VIDEO - Přehrávání - řešení

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D a dalších utilitách
Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: stř zář 10, 2008 22:18
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od Wolfenzi » pát led 02, 2009 12:35

Jak moc se ti seká ? udělej benchmark aspoň 5ti minut a napiš kolik si měl.

Googler1
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 52
Registrován: pát lis 21, 2008 10:23

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od Googler1 » pát led 02, 2009 12:42

oki ale ja uz som to z hd vymazal tak to tam musim znova nakopičiť urobim benchmark a potom napíšem ako som dopadol
PS mohol by tu niekto z vás zatiaľ do jedného príspevku zhrnúť aké filmy je vhodné prehrávať v CorePlayery a ktoré vo WMP? lebo ja už mám v tom po prečítaní celej tejto temy bordel diky moc

Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: stř zář 10, 2008 22:18
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od Wolfenzi » pát led 02, 2009 13:22

Plánuju udělat samostatnej topic o přehrávání ve WMP resp. v Album. Ale zatim čekám na GUI converteru od jednoho člověka na XDA. Zatim mi do dokonalosti chybí .srt titulky (ale dvd titulky nebo z .mkv jdou). Ještě bych rád přehrával ve WMP, protože má lepší možnosti a lépe se přes něj hledá video, ale u videí co nejsou přesně 800*480 používám holt Album, protože umí udělat černý pruhy nahoře a dole.

Googler1
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 52
Registrován: pát lis 21, 2008 10:23

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od Googler1 » pát led 02, 2009 13:59

a ja keď convertujem filmy cez MediaCoder podľa návodu ktorý napísal JardaBar a codec dam mpeg4 a container AVI (ako je to v návode) a keď sa mi už celý preconvertuje a uloží na disk tak sa mi neukáže .avi ale .mp4 a pri filmoch stiahnutých z netu sa mi normálne ukáže .avi nemalo by sa mi .avi ukázať aj pri preconvertovaných filmoch ktoré majú container avi? a tým pádom by mala byť aj vyššia kvalita nie? thx za odpovede

JohnyRicio
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát led 02, 2009 14:58

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od JohnyRicio » sob led 03, 2009 19:28

Ahoj... Mam takovy vetší problem a to se zvukem... zkoušel jsem snad všechny možny kombinace převodu v MediaCoderu a pokazdy se mi pokazil zvuk. Pokud jsem pouzil vystup v AVI a jakykoliv jiny podporovany výstup zvuku tak zvuk byl pomalejsi nez vydeo... Kdyz jsem pouzil video výstup MP4 a jakýkoliv zvuk tak to slo dobře až na jeden drobnej detal a to je že cca posledních 10% videa je bez zvuku. Pls poradte mi jak to vyresit... morduju se s tim už tak 5 hodin a nemuzu nic vykoumat... zvuk je posunut nebo zmyzi jak v PC tak v mobilu... takže přehrávačem to neni... děkuji

Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: stř zář 10, 2008 22:18
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od Wolfenzi » sob led 03, 2009 21:02

Johnyricio : Jj takové jsem měl tak problémy s mediacoderem. nejdřív tam zvuk nebyl vůbec, pak jak řikáš že neni na konci videa, tak to je protože video je zrychlený a audio stejně, takže během minuty řikaj lidi něco úplně jindy než otvíraj pusu. A naposledy když jsem v mediacoderu konvertoval tak mi vzniklo video které quicktime nedokázal otevřít, KMP neměl žádné problémy a blackstone neuměl přehrát zvuk.
Momentálně u konverterů vede jednoznačně HandBrake. Jedinej nedostatek je že neumí .srt titulky.

Uživatelský avatar
tester1
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: stř říj 22, 2008 11:26
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Černošice

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od tester1 » pon led 05, 2009 9:57

Našel jsem prográmek na konverzi, mně funguje výborně:http://aceconvert.com/dvd-to-htc-touch- ... erter.html

Legend
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: úte pro 02, 2008 22:06
Kontaktovat uživatele:

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od Legend » pon led 05, 2009 11:27

Ten program vypadá hodně dobře.. Jedná se o trial verz omezenou časem nebo funkcemi? Jestli časem, tak by to bylo dobrý :) .

Uživatelský avatar
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 336
Registrován: ned zář 14, 2008 9:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: EU

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od Kwazzy » pon led 05, 2009 11:28

Programek vypada zajimave ... jak to vypada v realite? :?: Jake rozliseni, zvuk, bitrate? Dokaze to vycarovat neco lepe nez freeware MediaCoder? Nerad bych zbytecne platil za program co neni o nic lepsi nez ten, ktery je zdarma. Kdyby me ale tenhle programek presvedcil, investoval bych. :idea:

Uživatelský avatar
tester1
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: stř říj 22, 2008 11:26
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Černošice

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od tester1 » pon led 05, 2009 14:22

Tady je screen ode mne:http://megaupload.cz/images/PKHobrazek.jpg
Kupodivu to přehrává ve slušné kvalitě bez výraznějšího cukání. Jak je verze omezená jsem bohužel nezjistil. Ale asi je omezená časem, protože jsem s tím 1 filmík udělal.
Ještě benchmark:http://megaupload.cz/images/iw20090105_01.bmp.jpg

Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: stř zář 10, 2008 22:18
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od Wolfenzi » pon led 05, 2009 15:57

To jako myslíš vážně že output nejde nijak měnit a je to v QVGA rozlišení ? Tohle je nejmíň vhodnej program na konverzi videa pro HDčko co jsem kdy viděl.
800x480 1mbit bitrate mp4 a h264 se ve WMP nikdy necukne.

Uživatelský avatar
tester1
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: stř říj 22, 2008 11:26
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Černošice

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od tester1 » úte led 06, 2009 9:40

Output asi měnit v trial verzi nejde.Nicméně video, které z toho vylezlo je ve velmi slušné kvalitě (upřednostňuji mírné zhoršení kvality před cukáním). Nakonec každý si to můžete vyzkoušet :tlem:
Jinak SPB mobile DVD vyšlo v nové verzi 1.2.5, kde je možné nastavit video pro WVGA. Výstup z toho je ale (alespoň u mne) k nepoužití-film se cuká, občas se dokonce zastaví :?:

milospod
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: ned led 11, 2009 23:54
Zařízení: HTC TOUCH HD

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od milospod » pon led 12, 2009 10:00

Prosim poradte mi. Na mem HTC HD nejdou v Opere prehravat videa na Stream.cz? Co s tim?
Kde se dají najít freeware a placené aplikace pro HD?
Moc děkuji za odpoved.

Tobi777
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: stř lis 26, 2008 14:19
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: okolí Pardubic
Kontaktovat uživatele:

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od Tobi777 » pon led 12, 2009 18:19

Protože opera zatim nemá plnou podporu flash. Na fóru se objevila nová verze ROM, která ty videa zvládne přehrát..

zkus: http://stahovat.okamzite.eu/downloads.php , http://www.freewarepocketpc.net/

mick04
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: stř pro 17, 2008 10:34

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od mick04 » úte led 13, 2009 15:06

Na MediaCoderu jsem nastavil vše pro WMP (viz. 1. strana), ale po vytvoření souboru *.mp4, který jsem přehrál do HD, mi nejde obraz, ačkoliv přímo v MC se video zobrazuje v pohodě. Kde je chyba?

Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: stř zář 10, 2008 22:18
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od Wolfenzi » úte led 13, 2009 16:44

V tom že mediacoder je hroznej šmejd.
Já teďka používám total video converter 3,14. Umí to naprosto všechno snad kromě 2passu.

Uživatelský avatar
tester1
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: stř říj 22, 2008 11:26
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Černošice

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od tester1 » čtv led 15, 2009 10:11

Umí taky titulky ?

Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: stř zář 10, 2008 22:18
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od Wolfenzi » čtv led 15, 2009 14:22

Když řikám všechno, tak všechno :-) titulky .srt , .sub a dokonce i .ass :D
v configu jde pak změnit dalších milion věcí jen pro titulky (velikost, font, vzdálenost od krajů...)
Konečně nemusim v jednom converturu dělat titulky a v druhym jinej codec...
Stáhnu několik dílů south parku, k tomu titulky, naházim do programu několik dílů a všechno nechám konvertovat ;-) .

V případě že by šlo o dabovanej film, tak bych možná radši využil handbrake, protože tam jde dát 2pass, ale většina lidí 2pass nepoužívá, takže jim to je jedno :grin:
Jinak Handbrake taky umí titulky ale jenom ty z DVD. externí neumí.

Uživatelský avatar
Mira96
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 96
Registrován: pát lis 21, 2008 12:50
Zařízení: Sony Xperia Z1
Bydliště: Pardubice

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od Mira96 » pon led 19, 2009 13:06

Uživatel marabu se tady na straně 2 ptal, co s videem z DVD, které je po konverzi rozděleno na několik částí. Kde a jak nastavit, aby po konverzi vypadl jediný soubor? Zkoušel jsem na tyto části použít "kopáčovou metodu" - v TC jsem dal sloučit soubory. Vznikl sice jeden, ale nedá se posouvat, části tam chybí a přehrávání vždycky pokračuje od konce původní první části. Takže tudy cesta nevede. Má někdo z Vás nějaký lepší postup? Díky za odpovědi.

renton
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: úte led 20, 2009 18:14
Zařízení: HTC Touch HD cz

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od renton » úte led 20, 2009 18:16

Prosím vás nevíte někdo kde stáhnout kodek AC-3. V Coreplayeru mi některé filmy nemluví. protože chybí tento kodek a ať hledám jak hledám všude jsou pouze pro normál win.
Díky

Odpovědět

Zpět na „Software a multimédia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host