WMDC (ActiveSync) - nefunkcni pripojeni

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D a dalších utilitách
Odpovědět
alig4tor
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv led 01, 2009 22:14

WMDC (ActiveSync) - nefunkcni pripojeni

Příspěvek od alig4tor » pát led 02, 2009 17:14

Ahoj, uz druhy tyden se zkousim pripojit k WMDC (Windows Mobile Device Center) a nedari se mi. Pres Bluetooth vse funguje, ale pres USB to proste nejde. Zkousel jsem snad vse co jsem nasel na Internetu. Jedine co jsem rozjel je sit (vypnul jsem DHCP, AutoCfg a nastavil IP adresu RNDIS: HKEY_LOCAL_MACHINE\Comm\RNDISFN1\Parms\TcpIp), takze po pripojeni USB kabliku mi funguje sit mezi PC a PDA. Programy normalne komunikuji, ale WMDC (ActiveSync) proste nejde (=WMDC se nespusti, a kdyz ho spustim manualne, tak napise "Not Connected"). Uz nevim co kde nastavit, abych to zprovoznil a tak pisu zde. Mozna, ze jste meli nekdo stejny problem.

Uživatelský avatar
suckme
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: pon pro 08, 2008 19:09
Zařízení: SONY Z3Compact

WMDC (ActiveSync) - nefunkcni pripojeni

Příspěvek od suckme » sob led 03, 2009 4:09

Jelikož jsem řešil podobný problém, tak ti poradím => Zkontroluj Firewall

Mám tu nainstalovaný Kerio a tenhle Firewall ti kontroluje přístup programů ke komunikačním portům, samozřejmně mi to ten ActiveSync jako nový (rozuměj neznámý) program blokoval...poté co jsem to povolil to funguje :-)

Dej vědět jak si dopadnul ;-)

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

WMDC (ActiveSync) - nefunkcni pripojeni

Příspěvek od IkE Blaster » sob led 03, 2009 9:50

Jeste muzes zkusit zmenit v nastaveni rozsirenou podporu site (ja to mam pod USB to PC)

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

WMDC (ActiveSync) - nefunkcni pripojeni

Příspěvek od spermosh » ned led 04, 2009 13:49

pokud wmdc nemuze najit zarizeni, zkus vypnout v zarizeni rychlou synchronizaci (je to tusim i u teto moznosti napsano)

alig4tor
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv led 01, 2009 22:14

WMDC (ActiveSync) - nefunkcni pripojeni

Příspěvek od alig4tor » čtv led 08, 2009 21:21

Všechny možnosti, které píšete jsem samozřejmě vyzkoušel - několikrát :-(

Tobi777
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: stř lis 26, 2008 14:19
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: okolí Pardubic
Kontaktovat uživatele:

WMDC (ActiveSync) - nefunkcni pripojeni

Příspěvek od Tobi777 » stř úno 25, 2009 14:49

Já mám zase problém s AS.. Když připojím HD k PC pomocí USB, najde zařízení a když začne synchronizovat tak vyskočí chyba: "Synchronization can not be completed successfully. Reconnect your device and try it again. If the problem persists, see the Microsoft ActiveSynch Troubleshooter in Microsoft ActiveSynch Help on your deskop computer." :???: zkoušel jsem odpojovat a připojovat několikrát, ale to nepomohlo. :-( Chová se to, jakoby to bylo připojený, ale i když jsem na PC připojený k internetu, na HDčku nejde. Přitom ještě před pár dny to šlo. Neví prosím někdo co by mohlo být příčinou? :-(
Screen0144.jpg
Tohle to píše v AS v HDčku..
Screen0144.jpg (166.17 KiB) Zobrazeno 2072 x

alig4tor
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv led 01, 2009 22:14

WMDC (ActiveSync) - nefunkcni pripojeni

Příspěvek od alig4tor » ned dub 12, 2009 12:35

Tak jsem na to přišel :)

V ActiveSync na PDA se musí zaškrtnout Menu->Connections...->When Cradled: Synchronize all PCs using this connection: ' USB.

Teď už nemám s přípojením přes USB problém.

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

WMDC (ActiveSync) - nefunkcni pripojeni

Příspěvek od hafush » ned dub 12, 2009 21:49

To TOBI777:
Na tvém místě bych v AS odstranil veškerá partnerství. A vytvořil bych 1 NOVÉ. Potom zkus sesynchronizovat znovu.

Tobi777
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: stř lis 26, 2008 14:19
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: okolí Pardubic
Kontaktovat uživatele:

WMDC (ActiveSync) - nefunkcni pripojeni

Příspěvek od Tobi777 » pon dub 13, 2009 17:17

Přesně tak jsem to udělal a už mi to běží :wink: stejně je vždycky nejlepší si na problém přijít sám...pokud to neni něco už hodně složitýho..

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

WMDC (ActiveSync) - nefunkcni pripojeni

Příspěvek od hafush » čtv dub 16, 2009 16:00

Máš pravdu,že osobní zkušenosti jsou nejcenější,ale pokud jde o ActiveSync, TAK NĚKDY BY MĚ TO MOHLO STÁT INFARKT. Když mi poprvé vymazal komplet vše z HD,tak jsem k tomu měl blízko. Proto opět velmi otřepaná,ale pravdivá rada ZÁLOHOVAT,ZÁLOHOVAT,ZÁLOHOVAT.
Naštěstí je tu na to PIM Backup. Je k dispozici i v češtině.
(OT: Kompletní záloha systému přes SPB Backup)

Odpovědět

Zpět na „Software a multimédia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti