v SIM Manager-ovy, neviete mi poradit ako to tam dostanem? chcem ale aby vsetky kontakty zostali na simkarte, dakujem

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

telefonny zoznam

Příspěvek od radospol » pon led 26, 2009 17:49

V kontaktoch daj menu, vyber select all a daj copy contacts

boorky
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pon led 12, 2009 23:08
Zařízení: HTC TOUCH HD

telefonny zoznam

Příspěvek od boorky » pon led 26, 2009 18:08

akosi mi to nejde, pretoze ked vyberem contacts tak tam nic nemam musim dat potom menu sim manager a tam su vsetci, mohol by si mi to nejako zrozumitelnejsie povedat? chcem ich mat ale vsetkych na simkarte nie vo fone, dakujem

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

telefonny zoznam

Příspěvek od Milan Pištělka » pon led 26, 2009 18:58

pánové, pletete to všechno dohromady. Po flashnutí ROMky se pochopitelně kontakty z přístroje odstraní. Před flashnutím je třeba udělat backup, nejlépe pomocí SpbBackup, a pak si z něj všechno vrátit zpět. Pokud toto nemáte, tak se to dá nahrát ze SIM karty - v SIM managerovi Menu>Select All a potom Menu>Save to Contacts. Teď jsou kontakty jak na SIM kartě tak v přístroji. Pak se ale v kontaktech zobrazuje každý dvakrát, takže se pak nastaví pomocí HD Tweak položka 16.1 SIM Contacts - nastavit na Hide.

boorky
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pon led 12, 2009 23:08
Zařízení: HTC TOUCH HD

telefonny zoznam

Příspěvek od boorky » pon led 26, 2009 19:32

no mne sa v kontaktoch nezobrazuju dvakrat, ale ked dam teraz sluchadlo, tak kde su ulozene tie cisla v pda ci na simkarte? ked som mal este oficialnu romku tak pri kazdom bola nakreslena mala simkarta /znacilo to asi ze to je na nej/ lenze teraz tam mam postavicku a za nim list, tak ako to je?

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

telefonny zoznam

Příspěvek od Milan Pištělka » pon led 26, 2009 19:57

Vždyť to píšu v předchozím příspěvku. Teď je to v pořádku. Kontakty jsou v přístroji i na SIM kartě, ale v seznamu se zobrazují pouze ty v přístroji. Nová ROMka už má nastavení nezobrazovat SIM kontakty v sobě, takže se to už nemusí ručně nastavovat.

boorky
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pon led 12, 2009 23:08
Zařízení: HTC TOUCH HD

telefonny zoznam

Příspěvek od boorky » pon led 26, 2009 20:05

ale nechapes ze ja ich nechcem mat v telefone ale iba na simkarte? aj s tym ze budu zobrazene?

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

telefonny zoznam

Příspěvek od Milan Pištělka » pon led 26, 2009 20:17

No jo, ale to zatím nebylo řečeno. Ale i tento poněkud neobvyklý požadavek je řešitelný.
1. smazat kontakty v přístroji - Contacts>Menu>Select Contacts>All a pak Menu>Delete Contact
2. V HD Tweak nastavit položku 16.1 na "Show (Default)"
a je to hotový

boorky
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pon led 12, 2009 23:08
Zařízení: HTC TOUCH HD

telefonny zoznam

Příspěvek od boorky » pon led 26, 2009 20:43

jop dakujem o toto mi cely cas islo, este raz dakujem

boorky
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pon led 12, 2009 23:08
Zařízení: HTC TOUCH HD

telefonny zoznam

Příspěvek od boorky » úte úno 03, 2009 19:13

tak zacal mi soft HD tweak robit blbosti, nadstavim si riadkok 16.1 /to je to co sme rozoberali vissie/ a resetnem fon alebo zavolam a zase je to tak ako predtym, vobec mi to nadstavenie nezostalo ulozene, neviete cim to je?

boorky
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pon led 12, 2009 23:08
Zařízení: HTC TOUCH HD

telefonny zoznam

Příspěvek od boorky » pon úno 09, 2009 20:44

neviete mi s tym pomoct?

Uživatelský avatar
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 336
Registrován: ned zář 14, 2008 9:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: EU

telefonny zoznam

Příspěvek od Kwazzy » úte úno 10, 2009 8:20

asi by si nemel flashovat pokym se nenaucis pracovat s WM ... :tlem: muze to byt klidne i tou romkou, mozna je nejaka chybna. zaruku (jakou takou) Ti dava pouze oficielni vyrobce.

Odpovědět

Zpět na „Software a multimédia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů