Nastavení a uvedení do provozu net přes WIFI, prosím pomoc!!

Procesor, grafický akcelerátor, Wi-Fi, fotoaparát, správa paměti, GPS navigace...
Odpovědět
neli13
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát pro 26, 2008 22:35
Zařízení: HTC Incredible S

Nastavení a uvedení do provozu net přes WIFI, prosím pomoc!!

Příspěvek od neli13 » pát črc 17, 2009 18:55

Zdravím vás. Jsem s HTC TOUCH HD moc spokojenej, ale nevím jednu věc. Potřeboval bych kompletní návod, jak nastavit připojení k internetu jenom přes WI­-FI. Zkoušel jsem spoustu metod, ale ted to dopadlo tak, že se nepřipojím ani přes GPRS. Prosím, poradte. Moc to spěchá!!! Už jsem to tu jednou psal, ale nikdo mi pořádně (pro amatéra) neporadil. Internet potřebuju, ale vůbec nevím, jak to nastavit...moc vás prosím, potřebuju to!!! Šlo mi to přes GPRS, ale ted už mi to nejde ani přes to...moc prosím....

PS: Znáte někdo nějakej dobrej a jednoduchej kovertor pro videa na HTC TOUCH HD???

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Nastavení a uvedení do provozu net přes WIFI, prosím pomoc!!

Příspěvek od Mezek » pát črc 17, 2009 20:23

kovertor pro videa na HTC TOUCH HD???
MediaCoder, a je super. Tady návod
Jinak taky používám program FairUse Wizard, vzláště když dělám do HD rip z DVD. Bohužel je ale placený. Jde použít i jako free, ale myslím že tam je omezení na velikosti ripu. (vice jak 700MB),ale nejsem si jist.

Co se týká internetu přes FiWi, bohužel neporadím. U mne to naběhlo samo. Neinstaloval jsi si NoData ? A nějak nezablokoval GPRS ?

neli13
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát pro 26, 2008 22:35
Zařízení: HTC Incredible S

Nastavení a uvedení do provozu net přes WIFI, prosím pomoc!!

Příspěvek od neli13 » pát črc 17, 2009 21:47

No data, to mám a blokuje to GPRS, asi...jako WIFInu to najde, všechno OK. Zadám heslo, ale nejedu přes WIFI, ale zapne se GPRS. A alespon základní nastavení, aby mi šlo GPRS a pak bych řešil WIFInu, já už nevím, co s tím... Potřebuju to a nevím, jak to udělat...v návodu nic a na diskuzích nic konkrétního...

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Nastavení a uvedení do provozu net přes WIFI, prosím pomoc!!

Příspěvek od Mezek » sob črc 18, 2009 7:26

Asi ti moc nerozumím, píšeš,že ti NoData blokuje GPRS a v další větě že bys chtěl aby ti GPRS šlo ? Tak stačí v NoData to povolit.

neli13
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát pro 26, 2008 22:35
Zařízení: HTC Incredible S

Nastavení a uvedení do provozu net přes WIFI, prosím pomoc!!

Příspěvek od neli13 » sob črc 18, 2009 9:56

OK. V NO DATA mám tedy vše enabled, povoleno. Ae když se chci přes GPRS připojit, snaží se to, ale nic. Já si myslím, že jak jsou takové ty profily na ten internet, jako O2 internet a MMS a tak, tak jsem se v tom trošku hrabal. Potřeboval byh to dát dohormady, na původní verzi. No a otom tu WIFInu. Díky za pomoc, zatím!!! Moc to potřebuju...

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Nastavení a uvedení do provozu net přes WIFI, prosím pomoc!!

Příspěvek od Mezek » sob črc 18, 2009 11:48


Odpovědět

Zpět na „Hardware a výkon“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti