Budík

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D a dalších utilitách
Uživatelský avatar
milos797
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: úte pro 30, 2008 22:48
Zařízení: HTC Touch HD

Budík

Příspěvek od milos797 » pon led 05, 2009 13:18

Viete mi poradiŤ nejaký dobrý budík ktorý by na HD-čku fungoval a ak by to bolo možné, aj aby som s ním mohol nahradiť ten, ktorý je pod hodinami v TouchFlo...
Ten štandardný sa prstom strašne ťažko ovláda, najmä keĎ som rozospaný a potrebujem si posunúť 10 minút :-D

Uživatelský avatar
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 404
Registrován: sob čer 28, 2008 20:25
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Plzeň

Budík

Příspěvek od wizaard » pon led 05, 2009 13:20

Viz. G-Alarm. Kompletní návod na linku níže.

http://wizaard.spaces.live.com/blog/cns ... 1091.entry

(Postup by měl fungovat i pro Touch HD.)

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Budík

Příspěvek od Lemmy » pon led 05, 2009 14:46

Funguje na HDcku OK, jen koukam ze nova verze 1.2 zatim neobsahuje cestinu.

Uživatelský avatar
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 404
Registrován: sob čer 28, 2008 20:25
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Plzeň

Budík

Příspěvek od wizaard » pon led 05, 2009 15:09

Obsahuje - používám.

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Budík

Příspěvek od Lemmy » pon led 05, 2009 15:19

Ja ted 1.2 nainstaloval a mam tam na vyber jen English. Tahal sem to ze stranek autora. Predtim jsem tam zadnou starsi verzi nemel.

Uživatelský avatar
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 404
Registrován: sob čer 28, 2008 20:25
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Plzeň

Budík

Příspěvek od wizaard » pon led 05, 2009 16:16

Jazyk se nastavuje při instalaci a ostatní se smažou - pokud jsi nastavil EN, ostatní se smazaly, tedy instaluj znovu.

Uživatelský avatar
milos797
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: úte pro 30, 2008 22:48
Zařízení: HTC Touch HD

Budík

Příspěvek od milos797 » pon led 05, 2009 16:20

Tak tak, funguje to aj ked najskôr nechcelo ísť. S tým jazykom, hneĎ po inštalácií sa to pýtalo na výber jazyka a tam aj písalo, že ostatné jazyky budú odinštalované.
Apropo Ď za odporúčanie, je to super. A nevieš mi ešte poradiŤ ako si priamo v TouchFlo urobím kartu kalendára? Teda že sa skrátka posuniem napríklad medzi sms a maily a tam bude kalendár... Som to niekde videl ešte kým som HD kúpil a už neviem kde.

Uživatelský avatar
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 404
Registrován: sob čer 28, 2008 20:25
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Plzeň

Budík

Příspěvek od wizaard » pon led 05, 2009 16:31

Ano, na XDA kalendář mají, ale jednak není česky, ale hlavně nemá žádné funkce - je to JEN A POUZE zobrazený kalendář. Na vývoji se zatím pracuje.

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Budík

Příspěvek od Lemmy » pon led 05, 2009 16:43

Jj uz to maka, byl jsem moc rychlej a tu obrazovku pri instalaci odkliknul. Dik.

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2090
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Budík

Příspěvek od YAMATO » pon led 05, 2009 17:48

Hele, ta integrace G-Alarmu do TF3D se mi líbí, ale jak pak nastavovat čas? Nebo to v setings zůstane zachováno? No...asi to prostě zkusím to a uvidím :grin:

P.S. Kterou versi SSMaPa používáš? Viz. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=407777

Uživatelský avatar
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 404
Registrován: sob čer 28, 2008 20:25
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Plzeň

Budík

Příspěvek od wizaard » pon led 05, 2009 20:37

SSMaPa 0.2.3, jinak nastavení hodin samozřejmě zůstane zachováno - tam se nic nemění, jen se deaktivuje WM funkce budíku, to je celé.

Uživatelský avatar
milos797
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: úte pro 30, 2008 22:48
Zařízení: HTC Touch HD

Budík

Příspěvek od milos797 » pon led 05, 2009 21:20

no mne to ten cas zmenilo. tym ze som tam zadal twn prikaz podla navodu aj na cas aj na datum, tak po kliku na cas mi tiez otvori galarm. samozrejme ale cas mozes nastavit v nastaveniach. je to inak super program, fakt super

Uživatelský avatar
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 404
Registrován: sob čer 28, 2008 20:25
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Plzeň

Budík

Příspěvek od wizaard » pon led 05, 2009 21:42

YAMATO měl ale na mysli, zda z nastavení nezmizí nastavení času a hodin, což nezmizí. Tímhle jen přepíšete "odkaz" v TouchFLO 3D, nic víc.

Yoda
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: úte pro 23, 2008 5:58
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Kladno

Budík

Příspěvek od Yoda » pon led 05, 2009 21:45

No mě to ten čas taky změnilo, ale jak psal milos797 tak se dá čas nastavovat normálně přes Settings. Nevím jak by se to zachovalo, kdyby se podle návodu v SSmaPa udělala uprava jenom na Alarm a ne i na Time??
Jinak bych měl takový asi hloupý dotaz, co v nastavení G-Alarmu znamená "Dřímání" - je to tam skoro všude?

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2090
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Budík

Příspěvek od YAMATO » pon led 05, 2009 22:38

Wizard: super, pak je to dobré řešení.

Dřímání je že vypneš budík, nějaký čas si přispíš (nastavíš si sám) a pak zas budík zvoní.

Uživatelský avatar
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 404
Registrován: sob čer 28, 2008 20:25
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Plzeň

Budík

Příspěvek od wizaard » pon led 05, 2009 23:17

Yoda píše:No mě to ten čas taky změnilo, ale jak psal milos797 tak se dá čas nastavovat normálně přes Settings. Nevím jak by se to zachovalo, kdyby se podle návodu v SSmaPa udělala uprava jenom na Alarm a ne i na Time?? (...)
Když nezměníš Time, ale jenom Alarm, potom budeš muset spouštět nastavení G-Alarmu stylusem - musíš kliknout přesně na ten malinký čas s ikonku budíku, proto jsem to nastavoval na hodiny. Ale samozřejmě nikomu nebráním v tom udělat si to po svém!

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2090
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Budík

Příspěvek od YAMATO » pon led 05, 2009 23:24

Tak už jsem to tam dal a funguje to bezvadně! Další věc co zlepšuje využitelnost TF3D (a že to potřebuje). Ostatně koukám že tento SSMaPa lze použít na více věcí...např. spouštění jiné verze Opery (třeba to nastavím i na NetFront) z TF3D!

Uživatelský avatar
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 404
Registrován: sob čer 28, 2008 20:25
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Plzeň

Budík

Příspěvek od wizaard » pon led 05, 2009 23:31

Jen takové doporučení bokem - vždy, když pomocí SSMaPa provádíte změny (opakovaně), vraťte TouchFLO 3D nejdřív do původní podoby (tlačítkem obnovit na Deploy tabu) - je to jistější a navíc se změněným TouchFLO 3D často už SSMaPa nepracuje korektně a třeba vám půlku nastavení nezobrazí - neinicializuje.

Uživatelský avatar
milos797
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: úte pro 30, 2008 22:48
Zařízení: HTC Touch HD

Budík

Příspěvek od milos797 » úte led 06, 2009 0:44

Tak to driemanie som sa dobre pobavil, to je ta najzákladnejšia vec na budíku :-D Ja by som budík bez driemania nemohol mať, keďže nikdy nevstávam na prvé zazvonenie :-D Veď to poznáte, "ešte 5 minuuuuut" :-)
Inak sa mi tam hodne páčia funkcie ako keď prevrátim PDA alebo potrasiem že sa niečo stane. Len neviem, či to potrasenie nie je moc citlivé - či sa nevypne budík keď ho len chytím do ruky. A z tých hlavolamov by ma porazilo :-D

wizard - len k tvojmu postrehu, najskôr som to s tým stylusom nechápal, ale keď som pozrel že máš diamonda tak chápem. Na HD aj bez stylusu pohodlne klikneš prstom na tú ikonku pod hodinami a zapneš rovno budík. Mne to problém nerobilo. Predsalen ten display je vačší. Ja skôr dôvod vidím v tom, že keď otvoríš nastavenie hodín, tak sa dostaneš do default windows prostredia - no biela tabuľka. Zatiaľčo gAlarm má celkom podarený skin. Tak proste máš pocit, že si stále v TouchFlo. A povedzme si, ako často nastavujete hodinky? Ja raz za 2 roky keď mením mobil alebo auto :-)

Uživatelský avatar
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 404
Registrován: sob čer 28, 2008 20:25
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Plzeň

Budík

Příspěvek od wizaard » úte led 06, 2009 17:40

Na zatřesení bych budík ROZHODNĚ nevypínal - je dost citlivé - ageye (resp. Jörg) by to mohl trošku poupravit aspoň na dvě zatřesení - takhle prudčeji vezmeš telefon (kdo by ho ráno bral citlivě, potvoru, když budí, že) a konec. Já tak mám nastavené jen dřímání.

Jasně - u HD je situale malinko jiná - já mám displej jen 2,8" :-).

Odpovědět

Zpět na „Software a multimédia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti