Touch HD - Ako nahrať hovor a Ako roztriediť kontakty?

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D a dalších utilitách
Odpovědět
Googler1
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 52
Registrován: pát lis 21, 2008 10:23

Touch HD - Ako nahrať hovor a Ako roztriediť kontakty?

Příspěvek od Googler1 » sob pro 13, 2008 13:48

Mám dve otázky:

1. Dajú sa nejako nastaviť klavesové skratky alebo niečo podobné napríklad že keď budem telefonovať a budem si chcieť ten hovor nahrať tak aby som počas hovoru stlačil nejaké jedno tlačitko a hovor sa mi automaticky začne nahrávať?

2. Keď stlačím položku "phone" a potom "contacts" tak sa mi automaticky zobrazia všetky kontakty aj kontakty z Outlooku. Dá sa nejako nastaviť aby sa mi zobrazovali len kontakty ku ktorým sú priradené telefónne čísla a ostatné kontakty z Outlooku by sa mi zobrazili len vtedy keď budem chcieť aby sa mi zobrazili len kontakty z Outlooku?

Jednoducho myslím to tak že či sa dajú vytvoriť nejaké položky kontaktov napríklad položka Outlook kontaktov a položka telefónnych kontaktov a keď budem chcieť niekomu zavolať tak kliknem na položku telefónnych kontaktov a zobrazia sa mi len kontakty ku ktorým sú priradené telefónne čisla a keď budem chcieť niekomu napísať e-mail tak kliknem na položku Outlook kontakty a zobrazia sa mi len Outlook kontakty

Vysvetlil som to dosť zložito ale dúfam že chápete :grin: diky za odpovede

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Touch HD - Ako nahrať hovor a Ako roztriediť kontakty?

Příspěvek od ziminix » sob pro 13, 2008 16:50

Ad 1) Mrkni na Vito Audio Notes, ten by to mohl umět.
Ad 2) Osobně si myslím, že výchozí contact manager toto neumožňuje, mrkni se po alternativních.

Googler1
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 52
Registrován: pát lis 21, 2008 10:23

Touch HD - Ako nahrať hovor a Ako roztriediť kontakty?

Příspěvek od Googler1 » sob pro 13, 2008 18:02

diky skusim to ešte mám jednu otázku keď otváram svoje vlastné obrázky ktoré som si dal do hd cez file explorer tak sa mi zobrazia len asi na dve sekundy a potom sa hneď zatvoria neviete ako ich mám otvárať?

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Touch HD - Ako nahrať hovor a Ako roztriediť kontakty?

Příspěvek od ziminix » sob pro 13, 2008 18:48

A není to jenom nějaký náhled, který je součástí TouchFlo? Nebo se ti normálně otevřet prohlížeč obrázků a hned se zavře?

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Touch HD - Ako nahrať hovor a Ako roztriediť kontakty?

Příspěvek od spermosh » sob pro 13, 2008 19:31

me se obrazky zobrazuji normalne, nahraji je z PC, najedu na nej resco explorerem, zobrazim resco photo viewerem a v pohode
nemam TF3D teda, u toho nevim, jak to je

btw na kontakty zkus Sunnysoft Contacts, ja myslim, ze nesdili kontakty s Outlookem v tomto

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Touch HD - Ako nahrať hovor a Ako roztriediť kontakty?

Příspěvek od IkE Blaster » sob pro 13, 2008 20:45

Co ja vim, tak kazdy contact manager bere udaje da se rici z Outlooku (ono to je tak, ze je bere z databaze a odtud je bere i Outlook)

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Touch HD - Ako nahrať hovor a Ako roztriediť kontakty?

Příspěvek od spermosh » sob pro 13, 2008 21:51

ano, Ike Blaster to rekl presneji, kazdopadne v contact manageru od Sunnysoftu si proste muzes zvolit filtry (treba zobrazeni jen nekterych polozek)

Googler1
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 52
Registrován: pát lis 21, 2008 10:23

Touch HD - Ako nahrať hovor a Ako roztriediť kontakty?

Příspěvek od Googler1 » sob pro 13, 2008 23:35

ziminix píše:A není to jenom nějaký náhled, který je součástí TouchFlo? Nebo se ti normálně otevřet prohlížeč obrázků a hned se zavře?
nie nie je to náhľad je to normálny obrázok

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Touch HD - Ako nahrať hovor a Ako roztriediť kontakty?

Příspěvek od ziminix » ned pro 14, 2008 9:40

Hm...tak pak bych asi vyzkoušel Hard Reset.

Googler1
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 52
Registrován: pát lis 21, 2008 10:23

Touch HD - Ako nahrať hovor a Ako roztriediť kontakty?

Příspěvek od Googler1 » ned pro 14, 2008 11:29

ako sa robi hard reset? nevymaže sa mi nič?

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Touch HD - Ako nahrať hovor a Ako roztriediť kontakty?

Příspěvek od ziminix » ned pro 14, 2008 11:45

Právě, že se vymaže všechno a telefon se vrátí do čistého stavu jako byl při koupi. Dost často to pomáhá na takovéto problémy. Jak ho provést najdeš na smartwiki.cz

Googler1
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 52
Registrován: pát lis 21, 2008 10:23

Touch HD - Ako nahrať hovor a Ako roztriediť kontakty?

Příspěvek od Googler1 » ned pro 14, 2008 12:46

diky

Odpovědět

Zpět na „Software a multimédia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti