Nefunguje TCPMP v HTC Touch HD

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D a dalších utilitách
talu
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pon pro 22, 2008 19:46

Nefunguje TCPMP v HTC Touch HD

Příspěvek od talu » úte pro 30, 2008 14:17

Ahoj
Prosím o radu.Jelikož WMP v HDčku nezvládne vše tak jsem si nainstaloval TCPMP.Instalace proběhne v pořádku ale když jej chci spustit tak hodí chybovou hlášku a ukončí se.Zkoušel jsem nainstalovat všechny dostupné verze pro tento model a pořád to samé.Poradí mi prosím někdo co dělám špatně popř. navede na stahnutí fungující verze.
Díky

Přesunuto do správné sekce. ziminx

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Nefunguje TCPMP v HTC Touch HD

Příspěvek od ziminix » úte pro 30, 2008 14:52

Kterou verzi zkoušíš?
Vyzkoušej tuhle .81 - http://forum.xda-developers.com/showpos ... tcount=386
Případně pak zkus .72

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12232
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nefunguje TCPMP v HTC Touch HD

Příspěvek od htcjirka » úte pro 30, 2008 15:05

Pouzij TCPMP ktery je upraven pro nova zarizeni a na HD funguje.
Přílohy
TCPMP-0.72RC1-ARM-PPC-recomp-03_3vi8.cab
(2.02 MiB) Staženo 1115 x

talu
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pon pro 22, 2008 19:46

Nefunguje TCPMP v HTC Touch HD

Příspěvek od talu » úte pro 30, 2008 15:45

Super chlape.FUNGUJE!!!!

Díky moc

Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: stř zář 10, 2008 22:18
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

Nefunguje TCPMP v HTC Touch HD

Příspěvek od Wolfenzi » úte pro 30, 2008 18:19

A funguje fakt úžasně, tam kde má coreplayer score 120% tak má TCMP obdivuhodných 78% ...

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Nefunguje TCPMP v HTC Touch HD

Příspěvek od tslany » úte pro 30, 2008 18:37

u mě je to naopak, jelikož nepotřebuju CorePlayer jelikož nemám CPU od Qualcommu který má problémy s videem

Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: stř zář 10, 2008 22:18
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

Nefunguje TCPMP v HTC Touch HD

Příspěvek od Wolfenzi » úte pro 30, 2008 22:40

Qualcomm nemá potíže s videem ale s coreplayerem. Já používám WMP.

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Nefunguje TCPMP v HTC Touch HD

Příspěvek od ziminix » úte pro 30, 2008 23:34

U toho TCPMP taky záleží na nastavení.

Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: stř zář 10, 2008 22:18
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

Nefunguje TCPMP v HTC Touch HD

Příspěvek od Wolfenzi » stř pro 31, 2008 0:32

Možná že mu trochu pomůže nastavení ale furt bude hrozný proti coreplayeru. Natož proti WMP.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Nefunguje TCPMP v HTC Touch HD

Příspěvek od IkE Blaster » stř pro 31, 2008 0:53

Natoz proti WMP? To si vazne myslis, ze WMP umi prehravat lepe nez Coreplayer/TCPMP?

Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: stř zář 10, 2008 22:18
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

Nefunguje TCPMP v HTC Touch HD

Příspěvek od Wolfenzi » stř pro 31, 2008 1:41

Odkdy přehraje Coreplayer 800x480 s 1100-1300 bitrate ?

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Nefunguje TCPMP v HTC Touch HD

Příspěvek od ziminix » stř pro 31, 2008 10:58

Tak ho asi nemáš patřičně nastavený.

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12232
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nefunguje TCPMP v HTC Touch HD

Příspěvek od htcjirka » stř pro 31, 2008 11:15

Já používám WMP.
Ten je uplne nejhorsi na prehravani cehokoliv,tento prehravac kdyby do windows mobile nedavali,tak se vubec nic nedeje.Navic TCPMP prehrava oproti WMP stokrat lepe a navic je free.

Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: stř zář 10, 2008 22:18
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

Nefunguje TCPMP v HTC Touch HD

Příspěvek od Wolfenzi » stř pro 31, 2008 11:56

To je pouze fáma že je WMP úplně k ničemu. Češi si to třeba myslí všichni. Na XDA už přišli na to co je nejlepší.

ziminix: Co ty můžeš vědět o nastavení coreplayeru na HDčku když máš uniho ? Coreplayer sice je schopnej utáhnout i 1300kbps, ale jedině když mu dáte rozlišení iphonu, případně maximálně 560*320 . S 800x480 vás u bitratu kolem 1,2mb bude čekat tak 60% v benchmarku a to i když bude video v .avi a flv codecu (což je to nejlepší pro coreplayer, viz normální Prison break 95% a jen přehozený codec už má 105% ).

Top plynulé video v coreplayeru je 560*324 .avi ve flv codecu, asi 1,2mbit bitrate. Můžete shodit na iphone rozlišení, možná se vám povede jít až k 1,5mbit.

Na WMP přehraju 800x480 kolem 1,1-1,3bitratu naprosto v pohodě. Někdo tvrdí že jde i 1,5mbit, mě se to trošku trhalo (i když mi to připadalo koukatelný, hlavně protože jsem byl unešenej kvalitou), možná to bylo kvuli tomu že jsem koukal na rychlej trailer na Indyho 4, což je docela náročný, jak kvuli rychlosti, tak kvuli tomu že v průměrnym bitrate je i hodně textu, takže rychlá scéna má možná i 2mbity.
Ovšem důležitá věc :
800s480 , 1,1-1,3mbit ,128 audio , .MP4 , H264 Codec !!!

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Nefunguje TCPMP v HTC Touch HD

Příspěvek od IkE Blaster » stř pro 31, 2008 12:03

Ono to mozna WMP prehraje, ale vykresluje chybne. Barvy, obcas deformace obrazu, nejaka divna komprimace.

A ma pravdu, na Qualcommu s VGA/WVGA je 800x480 avi divx 1300kbps temer nerealne :lol:

Zkus spravne nastaveny flv :wink:

Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: stř zář 10, 2008 22:18
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

Nefunguje TCPMP v HTC Touch HD

Příspěvek od Wolfenzi » stř pro 31, 2008 12:09

WMP se na začátku asi 10 sec příšerně seká, pak se rozjede slušně.
K tomu vykreslování : Jo tohle jsem viděl u SouthParku docela jasně, že se to úplně rozmaže na nějakym místě, třeba něčí pusa. Bylo to při WVGA a 1,3mbit bitratu . Při podobnym bitratu a nějakym 560*320 v coreplayeru se to taky nesekalo, ale místo toho romazávání co dělá WMP, tak coreplayer tam dělá svislý čáry mezi snímkama, což bylo o dost horší na koukání. Krom toho když jsem snížil na 1,1mbit s WVGA tak už to bylo o dost lepší.

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12232
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nefunguje TCPMP v HTC Touch HD

Příspěvek od htcjirka » stř pro 31, 2008 12:09

pouze fáma že je WMP úplně k ničemu
To neni fama,ale bohuzel realita.Vetsina videii jsou na WMP nekoukatelne.Realita nejen na HD me to jen potvrzuje.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Nefunguje TCPMP v HTC Touch HD

Příspěvek od tslany » stř pro 31, 2008 12:18

WMP je ten nejhorší zmetek, jakej kdy lidstvo pro WM vymyslelo. Video je příšerný, rozmazaný, barevný podání odpovídá stařičkému iPaqu 3630, video je neustále trhavé apod. Nejlepší přehrávač součastnosti je TCPMP/CorePlayer

Tobi777
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: stř lis 26, 2008 14:19
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: okolí Pardubic
Kontaktovat uživatele:

Nefunguje TCPMP v HTC Touch HD

Příspěvek od Tobi777 » stř pro 31, 2008 12:25

Navíc WMP zabírá nehorázně moc paměti RAM. Nebo aspoň u mě.

Uživatelský avatar
milos797
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: úte pro 30, 2008 22:48
Zařízení: HTC Touch HD

Nefunguje TCPMP v HTC Touch HD

Příspěvek od milos797 » čtv led 01, 2009 20:22

No ja niekedy nemôžem nad myšlienkovými pochodmi niektorých ľudí. Tak v prvom rade nemôžete predpokladať, že Vám HD prehrá video pozerateľne v rozlíšení 800x480. To Vám buď bude trhať, alebo bude musieŤ byť taky nízky Bitrate, Že to absolútne nebude pozerateľné. Avšak pozeranie filmov v WMP nieje vôbec zlé. Je to len opäť pohľad úpravy filmu. Keď viete, ktorý prehrávač má aké vlastnosti, tak si aj film do media playeru prerobíte tak, aby bol super. Pokiaľ to však neviete, tak to bude donekončna najhorší prehrávač. Ale vedzte, že je to o Vašej nevedomosti a neschopnosti hľadať riešenie, aŽ v druhom rade vlastnosťou programu...
PS: Niesom zástanca WM, používam Core Player. Len ma hnevajú niektoré názory...

Odpovědět

Zpět na „Software a multimédia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů