Mail - Outlook

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D a dalších utilitách
marek.mi
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned pro 14, 2008 15:21

Mail - Outlook

Příspěvek od marek.mi » ned pro 14, 2008 15:26

Prosím o radu kde je chyba? V outlooku jsem si nastavil dva účty a se stahováním nový zpráv není problém, ale když chci mail poslat tak ani z jednoho účtu mi to nejde a napíše se The message(s) couldt not be sent. Check that you have network coverage and that your account information is correct. Then try sending again. Anglicky umím ale nevím si rady kde jsem udělat při nastavování účtu chybu. Dík.

Uživatelský avatar
tester1
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: stř říj 22, 2008 11:26
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Černošice

Mail - Outlook

Příspěvek od tester1 » ned pro 14, 2008 15:42

Máš správně nastavené SMTP ?

marek.mi
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned pro 14, 2008 15:21

Mail - Outlook

Příspěvek od marek.mi » ned pro 14, 2008 15:47

Mám na jednom z účtů u email.cz: OUTGOING(SMTP) mail server: smtp.email.cz. myslím správně ale chtělo to odfajvkovat to pod tím že server potřebuje ověření, dík

Mám ještě jednu připomínku, nejde mě označit prstem více mailů a ty pak naráz smazat, jedině přes nabídku

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

Mail - Outlook

Příspěvek od Nolf » ned pro 14, 2008 16:51

a podrzet prst a tahnout ? K oznaceni ? Me to stylusem jde ale nemam HD.

Miguelicek
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: stř lis 26, 2008 20:11
Zařízení: HTC Touch HD

Mail - Outlook

Příspěvek od Miguelicek » ned pro 14, 2008 17:03

Tak já to ověření mám zaškrtnutý a pořád mi to hází stejnou hlášku...:(

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Mail - Outlook

Příspěvek od ziminix » ned pro 14, 2008 17:07

Zkus si nastavit SMTP, které nabízí tvůj operátor.

Miguelicek
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: stř lis 26, 2008 20:11
Zařízení: HTC Touch HD

Mail - Outlook

Příspěvek od Miguelicek » ned pro 14, 2008 17:59

Tak sem zkusil, a pořád nic....

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Mail - Outlook

Příspěvek od spermosh » ned pro 14, 2008 18:41

tak si zaloz mail jinde (ja mam gmail - ten funguje) a nech si jim vybirat tvoji schranku - mas klid :-D

eis
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: úte pro 02, 2008 13:49
Zařízení: Desire HD
Bydliště: Praha

Mail - Outlook

Příspěvek od eis » pon pro 15, 2008 8:26

Zdravim,

nevím přesně jak záložka mail funguje, původně sem myslel že jde jen o přístup přes outlook. Je to tedy tak že mohu nastavit jakýkoli mail? Zkoušel jsem muj Seznamáckej a nějak to nefunguje. Jak je to přesně s tim stahováním mailů? Všecny maily u Seznamu a podobně jsou přeci vždy uloženy na servrech ne?. Rád byh rozchodil jen můj soukromej mail pravě na Seznamu kvůli pohodlnějšímu přístupu než přes jejich web bez ztahování a jen z hláškami o příchozích. Omlouvám se hloupou otázku o to víc překvapí nějaká fundovanější odpověd :lol:

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Mail - Outlook

Příspěvek od spermosh » pon pro 15, 2008 9:09

ja nevim, jak to je se seznamem, ale nastaveni jejich mailboxu najdes nejlepe na jejich strankach. Ja mam schranku na gmailu a pro pristup z tohoto PPC pouzivam hlavne imap, cili zpravy zustanou na serveru a mam nastaveno, aby se stahovali jen hlavicky a tela mailu (bez prilohy).

eis
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: úte pro 02, 2008 13:49
Zařízení: Desire HD
Bydliště: Praha

Mail - Outlook

Příspěvek od eis » pon pro 15, 2008 9:24

Tohle přesně mě zajímá, co je to ten imap? Dík

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Mail - Outlook

Příspěvek od spermosh » pon pro 15, 2008 9:41

to je server prichozi posty - misto standardniho pop3.gmail.com tam mam imap.gmail.com - takze to musi umet ten provozovatel postovniho serveru, tuhle sluzbu musi proste umet jejich strana a u gmailu to jeste musim v nastaveni mailove schranky zapnout

Uživatelský avatar
mp
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: čtv lis 08, 2007 8:41
Zařízení: BlackBerry Bold 9700
Bydliště: Statenice

Mail - Outlook

Příspěvek od mp » pon pro 15, 2008 12:00

eis píše:Zdravim, nevím přesně jak záložka mail funguje, původně sem myslel že jde jen o přístup přes outlook. Je to tedy tak že mohu nastavit jakýkoli mail? Zkoušel jsem muj Seznamáckej a nějak to nefunguje. Jak je to přesně s tim stahováním mailů? Všecny maily u Seznamu a podobně jsou přeci vždy uloženy na servrech ne?. Rád byh rozchodil jen můj soukromej mail pravě na Seznamu kvůli pohodlnějšímu přístupu než přes jejich web bez ztahování a jen z hláškami o příchozích. Omlouvám se hloupou otázku o to víc překvapí nějaká fundovanější odpověd :lol:
Podobně jako imap lze s e-maily ze Seznamu pracovat i přes server pop3 (server příchozí pošty: pop3.seznam.cz / server odchozí pošty smtp....(server tvého operátora).cz). V nastavení si pak odklikneš, jestli se ti mají stahovat pouze hlavičky nebo celé zprávy. A i stahování můžeš dělat buď ručně nebo se zprávy stahují automaticky v nějakém nastaveném intervalu. Mj. se dá i nastavit, jestli v případě stažení zprávy do PDA má zůstat kopie na serveru nebo ne. A neboj se, ono tě to tím nastavením krásně vede

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Mail - Outlook

Příspěvek od spermosh » pon pro 15, 2008 13:12

me u gmailu funguje nastaveni odchozi posty rovnou smtp.gmail.com - mam Vodafone

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Mail - Outlook

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » pon pro 15, 2008 13:31

Ja mam taky vodafone a email u seznamu, jako odchozí server mam nastaveno smtp.vodafonemail.cz a vše funguje jak má.
Takže se koukni SEM, vyber svého operatora a nastav si email presne podle navodu, ze strany Seznam.cz chyba není, takže nevidím důvod si zakládat další a další mailové adesy dokud neprijdes na to, ze chyba byla stejne v nastavení.

Miguelicek
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: stř lis 26, 2008 20:11
Zařízení: HTC Touch HD

Mail - Outlook

Příspěvek od Miguelicek » pon pro 15, 2008 18:09

No vida, už vše funguje jak má...děkuju :wink:

eis
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: úte pro 02, 2008 13:49
Zařízení: Desire HD
Bydliště: Praha

Mail - Outlook

Příspěvek od eis » úte pro 16, 2008 8:47

mp píše: Podobně jako imap lze s e-maily ze Seznamu pracovat i přes server pop3 (server příchozí pošty: pop3.seznam.cz / server odchozí pošty smtp....(server tvého operátora).cz). V nastavení si pak odklikneš, jestli se ti mají stahovat pouze hlavičky nebo celé zprávy. A i stahování můžeš dělat buď ručně nebo se zprávy stahují automaticky v nějakém nastaveném intervalu. Mj. se dá i nastavit, jestli v případě stažení zprávy do PDA má zůstat kopie na serveru nebo ne. A neboj se, ono tě to tím nastavením krásně vede
Tak jsem udělal vše dle návodu :oops: , celé nastavení mě opravdu vedlo za ručičku ale steně mě to nefachá. Tam co jsem měl vybrat ten zvolený účet Vodafone internet jsem vybral Vodafone live!, jiná možnost nebyla. Co by mohlo být špatně!!! :?: :evil:

Uživatelský avatar
mp
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: čtv lis 08, 2007 8:41
Zařízení: BlackBerry Bold 9700
Bydliště: Statenice

Mail - Outlook

Příspěvek od mp » úte pro 16, 2008 9:15

S Vodafonem sice zkušenost nemám, ale pokud budeš mít připojení nastavené podle tohoto návodu: http://smartmania.cz/images/navody/dato ... one_CZ.pdf , určitě ti to poběží. Btw.v tom návodu je i nastavení e-mailového klienta, takže to máš jako kompletní kuchařku :wink:

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Mail - Outlook

Příspěvek od spermosh » úte pro 16, 2008 10:40

to eis: a internet ti bezi?ostatni aplikace v pohode bezi?treba pocasi nebo burza - protoze to spis vypada, ze jsi spatne pripojen na internet

eis
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: úte pro 02, 2008 13:49
Zařízení: Desire HD
Bydliště: Praha

Mail - Outlook

Příspěvek od eis » úte pro 16, 2008 11:17

S netem jsem žádnej problém nepocítíl bez jakýchkoli nastavení frčí vše perfektně. Tedy i a aktualizace počasí v TF3D apod. (kuryovník jsem nezkoušl)

Necituj poslední příspěvek. ziminix

Odpovědět

Zpět na „Software a multimédia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host