GPS navigace - nastavení navigačních programů, problémy...

Procesor, grafický akcelerátor, Wi-Fi, fotoaparát, správa paměti, GPS navigace...
Odpovědět
Uživatelský avatar
tester1
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: stř říj 22, 2008 11:26
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Černošice

navigacia v Touch HD

Příspěvek od tester1 » úte pro 09, 2008 9:57

enzo píše:mate niekto nainstalovany a rozchodeny GARMIN XT? Ja som ho nainsaloval, no nechce sa mi spojit s gps hardwarom, predpokladam ze je problem v portoch. Moze mi niekto poradit aky HD a SW port mam nastavit?

diky
Garmin mi šlape, jako hodinky. Musíš mít ale verzi 5 a výše

Uživatelský avatar
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 336
Registrován: ned zář 14, 2008 9:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: EU

navigacia v Touch HD

Příspěvek od Kwazzy » úte pro 09, 2008 10:06

Garmin 5tkova verze slape jako hodinky. Studeny start? Myslim, ze do 5ti vterin.

Uživatelský avatar
tester1
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: stř říj 22, 2008 11:26
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Černošice

navigacia v Touch HD

Příspěvek od tester1 » úte pro 09, 2008 10:57

Lutri píše:Nic méně to neřeší můj problém, jelikož já navigaci mám nainstalovanou, ale nejde mi na ležato. Jak jste na tom vy ostatní? Vám jde natáčet dle potřeby? Mám verzi Igo8.3.2.64873 Vše mi maká, jen ... jak jsem již psal :x
Jednou jsem to zkusil přepnout naležato a program mi úplně zamrznul. Musel jsem ho ručně odstranit z registrů, protože to nešlo vrátit zpátky i po reinstalaci. Doporučuji se na to vykašlat a počkat, až vyjde nová verze pro 800/480. Žádný skin už ani zkoušet nechci, šlape to alespoň na stojáka a to mi stačí

Uživatelský avatar
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 336
Registrován: ned zář 14, 2008 9:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: EU

navigacia v Touch HD

Příspěvek od Kwazzy » úte pro 09, 2008 11:06

To: tester1
... ufff, jeste ze jsem to nakonec nezkusil. Mel jsem taky chut prepnout na lezato ... nedostatek casu me vylecil. Diky za upozorneni. ;-)

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1251
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

navigacia v Touch HD

Příspěvek od mike-biker » úte pro 09, 2008 12:02

Já jsem byl spokojen s TT6, zkoušel jsem TT7 a porovnával jsem obě zařízení. P1i s TT6 a externí GPS + Xperia s TT7. Studený start trvá vestavěnému čipu u Xperie výrazně délé - citlivost je menší. Jedu přes "Jiné zařízení NMEA, 57.600baudů a COM port 1. Rozdíl za provozu není prakticky žádný, jen u nové verze TT7 by měla být podpora WVGA. :idea: . Ptz jsou údaje dole moc titěrné a v landscape modu je zbytečně nevyužitá levá a pravá strana na úkor spodní části displeje. Toto je stejé i u HTC HD. Toto je má zásadní výhrada vůči TT7 na WVGA displeji.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

navigacia v Touch HD

Příspěvek od spermosh » úte pro 09, 2008 12:50

to teda nevim, me se zobrazuje TT7 korektne naprosto, po precteni problemu s iGO 8 sem si rozmyslel jeho instalaci, TT7 je zatim v poradku (hlas, mapy...)

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1251
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

navigacia v Touch HD

Příspěvek od mike-biker » úte pro 09, 2008 13:19

To mě taky, jen to rozvržení je nevhodné pro širokoúhlý displej. Pro lepší přehled je nutno buď v normálním režimu dole přidat místo na data, nebo v landscape modu pro ně udělat místo na straně. Později přidám screeny...

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

navigacia v Touch HD

Příspěvek od spermosh » úte pro 09, 2008 13:31

to mas pravdu, je videt, ze layout neni delany na toto rozliseni - ale to je snad otazka casu, nez udelaji novy "skin"

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1251
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

navigacia v Touch HD

Příspěvek od mike-biker » úte pro 09, 2008 13:54

No jak znám soudruhy z TomToma.. :twisted: . Stačí mi kontaktovat zdejší Support, kde nikdo nic neví.. :x

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12266
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

navigacia v Touch HD

Příspěvek od htcjirka » úte pro 09, 2008 23:14

A vsechny byli 7.910.9185 ale vsechny hodili chybu nekompatibilita
Zrovna tuto verzi pouzivam a je plne optimalizovana na 800x480 vcetne klavesnicky pri zadavani cile.

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1251
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

navigacia v Touch HD

Příspěvek od mike-biker » stř pro 10, 2008 11:12

Verze 7.910. je sice funkční na WVGA displeji, ale je dělaná pro VGA a rozhodně ne pro WVGA. :!:

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

navigacia v Touch HD

Příspěvek od ziminix » stř pro 10, 2008 14:22

NE! Tohle opravdu není warez fórum, takže se nepokoušejte ho z něj udělat!
Příspěvky, kterých se to týkalo, jsem odstranil.

Uživatelský avatar
suckme
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: pon pro 08, 2008 19:09
Zařízení: SONY Z3Compact

navigacia v Touch HD

Příspěvek od suckme » stř pro 10, 2008 16:36

Ahoj lidi, mám první příspěvek :lol:

Na svůj první topic s problematikou okolo HD teprve čekám, ale nezabrání mi to v dotazu ohledně navigace...

Máte tu někdo zkušenost s Google Maps?
U svého HD jsem po koupi našel i kompletní CZ manuál v pdf (lol, vysmahnutej na Verbatimu), kde se píše o jeho funkcích, použití apod...

1) Google Maps nemám nainstalované v HD (podle manuálu je tam mám mít)
2) Když si je chci vyhledat a do HD stáhnout, tak mi to na mobile.google.com/něco napíše něco ve smyslu
"Je nám líto, ale Google Maps nepodporují HTC Touch HD"

Takže jak to tedy je? Je podpora teprv na cestě a v manuálu "předběhli dobu"? Jsem snad exot a vám ostatním to funguje?...rady, tipy, budu jedině rád ;-)

btw: časem bych si chtěl koupit i klasický SW s navigací, ale jen by mě zajímalo, jak to funguje? Co jsem se dočetl, tak se navigační SW dodává na SD kartě, leč představa neustáláho vyměňování SD karty se mi zrovna nelíbí. Dá se to tedy nějak obejít? Popřípadě třeba jen koupit licenci na SW a jeho umístění si zvolit samostatně?

Díky za odpovědi ;-)

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

navigacia v Touch HD

Příspěvek od ziminix » stř pro 10, 2008 16:50

Google Maps na Touch HD fungují a měl bys je mít přibalené někde na CD asi, když nejsou v telefonu. Případně je zkus stáhnout z počítače.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

navigacia v Touch HD

Příspěvek od spermosh » stř pro 10, 2008 18:14

Google maps opravdu funguji na Touch HD, stahl jsem je primo od vyrobce, nainstaloval pres PC a jedou v pohode

Uživatelský avatar
suckme
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: pon pro 08, 2008 19:09
Zařízení: SONY Z3Compact

navigacia v Touch HD

Příspěvek od suckme » stř pro 10, 2008 19:16

No, jsem asi lama, ale nemohl by mi nekdo prozradit, kde ty mapy stahnu?

Bezuspesne jsem lovil ve vodach google internetu, spesne prosel i forum a download link jsem zatim nikde neobjevil :-(

btw: ani na ton cd to neni...

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12266
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

navigacia v Touch HD

Příspěvek od htcjirka » stř pro 10, 2008 19:30

Verze 7.910. je sice funkční na WVGA displeji, ale je dělaná pro VGA a rozhodně ne pro WVGA
Existuje uz i verze primo pro WVGA pane kolego.Muzete hadat odkud je portovana...

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

navigacia v Touch HD

Příspěvek od spermosh » stř pro 10, 2008 22:37

suckme píše:No, jsem asi lama, ale nemohl by mi nekdo prozradit, kde ty mapy stahnu?
ja instaloval odtud -

Kód: Vybrat vše

http://www.google.com/mobile/winmo/maps.html
odkaz je dole v paragrafu "supported phones" jako "download the binary"

rpospec
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon pro 08, 2008 11:41
Zařízení: HTC Touch HD Vodafone 845 HTC EVO 3D

navigacia v Touch HD

Příspěvek od rpospec » čtv pro 11, 2008 10:11

A jsou tyto mapy v českém provedení?

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

navigacia v Touch HD

Příspěvek od spermosh » čtv pro 11, 2008 13:16

co znamena ceske provedeni? nasel jsem tam svoji ulici, ktera ma hacek v nazvu
prostredi programu je cesky (menu, ruzne hlasky)
btw ted mas novou bleskovku s novou verzi

Odpovědět

Zpět na „Hardware a výkon“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host