Aplikace a software - problémy, rady, návody

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D a dalších utilitách
Tobi777
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: stř lis 26, 2008 14:19
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: okolí Pardubic
Kontaktovat uživatele:

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Tobi777 » pon led 12, 2009 21:01

Mám ho správně. A ještě jeden dotaz. Potřeboval bych poradit jak nastavit připojení k GPRS/3G..mám O2 a pokaždý, když se chci připojit, prostě se nepřipojí. Hledal jsem i na stránkách O2, ale nějak se mi to nepovedlo. Prosím O2áci pomozte :)

Uživatelský avatar
raven_kix
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: pát kvě 25, 2007 9:54
Zařízení: Nokia Lumia 930

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od raven_kix » úte led 13, 2009 10:51

Mně se nastavení provedlo automaticky. Pro obnovení nastavení zkus jít na Start - Settings - Připojení - Připojení. Tam bys měl najít O2 internet. Jdi na Spravovat stávající připojení a tam bys měl mít opět O2 Internet. Dej upravit a zadej následující nastavení:

Kód: Vybrat vše

Název připojení: 02 Internet
Modem: GPRS/3G
Název přístupového bodu: internet
Na poslední záložce mám vše prázdné
To mi stačilo k tomu, aby mi GPRS začalo fungovat.

Uživatelský avatar
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 336
Registrován: ned zář 14, 2008 9:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: EU

Wi-Fi a Pocasi

Příspěvek od Kwazzy » úte led 13, 2009 11:43

Zdravim!
Mam otazecku ohledne Wi-Fi a vypleho displaye. Je mozne nastavit Wi-Fi tak, aby fungovala i v pripade vypnuti, teda prechodu do usporneho stavu?
Druha otazecka je ohledne aktualizace stavu pocasi. Da se nastavit tak, aby se aktualizovalo i pres kabel? Trebars take akcie se pres kabel v pohode aktualizuji.

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Lukáš Mano » úte led 13, 2009 12:02

Ohledně WIFI: Stáhni si HD Tweak a nainstaluj. Po spuštění HD Tweaku v HD si najdi bod 7 a tam je položka 7.1 Wifi standby mode a změn na Enabled.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od spermosh » úte led 13, 2009 12:37

co tyce druhe otazky - asi se ti jedna o akcie programu stock v tf3d, to nevim - ale jine (nektere) aplikace maji moznost aktualizace pomoci free pripojeni, ale nektere zase neumi pripojeni pres kabel - takze to asi pujde nejak hromadne tezko, nezbyde nic jineho nez zkouset

Uživatelský avatar
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 336
Registrován: ned zář 14, 2008 9:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: EU

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Kwazzy » úte led 13, 2009 13:08

spermosh:
Jedna se mi o programek v TF3D ... Weather/Počasí ...

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od spermosh » úte led 13, 2009 16:48

ja si to myslel, tf3d nepouzivam - mozna bohudik ;-)

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Shooter » úte led 13, 2009 18:56

Kwazzy ty myslis jako zprostredkovat do HD net z PC pres kabel a diky tomu to aktualizovat? Jestli jo tak http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 401#p80401

Tobi777
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: stř lis 26, 2008 14:19
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: okolí Pardubic
Kontaktovat uživatele:

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Tobi777 » úte led 13, 2009 22:29

Mně se ten internet prostě nechce rozjet.. :x ještě to vyzkoušim zejtra. :evil:

.soul
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: pon lis 24, 2008 21:15
Zařízení: Touch HD

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od .soul » stř led 14, 2009 18:10

Chlapi pomoc :-) Stáhnul jsem si z xda nějakej update na operu, bohužel mi pak vůbec nefungovala. Po oddinstalovaní tohoto "updatu" se mi opera vůbec nechtěla spustit, tak jsem nainstaloval Operu z jejich stránek. Ta nejenom, že taky nefunguje, ale ještě k tomu je to trial. Neví někdo, jak tam vrátit tu původní Operu prosím ? Hard Reset se mi už po třetí dělat nechce, backup nemám :cry:

MichalP
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: ned pro 07, 2008 18:27
Zařízení: HTC Touch HD

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od MichalP » ned led 18, 2009 12:34

Stahnul jsem si patch SSMaPa 0.2.3.0, ktery by mel umet nahradit defaultni aplikace v TF3D jinymi. Pouzivam Pocket Informant, jimz sem chtel nahradit defaultni kalendar. v SSMaPa jsem zkousel nastaveni. Mam ale nasledujici problem:
1. vyhledava mi to jen programy na karte, ne v zarizeni
2. kdyz nahraju PI na kartu, tak i kdyz ho vyberu a dam Save nic se nestane

Rozchodil jste to nekdo? Diky.

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Lemmy » ned led 18, 2009 17:12

Pokud ti program nenajde,napis do radky primo cestu na nej a pak to bude fungovat ok. Jinak navod mas treba tady:
http://wizaard.spaces.live.com/blog/cns ... 1091.entry

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od hafush » stř led 21, 2009 0:24

Také jsem to dělal podle toho návodu na který odkazuje Lemmy a opravdu SSMaPa 0.2.3.0 nevidí a nenabízí programy z Program files. MUSÍ SE TO TAM CELÉ VEPSAT RUČNĚ. Pak,ale funguje spolehlivě. Dělal jsem hodiny,budík a kalendář a vše O.K.

Uživatelský avatar
sanchezz
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: úte črc 15, 2008 10:44
Zařízení: HTC Desire
Kontaktovat uživatele:

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od sanchezz » čtv led 22, 2009 18:39

Mám menší problém, když spustím Operu, chvilku brouzdám po netu, a pak ji chci vypnout ať už přes správce úloh, nebo přímo z Opery, telefon se celý sekne a nejde už nic dělat, a tak následuje soft reset, docela mě to štve pořád resetovat.
Nevíte někdo co s tím?

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Shooter » čtv led 22, 2009 21:33

Tak to ja mam zase opacny problem... obcas se Opera sama od sebe vypne.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od spermosh » čtv led 22, 2009 22:46

v obou pripadech zkuste nejnovejsi verzi Opery - http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 371#p83371
jinak bych zkusil jiny prohlizec

Uživatelský avatar
sanchezz
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: úte črc 15, 2008 10:44
Zařízení: HTC Desire
Kontaktovat uživatele:

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od sanchezz » pát led 23, 2009 15:39

Jinou Operu jsem samozřejmě zkoušel, už předtím, ale nepomohlo to.

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od hafush » pát led 23, 2009 21:25

Ted se zeptám asi úplně blbě,ale používáte někdo "Windows Update"?
Nevím jestli to má nějaký smysl a jestli to nemůže spíše udělat více škody než užitku vzhledem třeba k počeštění přístroje a dalším dodělávkám a přizpůsobením systému.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od spermosh » pát led 23, 2009 21:28

rekl bych, ze to je stejne jako u desktopovych verzi, na nastaveni pochybuji ze to neco zmeni - takze na windows fixy se to hodi, pokud je neinstalujes zvlast

Tobi777
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: stř lis 26, 2008 14:19
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: okolí Pardubic
Kontaktovat uživatele:

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Tobi777 » sob led 24, 2009 13:46

Já bych se chtěl zeptat, čím to je, když moje HD občas neodešle/nepříjme hovor/SMS, nebo prostě jen nenajde signál, kde na 100% je, kde je na jiných telefonech (třeba na mé staré nokii 6670) plnej signál. Vůbec nevim co s tim..Jestli je to HW vada, nebo SW vada. Chyba v ROM. Prosím poraďte

Odpovědět

Zpět na „Software a multimédia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti