Hry kompatibilní s WVGA

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D a dalších utilitách
Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: stř zář 10, 2008 22:18
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

Hry kompatibilní s WVGA

Příspěvek od Wolfenzi » pon pro 29, 2008 20:35

Vyprdni se na age of empires 2, co já vim tak je to jen obyčejná napodobenina jako jsou ty age of empires na dumbphony (taky jsem měl aoe2 a aoe3 na k800i).
Ale Age of Empires 1 , resp 1.25 to je přesně to co jsme hráli před 10ti lety na kompu, chybí jen multiplayer.

Kód: Vybrat vše

New Version 1.25 features include:
* All original PC game sound effects
* All but 2 of the original PC game musical tracks
* 3 minute intro video
* Full user manual embedded in Pocket IE ? readable HTML file

Features:
* Choose between 8 campaigns, 24 scenarios, death matches, or random maps
* Your choice of 16 different ancient civilizations
* Amazing graphics, music, and sound effects!
* Huge battles of historical conquests!
* Comprehensive technology tree
* All New Roman Architecture
Hra jede jen ve VGA, ale neni potřeba WVGA fix, kus obrazovky prostě neni vidět.
GET IT NOW !

edit: poznatky ze hraní :
Jediná nevýhoda je absence dpadu, který by se (předpokládám) dal využít k ježdění po mapě. Takhle musíte prostě kliknout na minimapu a přesune vás to. Když máte ale zakliklýho dělníka a chcete aby někde daleko něco postavil, tak ho musíte nejdřív na to místo dostat a pak teprve mu říct aby stavěl až bude na místě.

Chtělo by to WVGA fix s virtualpadem no

alig4tor
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv led 01, 2009 22:14

Hry kompatibilní s WVGA

Příspěvek od alig4tor » pát led 02, 2009 20:50

Wolfenzi píše:Pustil jsem stratagaus přes WVGA fix a sice funguje ale displej reaguje asi půl centimetru napravo od místa kam klikám.

edit: Ale teď jsem díky fixu rozjel pocketheroes !!! To je pořádná hra :) (hrál jsem na kompu homam 2,3,4)



Shooter : Do toho svýho prvního postu dej za strataguse a pocketheroes že to chce WVGA fix
Ja jsem si v menu Warcrafta nastavil 800x600 a pak v textovem souboru upravil sirku 600 na 480. Hraju to bez WVGA fixu a kurzor mi funguje tak jak ma.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Hry kompatibilní s WVGA

Příspěvek od IkE Blaster » pát led 02, 2009 21:14

Stratagus jde upravit i na "fullscreen" WVGA. Jinak WVGA fix s dpadem nebude existovat, je to kvuli vykonu nemozne (reknu jen znovuprekreslovani, uz jsem to nekde rozebiral)

alig4tor
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv led 01, 2009 22:14

Hry kompatibilní s WVGA

Příspěvek od alig4tor » pát led 02, 2009 21:40

IkE Blaster píše:Jinak WVGA fix s dpadem nebude existovat, je to kvuli vykonu nemozne (reknu jen znovuprekreslovani, uz jsem to nekde rozebiral)
Nesmysl, WVGA fix je pekne tvrdy hack (code inject) a staci udelat dalsi pro kresleni a cteni doteku. Myslim, ze se to obevi co nevidet.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Hry kompatibilní s WVGA

Příspěvek od tslany » pát led 02, 2009 21:50

pokud WVGA fix pracuje tak, že edituje současný stav systému aby si myslel, že displej je VGA, tka by případný D-pad musel být vykreslován přímo do framebufferu a neřekl bych že by to bylo zrovna jednoduché na naprogramování

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Hry kompatibilní s WVGA

Příspěvek od IkE Blaster » pát led 02, 2009 21:56

Ano, presne tak, jak pise tslany :) Muselo by to byt na bazi celeho systemu, dve vykreslovani zvlast, coz je nerealne. Nebo slozite prekreslovani, kdy system ziska obraz, vlozi do nej ovladani a vykresli. Takto cca v 60 snimcich za vterinu + zjistovani "stisknuti" tlacitka...

Jedine, co me jeste napada, by melo jit udelat jen pro nektere game engine virtualni ramecky (velikostni), kdy by se trochu zasahlo do kodu, tam by se nastavila pevna vyska a do spodni casti by se mohla vykreslit klavesnice (nebo cokoliv jineho, zavisle na systemu). System by zustal stale pri vedomi WVGA

Uživatelský avatar
n3st34
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát úno 27, 2009 11:54
Zařízení: HTC Desire HD

Hry kompatibilní s WVGA

Příspěvek od n3st34 » pát úno 27, 2009 12:01

Pro milovníky šachu doporučuju ChessGenius.asi nejlepší šachy co sem sehnal na hdčko. :-)

Yoda
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: úte pro 23, 2008 5:58
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Kladno

Hry kompatibilní s WVGA

Příspěvek od Yoda » pát úno 27, 2009 15:51

n3st34: Nebyl by někde na ty šachy nějaký odkaz? Předem díky.

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

Hry kompatibilní s WVGA

Příspěvek od Shooter » pát úno 27, 2009 16:18

www.google.cz -> do kolonky hledat napis ChessGenius a stopro to neco vyhodi.

Uživatelský avatar
Wakkoun
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: stř srp 27, 2008 23:33
Zařízení: Dell Venue Pro

Hry kompatibilní s WVGA

Příspěvek od Wakkoun » sob bře 28, 2009 2:31

nic proti ale ten Stratagus sem rozjel taky myslim ze prez wvga fix nefakalo me kursor ale slo to vycentrovat .. tak sem si ho pustil a po tom jak dliuho trvalo staveni a ubec hrani ty hry sem to zase vypl .. navic na HD si to nemuzete proadne ulozit jelkoz potrebujete napsat nejakej text jako save .. tak sem to zabalil .. gamespeed na max a furt to jelo jak kdyz to ma bejt hra na sto let

Uživatelský avatar
milos797
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: úte pro 30, 2008 22:48
Zařízení: HTC Touch HD

Hry kompatibilní s WVGA

Příspěvek od milos797 » ned bře 29, 2009 22:03

Počujte a čo tak Sim City? Skúďal to už niekto cez nejaký emulátor prípadne je nejaká PPC verzia? to by ma veľmi potešilo. Ideálne Sim City 2000, na tom som dlho frčal a keby to išlo, tak by to bola petelica

Swifty
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pát říj 05, 2007 17:46

Hry kompatibilní s WVGA

Příspěvek od Swifty » čtv kvě 21, 2009 8:38

Tak jsem v rychlosti zkousel Transport tycoon (Open PPC TTD od eSoft), a funguje perfektne. Pro scrollovani mapy staci zapnout v Configure patches moznost Pan view when cursor is on edge.

budulinekcz
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: stř dub 22, 2009 9:40
Zařízení: HTC Touch HD

Hry kompatibilní s WVGA

Příspěvek od budulinekcz » úte kvě 26, 2009 9:35

Neznáte někdo nějakou povedenou adventuru na WM, resp. funkční na HD?

Uživatelský avatar
Floop
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: úte črc 21, 2009 17:14
Zařízení: TD2... WM 6.1

Hry kompatibilní s WVGA

Příspěvek od Floop » úte črc 28, 2009 8:00

Jdou také ty hry na touch diamond 2???? nebo jsou jen pro HD???

Uživatelský avatar
magnat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: pon črc 20, 2009 23:22
Zařízení: Touch HD + Desire

Hry kompatibilní s WVGA

Příspěvek od magnat » ned srp 23, 2009 18:24

floop:
vseko co ide na hd ti pojde aj na diamond 2 a pro 2

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Hry kompatibilní s WVGA

Příspěvek od hafush » čtv srp 27, 2009 15:47

Není důležité jak se jmenuje zařízení. Důležité je rozlišení.
Tyto uvedené zařízení mají všechny WVGA , takže hry fugovat budou na všech.

HrdinaJan
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: čtv srp 13, 2009 17:44
Zařízení: HTC DESIRE S

Hry kompatibilní s WVGA

Příspěvek od HrdinaJan » úte lis 10, 2009 19:07

Zdravim,

existuje nejakej ochod (stranky), kde se dozvim jak ktera hra vypada treba z obrazku a bude tam i popis hry jako takove. Sam bych rad nejake jednoduche hry jako tetris a tak. Diky moc za odpoved.

H.

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

Hry kompatibilní s WVGA

Příspěvek od Shooter » ned lis 29, 2009 19:28

No co tetrisu se tyce tak to nevim, ten me moc nebavi :) kazdopadne univerzalni odpoved.. napis do googlu tetris WM 6.1 a ono to neco vyhodi a verim ze tetris urcite bude a mozna i free. A co se tyce stranek her tak jde o to, jestli mas tu hru free nebo je to placena hra. U placenejch jednoduse na stranku vyrobce a u neplacenejch bud na stranku vyrobce(ta ale nemusi byt u vsech her.. spis jen pokud se tim programovanim nekdo zabyva a ma tech her vic... napriklad hry: Fruitsday, Puzzlic atd. - tusim od nejakyho polskyho vyvojare) no a druha moznostu u neplacenejch je opet google :).. napsat nazev hry a ono to urcite neco najde(to samozrejme plati i u placenych her) :)... nebo jeste jedna moznost pokud chces znat nazor.. zeptej se na foru :)

Odpovědět

Zpět na „Software a multimédia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti