Díky za radu.
Aplikace je freeware a je ke stažení zde. Určena je pro všechny majitele HTC komunikátorů s pohybovým senzorem a umožňuje nastavit různé akce pro rotaci aplikací atd... vyzkoušejte

http://gyrator.brins0.net/

Teď sem vyzkoušel S2U2 a po tom co se mi při příchozim hovoru kousnul telefon, až sem ho musel resetovat tl. pod krytem, tak se vracim zpět k PSLegend píše:Jinak Pocket shield jsem zkoušel a moc spokojenej jsem nebyl, to už byl Slide2Unlock2 lepší..
Tohle je bezchybný návod na to, jak udělat aplikaci vyjímku, aby byla Gyratorem nepostižena (vhodné u navigace, alba etc.).BEZY píše:Spusť gyrator, jdi do menu > events
Vytvoř novou událost (Add event) a tu pak edituj (Edit event)
Nějak ji pojmenuj a v záložce application dej > Learn Window Class.
Spusť iGO a vyndej a zandej stylus. Teď by se ti to mělo přepnout zpět do Gyratoru se správnou třídou okna.
Na záložkách Orientation a Stylus zatrhni vše a v sekci Actions nic. Apply changes.
Teď u této event v popup menu zvol Orientation.
A poslední krok, tvoje nová událost musí být NAD událostí "Rotate", tudíš tvojí událost musíš Promote nebo naopak "Rotate" musíš "Denote"
Takhle sem postupoval u některých oken, která sem nechtěl aby se přetáčela a fungovalo...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti