Gyrator - aplikace pro majitele HTC s pohybovým senzorem

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D a dalších utilitách
Uživatelský avatar
Stano
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 102
Registrován: čtv srp 13, 2009 11:35
Zařízení: HTC Desire

Gyrator - aplikace pro majitele HTC s pohybovým senzorem

Příspěvek od Stano » pát srp 28, 2009 14:30

ta po odinštalácií toho whitelistu funguje foťák bez problémov, to by ešte chcelo doladiť :wink:

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Gyrator - aplikace pro majitele HTC s pohybovým senzorem

Příspěvek od htcjirka » sob srp 29, 2009 22:04

Na Touch HD,TD2 a Touch Pro 2 chodi korektne a bezproblemu navic neni problem si aplikaci z registru-white listu a module name umazat( v tvem pripade pouze polozku camera),nemusi se mazat cely list :wink:

idiver9088
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř čer 10, 2009 11:04
Zařízení: HTC Touch HD

Gyrator - aplikace pro majitele HTC s pohybovým senzorem

Příspěvek od idiver9088 » stř zář 02, 2009 15:05

Tak jsem zkusil zadat key, akorat tohle jsem musel udelat nove "HTCSENSOR - Gsensor - WhiteList" - pac to tam nebylo a zkusil dat
Name: Adobe Reader LE
String: Adobe Reader
nebo i (dle obrazku)
Name: Adobe Reader
String: Adobe Reader

a mne to nefachci... :roll: what next ?

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Gyrator - aplikace pro majitele HTC s pohybovým senzorem

Příspěvek od htcjirka » stř zář 02, 2009 21:07

Adobe reader chodi bezproblemu,mas nekde neco spatne.Dulezite je mit i v AutoRotation hodnotu 1

idiver9088
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř čer 10, 2009 11:04
Zařízení: HTC Touch HD

Gyrator - aplikace pro majitele HTC s pohybovým senzorem

Příspěvek od idiver9088 » čtv zář 03, 2009 9:55

Obrazky a Opera se mi otaci bez zasahu samo ok. iGo 8.3.x.x zase ma vlastni nastaveni Landscape/Portrait, tohle tedy nepotrebuji vylepsovat.
V registrech nemam vubec key "AutoRotation", dal jsem to pod "GSensor" jako dword hodnotu "00000001", je to ok ?
Nebude chybka v tom ze u mne se to jmenuje "HKCU/Software/Adobe/AdobeReaderLE2.5"
Zkusil jsem
"AdobeReaderLE2.5 / Adobe Reader" nebo "AdobeReader LE 2.5 / Adobe Reader" .... a furt nic. Hmm.

upraveno 10.09.:
Tak jsem nakonec instaloval "G-SensorWhite List.cab" a funguje to. Zatim co jsem zjistil otaci TCommandera, AReader, Word i Excel. File Explorer nejak nechce ale to uz neresim, mam odfajknuto.
Rucni vkladani nevedlo k nicemu - kdo s tim ma problem at tam vrzne tento CAB a ma hotovo, pozdeji muze z registru vyhazet ty nepotrebne veci. Seznam prg ktere se maji vrtet do Landscape je tady
- HKCU\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor\ModuleName
- HKCU\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor\WhiteList


-- doplnění předchozího příspěvku (čtv zář 17, 2009 15:35) --

Nevím proč a kdy ale album mi přestal otáčet obrázky. Bylo mi třeba do toho vrtat .... :evil:
Prohlížení obrázků v albumu je bez ohledu na typ "na výšku/na šířku" je "na stojáka" a ve slideshow "na ležato".
Babo raď. :roll:

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv zář 24, 2009 9:31) --

htcjirka mohl bys ses na to podívat ?
Ještě 1x: Album (zobrazeni nafoceneho nebo jineho obrazku) se OTÁČÍ ale jeho OBSAH ne.
T.j. ten title bar se objevi třeba v landscape, ale s pozicí zobrazeného img to nic neudělá.
Jak jsem psal dříve - Album zobrazuje všechno fixně v portrait a Slideshow zase v landscape.

tocy
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: ned lis 22, 2009 14:20
Zařízení: HTC Touch HD

Gyrator - aplikace pro majitele HTC s pohybovým senzorem

Příspěvek od tocy » čtv pro 03, 2009 13:28

to idiver9088: vyřešili jste to nějak s tím neobracením fotek ve fotoalbu po aktivaci výše zmíněného white listu?

idiver9088
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř čer 10, 2009 11:04
Zařízení: HTC Touch HD

Gyrator - aplikace pro majitele HTC s pohybovým senzorem

Příspěvek od idiver9088 » čtv pro 03, 2009 13:57

Nevyřešil.
Tak v nejlbližších dnech udělám HR, vše naistaluji zpátky - kromě toho otáčecího CABu - a zkontroluji otáčení albumu.
Jak jsem psal iGo lze nastavit interne do landscape, Adobe Reader taky, takže budu se pokoušet pouze o otočení Opery
(víc nepotřebuji) a to jen ručně - editací registrů +okamžitá kontrola autorotation albumu a jakmile se cosi zmrší jdu o krok zpátky. Tož tak.
Jinak z toho CAbu se dá vykopírovat ten XML kde je napsané co kam do registru vkládá. (_setup.xml)

tocy
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: ned lis 22, 2009 14:20
Zařízení: HTC Touch HD

Gyrator - aplikace pro majitele HTC s pohybovým senzorem

Příspěvek od tocy » čtv pro 03, 2009 14:13

Zkoušl jsem v těchto registrech:
- HKCU\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor\ModuleName
- HKCU\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor\WhiteList
vymazávat jednu aplikaci za druhou, až mi jich tam zbylo jen pár - Google Maps, Adobe Reader, Opera atd. Ale album v TouchFlo fotky pořád nepřevracelo. Tak jsem ten whiteList odstranil. Škoda :-(

idiver9088
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř čer 10, 2009 11:04
Zařízení: HTC Touch HD

Gyrator - aplikace pro majitele HTC s pohybovým senzorem

Příspěvek od idiver9088 » pát pro 04, 2009 12:25

Jsem po HR - album se vesele otáčí. Pak všechnz appl naistalovány zpět - album se vesele otáčí.
Záloha registrů provedena a ted budu zkouset zadat RUCNE pouze tu Operu.

tocy
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: ned lis 22, 2009 14:20
Zařízení: HTC Touch HD

Gyrator - aplikace pro majitele HTC s pohybovým senzorem

Příspěvek od tocy » pát pro 04, 2009 12:59

Já bych potřeboval asi hlavně podporu landscape režimu při psaní textu (sms a email). Když jsem měl nainstalovaný ten whitelist, tak to fungovalo.

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Gyrator - aplikace pro majitele HTC s pohybovým senzorem

Příspěvek od hafush » pát pro 04, 2009 13:13

Taky nevím,proč řešíš operu,která se otáčí standartně.
Mě by taky jen stačily ty texty.

tocy
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: ned lis 22, 2009 14:20
Zařízení: HTC Touch HD

Gyrator - aplikace pro majitele HTC s pohybovým senzorem

Příspěvek od tocy » pon pro 07, 2009 10:42

to idiver9088: jak jsi dopadl s tím zkoušením?

idiver9088
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř čer 10, 2009 11:04
Zařízení: HTC Touch HD

Gyrator - aplikace pro majitele HTC s pohybovým senzorem

Příspěvek od idiver9088 » úte pro 08, 2009 11:39

hafush Jasně Operu nerešit, už jsem zblblej.

tocy Dopadl jsem dobře - album se mi otáčí :-) , do registru zadané aplikace NE. Čili ručným zápisem se nic nezmění, a jak koukám na ten CAB - je to tím že tam instaluje celkem 5 věcí a z toho 2 jsou to, že ti přepíše knihovny
\Windows\HTCSensorSDK.dll a \Windows\HTCSensorService.dll. To další nemám nervy zkoumat zůstanu u stavu po HR a basta.
Jedinou cestu v opravě vidím přes autora CABu a tím je HTCJirka.

D.Haba
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: ned črc 30, 2006 17:36
Zařízení: HTC One
Bydliště: Čerstvá Vepřová

Gyrator - aplikace pro majitele HTC s pohybovým senzorem

Příspěvek od D.Haba » sob bře 20, 2010 21:21

nejak typ jak zakazat pretaceni displeje u iGO 8 na HD2? a jeste abych nemusel porad aplikaci spoutet, kdyz chci automaticky pretaceni displeje?

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

Gyrator - aplikace pro majitele HTC s pohybovým senzorem

Příspěvek od Shooter » ned bře 21, 2010 21:37

Gyrator teda uz dlouho nepouzivam.. ale pokud se nepletu tak tam by mela bejt neco jako moznost spoustet po startu zarizeni nebo tak ne? Ikdyz uznavam, ze kdyz sem ho mel tak sem ho taky musel obcas zapnout. A u toho IGA tak si musis nastavit vyjimku v gyratoru. Ale na otaceni jsou i lepsi aplikace(Changescreen atd...). Konkretne v tom changescreenu si hlavne nastavis co chces otacet a ne ze musis delat vyjimky co nechces.

idiver9088
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř čer 10, 2009 11:04
Zařízení: HTC Touch HD

Gyrator - aplikace pro majitele HTC s pohybovým senzorem

Příspěvek od idiver9088 » čtv bře 25, 2010 13:30

Ja mam u iGO v Nastavení / Zařízení (je to na 2nd page) / Orientace obrazovky checkbox "Užij uživatelské nastavení"
nebo pak 3 ikony s naznačením otočení displeje 2x landscape a 1x portrait, s tím se pohrej.

okubic
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pon dub 12, 2010 6:11
Zařízení: HTC HD2

Gyrator - aplikace pro majitele HTC s pohybovým senzorem

Příspěvek od okubic » pon říj 04, 2010 19:11

Prosím pomoc s AdobeReadr LE 2.5.
V registru telefonu (HTC HD2) jsem nejdřív přidával hodnoty do Whitelistu tak jak jsem je zde našel pouze pro Adobe, nicméně bohužel to nezabralo a reader se stále neotáčel.
Dále jsem tedy stáhl Jirkův balíček "G-SensorWhite List.cab" a spustil instalaci, bohužel ani po této instalaci se stále neotáčí.
Navíc po otevření registrů jsem zjistil, že žádné hodnoty přidány nebyly, ačkoli aplikaci "G-SensorWhite List.cab" mám naistalovanou v aplikacích. I když jsem ji zkoušel odinstalovat a opětovně instalovat výsledek byl vždy stejný, žádný.
Prosím pomoc. Děkuji.

Odpovědět

Zpět na „Software a multimédia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů