Programy kompatibilní s WVGA

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D a dalších utilitách
Uživatelský avatar
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 336
Registrován: ned zář 14, 2008 9:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: EU

Programy kompatibilní s WVGA

Příspěvek od Kwazzy » ned lis 30, 2008 19:59

Rozliseni displaye je prozatim vyjimecne a ne moc pouzivane. Jake programy Vam na mobile pracuji a jake ne? Rady ohledne programu a tipy pro nej program na urcitou zalezitost.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Programy

Příspěvek od IkE Blaster » ned lis 30, 2008 20:00

No, pouzivane moc neni, ale ze by to bylo neco extra. Par zarizeni uz ho ma dlouho :) Treba moje G900 ;) Zadne vetsi problemy jsem nikdy nemel, mozna to bude tim, ze ke vsemu je vzdycky alternativa, Pripadne WVGA fix, ktery pripadnou nekompatibilitu (predevsim her) resi s eleganci

Jinak tipy:

Phatnotes - poznamky
SPB Wallet - hesla
Resco Photo Viewer Pro - obrazky a fotky
Resco Explorer - soubory
1-Calc & SpaceTime - kalkulacky
mchat & BeejiveIM - IM

atd. ale tohle se tu probiralo uz tolikrat :)

Uživatelský avatar
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 336
Registrován: ned zář 14, 2008 9:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: EU

Programy

Příspěvek od Kwazzy » ned lis 30, 2008 20:02

Mam hned par otazek. Jaky programek pouzivate nejradeji na upravu fotek? Jakou gamesku mate funkcni? Ktery program mate na upravu hudby(mp3)? :?: Posilejte sve typy, ktere ale 100% funguji konkretne na HDcku.

edit/ WVGA fix sice resi castecne nekompatibilitu s rozlisenim, ale to je jako koupit sedacku z trabanta do mercedesa. Je to sice hezky a da se to pouzivat, neni to ale ono ... :???: A ze by ta pomoc od WVGA fix byla elegantni, to bych si dovolil oponovat. Spodni pruh mi zustava takovy jak byl videt pred upravou rozliseni. T.j. je videt tlacitka, nebo kousek pozadi ktere tam bylo tesne pred zmenou rozliseni, nebo konkretneji pred zmenou orezani displaye. A to trochu vadi. I kdyz lepsi nez nefunkcnost programu (zatim pouze zkouseno v souvislosti s Benchmarkama :oops: ).

edit// To: Ike Blaster
Resco Photo Viewer Pro ... funguje za pomoci fixu, nebo v plnem rozliseni?


Pouzivej Edit!...Waiet

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Programy

Příspěvek od IkE Blaster » ned lis 30, 2008 20:15

Vsechny jmenovane jdou bez fixu, proc si myslis, ze jsou aplikace fixovane na rozliseni? Kdyztak tam neni zadna souvisla grafika (pozadi)

Na odstraneni pozustatku staci spustit aplikace typu S2U2. Je to divny, ale spravi to, problem je, kdyz se zobrazi pod funkcni casti a nemuzes s tim nic delat. Ja vysunu klavesnici a v landscape v pohode odemknu.

To elegantne jsem myslel tak, ze nemusis ani restartovat cele PPC, nic. Navic pokud vim, tak to podporuje cmd prikazy. Nepamatuji si presne, ale ve stylu "wvgafix.exe -640". Vice na portegeclub.com

Btw to, ze jsi novy, neznamena, ze musis forum "zaspamovat" (odpust) forum obecnymi dotazy, ktere tu uz jsou. O software tu je kupa, vetsina bezi na vsech rozlisenich, ty co ne, na ty mas WVGA fix a jine reseni neni. S hrami to je horsi

Uživatelský avatar
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 336
Registrován: ned zář 14, 2008 9:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: EU

Programy

Příspěvek od Kwazzy » ned lis 30, 2008 21:31

No je pravdou ze o programech je dost popsano, ale chtel jsem pouze aby programy vyzkousene na HD byli na jednom miste. OK, uz si dam pokoj a tohle forum klidne zrus ...

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Programy

Příspěvek od Mong3R » úte pro 02, 2008 0:46

IkE Blastere on t nemyslí špatně, nebylo by na škodu mít programy pro HD plně kompatibilní ve WVGA rozlišení na jednom místě, ale už raději mlčím :tlem: :smt020

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Programy

Příspěvek od IkE Blaster » úte pro 02, 2008 8:13

Ja to chapu, je ze by bylo o mnoho lepsi psat to, co nefunguje. Protoze vy, vlastnici, povezte mi, ktere programy Vam nefunguji. Dle meho prave funguje naprosta vetsina :wink: O to mi slo

Uživatelský avatar
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 336
Registrován: ned zář 14, 2008 9:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: EU

Programy

Příspěvek od Kwazzy » úte pro 02, 2008 8:49

Resco Photo Viewer Pro
Tak tenhle programek je uplne najsamlepsi. :shisha: Funguje nasprosto dokonale jen je drahy jako prase. 500 za rok je moc i na kone! :roll:
http://www.resco-net.com/pocketpc/photoviewer/buy.asp

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Programy

Příspěvek od Jiří Hrma » úte pro 02, 2008 9:09

Kwazzy: To není 500,- na rok... zaplatíš 25 USD za časově neomezenou licenci, ale v období následujícího 1 roku máš nárok na případné aktualizace na nové verze zdarma. Dělají to tak skoro všichni výrobci software.

Uživatelský avatar
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 336
Registrován: ned zář 14, 2008 9:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: EU

Programy

Příspěvek od Kwazzy » úte pro 02, 2008 9:18

Resco Photo Viewer Pro
Driv nez vyflaknu to 5kilo za graficky programek ... nemate jeste nekdo tip na neco podobneho. At se rozkoukam. :-)
JIri Hrma: Dik, tak uz jsem v obraze. :wink:

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Programy

Příspěvek od IkE Blaster » úte pro 02, 2008 9:56

Jde o to, jestli chces prohlizec, nebo editor. Prohlizece se najdou i free (xnview, S2V), s editory to je horsi. Jako placeny ujde treba Conduits Pocket Artists, ten vlastnim uz hooodne dlouho (asi od verze 1.6 tusim) :) Jen posledni verze jsou nenazrane na pamet a CPU. Ale zase to je kompatibilni s PSD z photoshopu, nejake rychle nacrty designu se v tom daji delat dobre

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

Programy

Příspěvek od Shooter » úte pro 02, 2008 19:14

A neexistuje neco v cem by se dalo malovat(nejlepe free)? :) Nemam na mysli editaci jako vybrat oblast, pouzit efekt... ale proste kliknes jestli chces tuzku nebo stetec a malujes. :)

.soul
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: pon lis 24, 2008 21:15
Zařízení: Touch HD

Programy

Příspěvek od .soul » úte pro 02, 2008 19:32

Zkus třeba Pencilbox :wink:
Více zde

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Programy

Příspěvek od Milan Pištělka » úte pro 02, 2008 23:28

To Shooter:
nebo třeba tento: http://freewareppc.com/graphics/pocketpicture.shtml
je velmi dobrý

lospablos
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: úte pro 02, 2008 18:05
Zařízení: Htc touch HD

Programy

Příspěvek od lospablos » čtv pro 04, 2008 15:31

Total Commander funguje super

http://www.ghisler.com/pocketpc.htm

Uživatelský avatar
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 336
Registrován: ned zář 14, 2008 9:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: EU

Programy

Příspěvek od Kwazzy » pát pro 05, 2008 8:43

Mam problem s kalendarem. Teda ten spravce co je predinstalovany. Zmrsil mi jeden termin a mam ho v ten den asi tak 1000 krat. Da se nejak komplet cely kalendar vycistit? Jo a jeste jsem si chtel nainstalovat novou Operu. Jelikoz ji ale nevidim nainstalovanou tak bych potreboval poradit jak odinstalovat program, ktery se schovava v systemu. Nainstaloval jsem novou a hazelo mi to dve ikony ... odinstaloval jsem ji zpet a ikona tam zustala. Opera ale nikoliv.
Popripade mam otazecku na moznost zahlcovani registru. Neni to v pripade WM to same jako u klasickych Win? Nespomaluje se system instalovanim a odinstalovavanim programu? Nezustavaji zbytky v registrech? Poradte kdo ma zkusenost. Predem diky.

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Programy

Příspěvek od ziminix » stř pro 17, 2008 20:05

Jo, registry se ti beze všeho můžou celkem rychle zaneřádit. Použij čistící SW - MemMaid, SKTools...je jich víc. A zkus ho i na tu odinstalaci divné Opery. Pokud to nepomůže, tak doporučuju HR.

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

Programy

Příspěvek od lukas.manak » stř pro 17, 2008 20:07

já používám na čištění registrů pocket mechanic a jsem maximálně spokojený...

Uživatelský avatar
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 336
Registrován: ned zář 14, 2008 9:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: EU

Programy

Příspěvek od Kwazzy » čtv pro 18, 2008 13:10

Ma smysl kupovat CorePlayer kdyz jeste neni upraven pro prehravani v HD? WMP mi celkem zere nervy, ale nevim jestli nevyhodim prachy oknem a vono to nepovali jak by melo. I pro konvertaci videa dle navodu na foru jsem par videi nerozbehal ... jde me z toho trefit slak! :smt076

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Programy

Příspěvek od IkE Blaster » čtv pro 18, 2008 15:52

Tak sice bych nemel takto radit, ale dela to dost veci a i vyrobci jsou za tuto cestu radi. Vyzkousej si tzv. custom trial, tedy ze budes napr 15 dni pouzivat warezackou verzi a kdyz se ti bude libit, tak zakoupis plnou. Samozrejme, kdyz je zmrsena, tak je to nanic.

// Pokud se to nekomu nelibi, tak tuto cast postu ignorujte

Kazdopadne nema cenu cekat na novejsi verzi, updaty jsou povetsinou zdarma z predchozich verzi, takze neni duvod. A vykon se jiz pro HD nijak vyrazne nezlepsi, neni to z v jejich moci. Maximalne upravi pro vsechno kompatibilitu nekolika kontejneru ci formatu, to je vse. Nikdy na tom nebudete lepe :)

Odpovědět

Zpět na „Software a multimédia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti