Kalibrace při prvním spuštění

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D a dalších utilitách
Odpovědět
loleklel
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: sob pro 27, 2008 16:08
Zařízení: HTC HD2

Kalibrace při prvním spuštění

Příspěvek od loleklel » sob pro 27, 2008 16:11

zdravim,
jsem novym majitelem tohoto komunikatoru a hned pri prvnim spusteni mi
vubec nejde nastavit !!!

je tam obrazovka a jeji nastaveni - align screen: tap the target firmly ...

vzdy kdyz objedu celou obrazovku tim krizkem tak mi nejde proste jit dal...
v navodu nic nepisi, jen ze mam v kazdym rohu zmackout aby se tam ten krizek posunul

jsem fakt nestastnej, co s tim mam delat?
dnes jsem si ho koupil a uz mi to nejde :-(

diky za radu

Silvretta
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: stř pro 24, 2008 21:29
Zařízení: HTC Touch HD

prvotni spusteni ? nejde mi :-(

Příspěvek od Silvretta » sob pro 27, 2008 16:17

Na ty křížky ťukej znova a znova dokud se to neposune dál. Po mě to chtělo asi 5x dokola. Jde o kalibraci displeje, tak to dělej pečlivě a přesně na ten křížek.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

prvotni spusteni ? nejde mi :-(

Příspěvek od IkE Blaster » sob pro 27, 2008 16:21

Mozna je potreba na tom krizku ten stylus drzet :wink:

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

prvotni spusteni ? nejde mi :-(

Příspěvek od spermosh » sob pro 27, 2008 16:24

neni nutne tam ten stylus podrzet, proste jsem klepnul na krizek a nez objel celou obrazovku, musi to byt asi v nejakem casovem limitu a kliknout presne (mozna hned napoprve), kdo vi - kazdopadne jsem to delal jako blb asi 5x (je to nejake citlivejsi, protoze na starsich WM zarizenich jsem to malokdy "delal" vice nez dvakrat)

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

prvotni spusteni ? nejde mi :-(

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » sob pro 27, 2008 16:25

Něco děláš špatně, zkus to znova, možná ještě nemáš cit jak moc tlačit na dotykový display, nebo jsi něco přehlédl.
Kalibrace má vypadat přibližně takhle:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f2vSTGxEIvk[/youtube]

P.S.: Na grafiku nehleďte, je to záznam přístroje s WM2003 , ale princip je stejný.

Silvretta
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: stř pro 24, 2008 21:29
Zařízení: HTC Touch HD

Kalibrace při prvním spuštění

Příspěvek od Silvretta » sob pro 27, 2008 16:30

Měla bych k té kalibraci jeden dotaz. Dá se to dělat jen při prvním spuštění nebo se to dá překalibrovat i nějak dodatečně? Tu první kalibraci jsem dělala u HDčka položenýho na stole a koukala jsem na to kolmo z vrchu. Jenže když to držím v levé ruce a ťukám stylusem, tak na to nekoukám kolmo a tudíž se mi u té nejmenší klávesnice občas stane, že se napíše písmenko co je o řádek níž.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Kalibrace při prvním spuštění

Příspěvek od IkE Blaster » sob pro 27, 2008 16:35

V nastaveni -> display (v CZ mozna obrazovka? mozna taky display)

Silvretta
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: stř pro 24, 2008 21:29
Zařízení: HTC Touch HD

Kalibrace při prvním spuštění

Příspěvek od Silvretta » sob pro 27, 2008 16:45

Jeee díky moc, už je to hotovo:)

danoff
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte led 12, 2010 20:24
Zařízení: HTC Touch HD

Kalibrace při prvním spuštění

Příspěvek od danoff » úte led 12, 2010 20:53

mám dotaz ohľadom tej kalibrácie ja som dal tvrdý reset a nejde mi kalibrovať displej a spravil som to už asi 10 krát po sebe a stále sa mi to neposunulo dalej čo s tým poradte

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Kalibrace při prvním spuštění

Příspěvek od TMASKA » pát led 22, 2010 9:12

jestli mas zalohovane data udelej - hard reset ( ne ze jenom sundas zadni kryt a pichneš stylusem do dírky - ha ha ) ale vypni telefon , vyndej baterku nasad ji zpatky , nezapinej telefon ale pridrz tlacitka nahoru dolu + pover atd atd - asi to znas, jak ne napis tu jeste jednou

-- doplnění předchozího příspěvku (pát led 22, 2010 9:15) --

ps - to DANOFF

danoff
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte led 12, 2010 20:24
Zařízení: HTC Touch HD

Kalibrace při prvním spuštění

Příspěvek od danoff » sob dub 10, 2010 11:12

No nakoniec som to nakalibroval sice už neviem na koľký krát ale spravil som to. teraz sa mi stal problém že z ničoho nič mi telefón stratil signál a ani po opakovaných reštartoch mi to nenaskočilo. Takže som dal Hard reset a teraz zas nejde nakalibrovat asi nakoniec budem musiet nahodiť origos rom a poslat na reklamaciu ak teda nakalibrujem dispej

-- doplnění předchozího příspěvku (ned dub 11, 2010 11:25) --

HELP!!!!!

no teda zatiaľ sa mi nepodarilo nakalibrovať displej urobil som to už po sebe asi 50 x a stále sa to nepohne ďalej. Robím to presne podľa návodov ako sú tu ale stále nič asi ma z toho trafí šľak. A ešte jeden dotaz naflashovat novú rom asi bez spustenia HD-cka nepojde ze? ci je nejaký iný spôsob, ale obávam sa že nie poradte ako viete PLEASE

No takže nahral som origo rom a poslal som to na reklamáciu: výsledok výmena displeja a základnej dosky a teraz to už ide bez problemov

Odpovědět

Zpět na „Software a multimédia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti