odstranenie softu

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D a dalších utilitách
Odpovědět
boorky
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pon led 12, 2009 23:08
Zařízení: HTC TOUCH HD

odstranenie softu

Příspěvek od boorky » ned led 25, 2009 23:20

ako odstranim software ktory nechcem v touch hd ale nenachadza sa v remove programs? skusal som aj zo zlozky windows ho vymazat ale nejde to, ani premenovat ho nejde ani nic podobne, dakujem

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

odstranenie softu

Příspěvek od lukas.manak » pon led 26, 2009 7:26

jedna možnost je zkusit nějaký program ,který tohle umožnuje.Třeba pocketmechanic.Nebo chceš odstranit programy ,které prostě nejdou.Nevím co chceš odstranit....

Donuts
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: stř pro 24, 2008 21:58

odstranenie softu

Příspěvek od Donuts » pon led 26, 2009 7:30

Na takove veci pouzivam SK Tools.

Lutri
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv lis 27, 2008 11:15
Zařízení: Samsung Note2 =o)

odstranenie softu

Příspěvek od Lutri » pon led 26, 2009 9:20

A nechtělo by to hlavně napsat, o jaký soft se jedná!?

boorky
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pon led 12, 2009 23:08
Zařízení: HTC TOUCH HD

odstranenie softu

Příspěvek od boorky » pon led 26, 2009 12:45

no napriklad tie windowsacke co tam su, alebo co tam boli pridane s romkou konkretne s touto http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=465637

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

odstranenie softu

Příspěvek od lukas.manak » pon led 26, 2009 16:32

ty musí být odstraněné z rom jinak je nevymažeš...

boorky
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pon led 12, 2009 23:08
Zařízení: HTC TOUCH HD

odstranenie softu

Příspěvek od boorky » pon led 26, 2009 16:47

takze to sa da vymazat iba pri tvorbe rom?

Odpovědět

Zpět na „Software a multimédia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů