Víc akcí na jedno tlačítlo

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D a dalších utilitách
Krwell
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 179
Registrován: stř pro 17, 2008 18:48
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
Bydliště: Praha 1
Kontaktovat uživatele:

Víc akcí na jedno tlačítlo

Příspěvek od Krwell » pon led 12, 2009 22:33

Zdravim, mám takovej dotaz, existuje nějaký soft, který dokáže provédst víc akcí najednou. Něco v tom smyslu, že kliknu na tlačítko a zapne se wifina + ICQ + Skype nebo zmáčknu jiný tlačítlo a zapne se TomTom a bluetooth

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Víc akcí na jedno tlačítlo

Příspěvek od ziminix » pon led 12, 2009 22:46

Osobně si nevybavuju, že by nějaký sw uměl namapovat více akcí na jedno tlačítko. Šlo by to ale vyřešit namapováním MortScriptu, který by spustil všechny požadované aplikace, na požadované tlačítko.

Krwell
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 179
Registrován: stř pro 17, 2008 18:48
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
Bydliště: Praha 1
Kontaktovat uživatele:

Víc akcí na jedno tlačítlo

Příspěvek od Krwell » pon led 12, 2009 22:47

to bude asi nad moje schopnosti, do programování sem se nikdy nedostal

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Víc akcí na jedno tlačítlo

Příspěvek od ziminix » pon led 12, 2009 22:48

Programování v MS, pokud se to tak dá nazvat, je velmi jednoduchá záležitost. Pokud bys měl zájem, tak si sepiš co chceš vždycky spustit, pošli mi to přes SZ a já ti to udělám. Pak si to akorát namapuješ.

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 394
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Víc akcí na jedno tlačítlo

Příspěvek od SirTom » úte led 13, 2009 10:56

ano jde to (program AEButton), umožňuje mapování: 1 stisk, 2,3 stisky, dlouhý stisk
viz diskuze zde : http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... =15#p81760

Krwell
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 179
Registrován: stř pro 17, 2008 18:48
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
Bydliště: Praha 1
Kontaktovat uživatele:

Víc akcí na jedno tlačítlo

Příspěvek od Krwell » úte led 13, 2009 11:56

dík moc, vyzkoušim

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Víc akcí na jedno tlačítlo

Příspěvek od ziminix » úte led 13, 2009 14:58

Jo tak to jde, ale pokud jsem to pochopil, tak autor to chtěl spustit naráz.

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 394
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Víc akcí na jedno tlačítlo

Příspěvek od SirTom » úte led 13, 2009 15:58

no jasně, ale je to určitá alternativa

Krwell
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 179
Registrován: stř pro 17, 2008 18:48
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
Bydliště: Praha 1
Kontaktovat uživatele:

Víc akcí na jedno tlačítlo

Příspěvek od Krwell » úte led 13, 2009 17:39

tohle by mi ani tak nevadilo, ted sem to este vymyslel jinak, stáhnul sem si SPB Pocket mobile, nebo jak se to jmenuje, a na "plochu" sem si nastavil zástupce TomTom, Skype atd, co potřebuju, nastavil sem si tam i ikonku Wifi, na kteropu když kliknu tak se mi stpustí nastavení wifi, musel sem to hledat ve složce Windows, ale chtěl sem si tam nastavit eště zástupce na Bluetooth, ale nikde ve windows sem ho nenašel, nebo jsem slepej, mohli byste mi někdo poradit, kde tohle nastavení najdu abych si ho mohl dát jako ikonu ?

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Víc akcí na jedno tlačítlo

Příspěvek od spermosh » úte led 13, 2009 18:10

Spb Phone Suite ti krome jineho da na plochu (pokud si zapnes jeho zobrazeni) tlacitko na bezdratove prenosy (zapnuti/vypnuti) a je zde wifi/bluetooth/samotny telefon/rychle zapnuti flight modu

Krwell
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 179
Registrován: stř pro 17, 2008 18:48
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
Bydliště: Praha 1
Kontaktovat uživatele:

Víc akcí na jedno tlačítlo

Příspěvek od Krwell » úte led 13, 2009 18:19

super, dík moc :) tohle mi pomohlo, tak další přírůstek od SPB :)

boorky
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pon led 12, 2009 23:08
Zařízení: HTC TOUCH HD

Víc akcí na jedno tlačítlo

Příspěvek od boorky » pon led 26, 2009 21:35

mam ae buttons a pri starte zariadenia sa mi vyhodi tabulka s tym ze to neni registrovane, neviete ako to zrusit? mozno by pomohla registracia ale nerad by som platil za free soft, dakujem

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Víc akcí na jedno tlačítlo

Příspěvek od ziminix » pon led 26, 2009 22:18

Hochu, AEB neni free aplikace. Takže buď si ji kup, nebo hledej jinde!

boorky
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pon led 12, 2009 23:08
Zařízení: HTC TOUCH HD

Víc akcí na jedno tlačítlo

Příspěvek od boorky » pon led 26, 2009 22:24

a neviete ako by sa to dalo obist?

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Víc akcí na jedno tlačítlo

Příspěvek od ziminix » pon led 26, 2009 22:32

I kdybychom věděli, po přečtení pravidel, se kterými jsi při registraci souhlasil, bys zjistil, že pro tyhle věci není tohle fórum určené a jsou tu zakázané.

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Víc akcí na jedno tlačítlo

Příspěvek od Diamant » sob úno 07, 2009 13:11

U predošlých PDA mi AEButton fungovalo spoľahlivo. Teraz mám Touch HD a nedarí sa mi premapovať stredné dve klávesy so symbolom domčeka a šípky. Neviete, ako ich premapovať?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Víc akcí na jedno tlačítlo

Příspěvek od htcjirka » sob úno 07, 2009 17:07

Domecek,neboli home nepremapujes.Sipku zpet premapujes,v AEButton je pod ok.AEButton pouzij verzi 2.6.5 a vyssi.

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 409
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

Víc akcí na jedno tlačítlo

Příspěvek od dvzd » sob úno 07, 2009 17:13

boorky píše:a neviete ako by sa to dalo obist?
Zkus HButton, ten je free.
http://hbutton.dyndns.org/

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Víc akcí na jedno tlačítlo

Příspěvek od Diamant » ned úno 08, 2009 21:11

Šípku som premapoval, ale najviac ma zaujímal práve ten domček :-(

A ešte ma štve, že klávesy na boku na ovládanie hlasitosti sa stále tvrdohlavo po čase vrátia k svojmu pôvodnému účelu, hoci som ich premapoval.

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Víc akcí na jedno tlačítlo

Příspěvek od ziminix » ned úno 08, 2009 22:13

Je to nešvar posledních modelů, že tlačítka jsou prakticky téměř nepřemapovatelná. Domeček nemáš šanci přemapovat, u Touch Pro jsem se o to taky snažil, ale původní funkce vždy zůstává. Stejně tak se nedala přemapovat jakákoli tlačítka na klávesnici...to byl jeden z důvodů, proč šel z domu. Co se týče těch šipek, jak jsi je měl namapované?

Odpovědět

Zpět na „Software a multimédia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů