Budík

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D a dalších utilitách
Dave-X-93
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pon pro 28, 2009 13:56
Zařízení: HTC TOUCH HD

Budík

Příspěvek od Dave-X-93 » sob led 09, 2010 20:24

zdravim prosim vas nemate tady nekdo g-alarm free verzi abych to nemel na tech 10 pitomych dnu ? :)

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2090
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Budík

Příspěvek od YAMATO » sob led 09, 2010 20:27

Za warez zde dostaneš v lepším případě vynadáno. Proboha, vždyť G-Alarm je za blbejch 5 Euro! Hlavně že máš HD! A navíc existují i starší free, ale spolehlivé verze, i jiné budíky zdarma!

Dave-X-93
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pon pro 28, 2009 13:56
Zařízení: HTC TOUCH HD

Budík

Příspěvek od Dave-X-93 » sob led 09, 2010 20:33

mno ja to smazu... mas priklad nejakeho toho budika ?

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2090
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Budík

Příspěvek od YAMATO » sob led 09, 2010 22:35

Třeba Klaxon je hodně dobrý.

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 414
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

Budík

Příspěvek od dvzd » ned led 10, 2010 9:20

Dave-X-93 píše:zdravim prosim vas nemate tady nekdo g-alarm free verzi abych to nemel na tech 10 pitomych dnu ? :)
Poslední free verze G-Alarmu je verze 1.5.1 a dá se stáhnout třeba zde:
http://smartmania.cz/forum/download/file.php?id=2982
Funguje perfektně a spolehlivě, a nemyslím si, že by v těch nových placených verzích G-Alarmu bylo něco lepšího.

pajano
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv črc 22, 2010 8:24
Zařízení: HTC TOUCH HD

Budík

Příspěvek od pajano » pon srp 02, 2010 18:15

Zdravím dělal jsem to podle tohoto návodu:
http://wizaard.spaces.live.com/blog/cns ... 1091.entry" onclick="window.open(this.href);return false;
a nechápu to vpostupu u tohodle
Do pole “New program” vypište kompletní cestu k programu (např.: \Program Files\ageye\G-Alarm\GAlarm.exe).
ja kliknu na ty 3 tečky at mi to vyhledá a ono mi to nic nechce najít..poradte kde dělám chybu???

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 414
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

Budík

Příspěvek od dvzd » ned srp 08, 2010 20:55

No nesmíš kliknout na ty tři tečky, ale musíš do té kolonky zadat cestu k programu ručně, pokud to je nainstalované v přístroji, tak tam zadej cestu: \Program Files\ageye\G-Alarm\GAlarm.exe, pokud to je nainstalované na kartě, tak tam zadáš cestu k souboru jinou podle toho, kde je soubor nainstalován: \Storage Card\...\GAlarm.exe.

Odpovědět

Zpět na „Software a multimédia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů