hudebni prehravac

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D a dalších utilitách
Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

hudebni prehravac

Příspěvek od spermosh » stř led 21, 2009 15:06

muzete mi, prosim, nekdo doporucit nejaky hudebni prehravac - uz jsem trosku bezradny
CorePlayer - neni primarne urcen na prehravani hudby, takze nenabizi dostatecny komfort pro toto a navic se prehravane mp3 sekaji (vterinove vypadky - hlavne pri chuzi - zkousel jsem si pohrat i s nastavenim)
PocketMusic - dlouho nabiha, je pomaly, obcas mi jakoby zamrzne a ja musim SR
PocketPlayer - porad si hraje s hlasitosti, zkousel jsem i ruzne nastaveni, ale zacatek mp3 je hrozne nahlas, tak to ztlumim a po par vterinach to on jeste ztlumi na ticho a kolobeh se v opacnem poradi zase opakuje

Uživatelský avatar
Putcha
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: stř pro 31, 2008 15:22
Zařízení: Omnia7
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

hudebni prehravac

Příspěvek od Putcha » stř led 21, 2009 15:15

Ja uz dlho pouzivam GS player a som s nim uplne spokojny. Je maly, nenarocny a bez zbytocnych funkcii.

mirbx
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: pát črc 07, 2006 12:28
Zařízení: Samsung Galaxy Note, Nokia n85, Nokia c5
Bydliště: Pardubice

hudebni prehravac

Příspěvek od mirbx » stř led 21, 2009 15:17

Zkus "Nitrogen". Nezobrazuje se sice úplně korektně na 800x480, ale je fajn jednoduchý, pohotový a elegantní ;-)

http://www.mobilnaut.cz/?z/2069

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

hudebni prehravac

Příspěvek od spermosh » stř led 21, 2009 15:23

Nitrogen jsem zkousel, kvuli necemu jsem ho poslal do kytek...vyzkousim ten GS player, diky za tip

Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: stř zář 10, 2008 22:18
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

hudebni prehravac

Příspěvek od Wolfenzi » stř led 21, 2009 17:01

Neseká se jen coreplayer, ale jakejkoliv přehrávač hudby. Možná že kromě TF3D, ale jinak všechny.

mirbx
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: pát črc 07, 2006 12:28
Zařízení: Samsung Galaxy Note, Nokia n85, Nokia c5
Bydliště: Pardubice

hudebni prehravac

Příspěvek od mirbx » stř led 21, 2009 17:10

To je zajímavé, mě se to "sekání" ještě nestalo s žádným přehrávačem.
Mohl bys to nahrát a dát na youtube, jak to sekání vypadá?

Tobi777
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: stř lis 26, 2008 14:19
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: okolí Pardubic
Kontaktovat uživatele:

hudebni prehravac

Příspěvek od Tobi777 » stř led 21, 2009 17:40

Abych pravdu řek, tak coreplayer se mi při přehrávání mp3 nesekal..Ale stejně používám buď PocketMusic nebo již zmiňovaný GS Player. U obojího plná spokojenost.

Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: stř zář 10, 2008 22:18
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

hudebni prehravac

Příspěvek od Wolfenzi » stř led 21, 2009 17:50

Tak ste hluchý ;-) Je to známej problém u HD, diamondu, touch pro, xperie.... Neni to nepřekousnutelný ale v intervalech kolem 4 minut je prostě malinké seknutí.

nirman
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 172
Registrován: ned srp 17, 2008 3:40
Zařízení: HTC Touch Pro

hudebni prehravac

Příspěvek od nirman » stř led 21, 2009 18:13

Wolfenzi ja chluchy nejsem :) a sekani se kona pouze v CorePlayeru co jsem tedy zkousel (jini uzivatele hlasi sekani u vsech programu, asi zalezi na ROMce). Testoval jsem prehravace a vysel mi nejlepe WMP. Neseka se pri zadnem datovem toku navic me nestve zadnym zbytecnym nastavenim a dobre ladi se systemem.

Uživatelský avatar
SaintPaul
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: stř led 07, 2009 17:36
Zařízení: Orange SanFrancisco = ZTE Blade

hudebni prehravac

Příspěvek od SaintPaul » stř led 21, 2009 18:37

Já mám dobrou zkušenost s přehrávačem Mort Player http://www.sto-helit.de/index.php?modul ... ction=list.
Edit: Jako skin je nejlepší original Mort VGA

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

hudebni prehravac

Příspěvek od spermosh » stř led 21, 2009 22:09

me se seka jen u CorePlayeru, at jsem zkusil dat jakkoliv velkou vyrovnavaci pamet (cim vetsi, tim bylo sekani mene,ale porad bylo), v nejhorsim momente bylo pri chuzi snad kazdych pet sekund
jine prehravace se mi nesekaji - mam puvodni ROM, takze 1.14
WMP se mi nelibi a uz z principu nechci pouzivat Microsofti aplikace, natvrdo nainstalovany a celkove mi prijde malo prehledny a hlavne skoro vubec nenastavitelny
zkusim i ten Mort Player - doporucujes posledni betu nebo stable verzi ?

Uživatelský avatar
SaintPaul
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: stř led 07, 2009 17:36
Zařízení: Orange SanFrancisco = ZTE Blade

hudebni prehravac

Příspěvek od SaintPaul » stř led 21, 2009 22:45

Už dva měsíce mám beta verzi a není s ní problém. Jen zatím nefunguje žádný skin (jen ten defaultní). Ale snad někdo udělá skin i pro WVGA :-)

Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: stř zář 10, 2008 22:18
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

hudebni prehravac

Příspěvek od Wolfenzi » čtv led 22, 2009 14:30

Prozkoušim WMP jak to tam je se sekánim, ale jinak fakt nechápu sekání coreplayeru každých 5sec :D To se prostě seká jednou za 3-5minut. Když se člověk nesoustředí a nezná odkonale písničku tak si možná ani nevšimne. A taky nechápu proč za chůze víc...

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

hudebni prehravac

Příspěvek od tslany » čtv led 22, 2009 14:49

za chůze... nemáš náhodou zaplou nějakou aplikaci, co využívá pohybovej senzor? to sekání možná souvisí s vytížením CPU a volný RAM, takže pokud máš např. G-sen a jdeš a sem-tam se ti překlopí displej tak proto to může dělat

jonathanio
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 188
Registrován: čtv led 03, 2008 2:33
Zařízení: iPhone 4S
Kontaktovat uživatele:

hudebni prehravac

Příspěvek od jonathanio » čtv led 22, 2009 14:58

Tak Nitrogen vypada hodne dobre, jen si ted jeste pockam na verzi pro Touch HD.
Skoda toho sekani v CorePlayeru, nebyt toho tak nemam duvod menit ...
Jinak sekani od doby co pouzivam Nitrogen opravdu prestalo, takze je asi fakt vina na strane CorePlayer.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

hudebni prehravac

Příspěvek od spermosh » čtv led 22, 2009 16:54

me se libi ten Mort Player, zatim zustanu u nej, uvidim, jak dlouho "vydrzi"
ja nemyslim sekani vlivem nezvladnuti datoveho toku nebo neco podobneho, ale treba jdu, zarizeni mam v kapse a prehravani mp3 se seka kazdy desaty/patnacty krok, vzdycky tak sekunda (jakoby byl poskozen soubor)
bezi mi jen ActiveSync a Gyrator2 (ale jak kdy), displej mam vypnuty, zarizeni je v kapse - takze procesor snad vytizen neni - opravdu to vypada tak, ze jakoby CorePlayer nestiha nacist data do bufferu a prehravani se tudiz seka, ale bufferem to neni

Uživatelský avatar
SaintPaul
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: stř led 07, 2009 17:36
Zařízení: Orange SanFrancisco = ZTE Blade

hudebni prehravac

Příspěvek od SaintPaul » čtv led 22, 2009 19:40

Mort Player mám na Loox N520 už asi 2 roky a funguje naprosto skvěle. Navíc má neuvěřitelně malou spotřebu RAMky i energie.
Proto jsem ho jako jednu z prvních aplikací instaloval i na Xperii.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

hudebni prehravac

Příspěvek od IkE Blaster » čtv led 22, 2009 20:11

Pro Nitrogen existuje WVGA skin, stačí hledat (jen má jinou koncepci, méně touchovsky idiotské [to kolečko, ikdyž to bylo efektí]). Osobně nyní používám už jen Nitrogen, protože PocketPlayer je čím dál více náročnější, zato velice dobře vybavený

Jinak ten PocketPlayer - divné... velice divné. Něco podobného mi to dělá když mám zapnuté automatické profily přes SPB Phone Suite a změním hlasitost. Občas se poté přepíná mezi novou a defaultní.

Nevím, mě přišel MortPlayer celkem těžkopádný... Hodně to ovlivňuje skin, ale i s nějakým skoro nenáročným mi to přišlo téměř nepoužitelné.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

hudebni prehravac

Příspěvek od spermosh » čtv led 22, 2009 22:42

me se nitrogen prave vubec nelibil, prisel mi dost tezkopadny, mozna to bylo jen skinem - ted zkousim ten MortPlayer a zatim se jevi v pohode

ja mam profily spravovany SPB Phone Suitem, ale i kdyz jsem to vypnul, PocketPlayer si porad hral s hlasitosti, to treba u toho Mortu muzu nastavit, kterou hlasitosti se ma ridit a muzu mu neridit se systemovou hlasitosti

u toho Mortu mi celkem vyhovuje defaultni skin nainstalovane posledni bety, jeste ho musim poradne prozkoumat (nejak moc sipek,...), ale prijde mi docela v pohode

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

hudebni prehravac

Příspěvek od spermosh » pon led 26, 2009 16:08

dotaz, omlouvam se za needitaci perdchoziho prispevku, chci aby se to zobrazilo jako dalsi prispevek :D
a mozna i prispevek patri jinam, ale sem se mozna vice hodi
potreboval bych poradit s nastavenim MortPlayera - vsechno funguje krasne, az na dva body:
1) nejsem schopen zvolit nahodne prehravani na cely playlist, at delam, co delam, nahodne to prehrava jenom v konkretnim albu - do playlistu mi to nacetlo skladby samo (ze zvoleneho poradi) a rovnou mi je to rozhodilo do alb, takze neni mozne ani neprakticke reseni jednoho "ultra" alba...
2) porad se mi meni hlasitost, ale neni to tak hrozne jako u PocketPlayeru, kdy se menila i behem skladby - hlasitost se meni pri odpojeni a pripojeni sluchatek, vzdy, pritom mam nastaveno nemenit "systemovou hlasitost" a zkousel jsem i ruzne volby pri pamatovani hlasitosti v prehravaci, ale porad to same...
prehravac ma strasne moc moznosti nastaveni a nekdy se v tom trosku ztracim

Odpovědět

Zpět na „Software a multimédia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů