Výměna dotykové vrstvy

Procesor, grafický akcelerátor, Wi-Fi, fotoaparát, správa paměti, GPS navigace...
Odpovědět
p3cek
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon čer 29, 2009 10:17
Zařízení: HTC Touch HD

Výměna dotykové vrstvy

Příspěvek od p3cek » pon čer 29, 2009 10:21

Ahoj, nemate někdo skušenosti s výměnou dotykové vrstvy, připadně kde by bylo možné najít navod?

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Výměna dotykové vrstvy

Příspěvek od ziminix » pon čer 29, 2009 10:34

Ne, myslel digitizér. Návod na rozberání: http://mikechannon.net/PDF%20Manuals/HT ... Manual.pdf
Tam bys měl najít potřebné informace.

p3cek
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon čer 29, 2009 10:17
Zařízení: HTC Touch HD

Výměna dotykové vrstvy

Příspěvek od p3cek » pon čer 29, 2009 11:21

Diky moc za navod, presne to sem hledal :)

boorky
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pon led 12, 2009 23:08
Zařízení: HTC TOUCH HD

Výměna dotykové vrstvy

Příspěvek od boorky » čtv črc 02, 2009 18:07

chlapi menili ste to uz niekdo? myslim iba tu vrstvu nie cely displej, ja som to nechtiac poskriabal stylusom, v servise si za to dost pytaju, na ebay-i som to nasiel za lacny peniaz s tym ze si to urobim doma, su s tym velke problemi? dakujem za vsetky odpovede

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12207
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Výměna dotykové vrstvy

Příspěvek od htcjirka » pát črc 03, 2009 20:23

Chce to hodne sikovnosti a trpelivosti,nebo si poskodis i displej.

cass
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pon črc 20, 2009 19:47
Zařízení: HTC Touch HD

Výměna dotykové vrstvy

Příspěvek od cass » pát led 15, 2010 8:32

tak zrovna vcera jsem si skladala displej...

telefon je rozdelen na dve casti - lcd a digitizer. Jsou spolu propojene a prilepene k housingu. Problem nastava v pripade, kdy musis vycvaknout displej i s touch screenem tak, abys ani jedno nerozbil. chce to hodne trpelivost a pokud to uz mas zeslabene, tak pocitej s tim, ze to proste krupne.

na ebay vyjde touchscreen na 10 liber i s dopravou (pasuje - ozkouseno). Nevyhodou je ale prave to, ze ve chvili, kdy se ti pak neco stane s LCD, tak budes zas doobjednavat LCD a pasovat to dohromady.

Nejlepsi je koupit uz komplet propojeny digitizer s lcd, ktery ale vyjde na nejakych 60 liber, coz je stale levnejsi o x tisic, nez by to vyslo v HTC servisu v CR.

nevvis
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte úno 16, 2010 13:59
Zařízení: HTC Diamond 2

Výměna dotykové vrstvy

Příspěvek od nevvis » úte úno 16, 2010 14:04

Mohl bych pozadat o upresneni jak je dotykova vrstva a display pripevnen ke krytu? Je to necim prilepene? Je treba po sejmuti lepidlo ocistit a nahradit jej nejakym jinym? Jedna se mi o vymenu dotykove vrstvy u zarizeni HTC Diamond 2 a co vse k tomuto ukonu budu potrebovat. Predem dekuji za odpoved.

Odpovědět

Zpět na „Hardware a výkon“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host