GRemote

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D a dalších utilitách
Odpovědět
pixelll
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon led 19, 2009 0:27
Zařízení: HTC Touch HD

GRemote

Příspěvek od pixelll » pon led 19, 2009 19:50

Chcel by som sa opytat ci mozem spojazdnit tento program cez bluetooth pretoze mi vypisuje connection timeout, ked sa chcem prihlasit cez wifi...dik za radu

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

GRemote

Příspěvek od Jiří Hrma » pon led 19, 2009 22:21

GRemote lze spojit s Pc přes USB, Bluetooth i Wi-Fi. Mrkni na návod na webu výrobce, je tam uvedený postup jak to rozjet.
http://gbmsoftware.com/index.php?option ... &Itemid=14

pixelll
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon led 19, 2009 0:27
Zařízení: HTC Touch HD

GRemote

Příspěvek od pixelll » úte led 20, 2009 1:04

:tlem: vazne diky, budem sa musiet cez to nejako preluskat...

Uživatelský avatar
airswipe
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: ned pro 27, 2009 14:27
Zařízení: SGS2 - ICS 4.0.3.
Bydliště: Kadaň

GRemote

Příspěvek od airswipe » pát kvě 28, 2010 7:03

Tak to proste neumim spojit pres wifi... ale dřív už jsem to zprovoznil, bohužel ted se to proste nespojí.. nevím co s tím. V návodech je jen postup pro BT. Bohužel, ten můj ntb nemá :)

EDIT: Tak na poprvé je potřeba se spojit pres USB kabel. :) Bohuzel na podruhe, nejde wifi stejne.. ale ono to uz nejde ani pres usb :D

-- doplnění předchozího příspěvku (stř led 26, 2011 18:46) --

Cas je dál a s novým ntb už mi to jde i přes BT. teĎ na tom potřebuju rozebehnout Itunes? lze?

Odpovědět

Zpět na „Software a multimédia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů