GPS navigace - nastavení navigačních programů, problémy...

Procesor, grafický akcelerátor, Wi-Fi, fotoaparát, správa paměti, GPS navigace...
Odpovědět
Uživatelský avatar
Mira96
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 96
Registrován: pát lis 21, 2008 12:50
Zařízení: Sony Xperia Z1
Bydliště: Pardubice

GPS navigace - nastavení navigačních programů, problémy...

Příspěvek od Mira96 » úte dub 13, 2010 21:02

S GPS jsem problémy neměl, ale po posledním HardResetu jsem nestáhl Quick GPS a vyhledání satelitů trvalo neuvěřitelných 7,5 minuty. Jindy po HR s Quick GPS jsem měl satelity do minuty.

idiver9088
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř čer 10, 2009 11:04
Zařízení: HTC Touch HD

GPS navigace - nastavení navigačních programů, problémy...

Příspěvek od idiver9088 » pát dub 30, 2010 8:01

No já od samého začátku nepoužívám QuickGps vůbec, mám iGo8,3xxx pro auto, Garmin Mobile XT na terén a OziExplorer na svoje vybraná místa. Fixne mně to satelity 60-120 sec.

Maddogg
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: čtv bře 05, 2009 10:10
Zařízení: Omnia 7

GPS navigace - nastavení navigačních programů, problémy...

Příspěvek od Maddogg » pát dub 30, 2010 9:42

Mám takový problém s iGo 8.3 , při jízdě je jakoby posunutá pozice tzn: já projedu kolem odbočky a v igu jsem cca 1-2s pozadu. Signal je plný, quckgps staženo... Dělá to jen mě? Radio 1.17.25 nebo jak to je :) , děla to u všech romek co jsem zkoušel. Máte někdo podobný problém nebo to je u mě?

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

GPS navigace - nastavení navigačních programů, problémy...

Příspěvek od peter63 » pát dub 30, 2010 10:29

Stiahni si HD settings tool http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=548211" onclick="window.open(this.href);return false;
V menu vyber nastavenie GPS, zrus A-GPS, vypni oboje logovanie a zaskrtni max rychlost GPS. Po restarte to otestuj a daj vediet.

Maddogg
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: čtv bře 05, 2009 10:10
Zařízení: Omnia 7

GPS navigace - nastavení navigačních programů, problémy...

Příspěvek od Maddogg » sob kvě 01, 2010 19:13

Díky za info, momentálně je mobil v reklamaci, jakmile se vrátí tak to rozhodně vyzkouším.

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv kvě 20, 2010 11:38) --

Tak jsem to vyzkoušel a zdá se mi to stejné, takže to bude možná vina toho nového iGO, protože mám dojem že starší verze to nedělala.

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 444
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

GPS navigace - nastavení navigačních programů, problémy...

Příspěvek od romčo » pát črc 16, 2010 15:49

Používam navigačný software Nav N Go iGO 8, 8.3.4.117940, Nov 3 2009 na HTC Touch Pro2. Vždy fungoval v poriadku, ale akonáhle som do HTC naflashoval nejakú ROM od ENERGY, tak iGO doslova zblblo. Prvé spustenie prebehlo v poriadku, niekedy aj druhé, ale na druhý deň jednoducho už robilo problémy. Samotná aplikácia sa spustí, v tom problém nie je, ale akonáhle idem hľadať mesto a ulicu, tak mi to iGo neumožní. Pri zadaní ulice začne program vydávať pípajúci zvuk a nie je možné zadať žiadnu ulicu. Niekedy to spraví aj pri zadávaní mesta. Chápal by som to však, keby mi to robilo stále, ale akonáhle dám inú Rom, než Energy iGo 8 začne fungovať. Takže vôbec neviem, kde môže byť chyba.
Pripájam aj screeshoty. Máte niekto takýto problém?
Přílohy
Screen05.jpg
Screen05.jpg (48.25 KiB) Zobrazeno 1813 x
Screen06.jpg
Screen06.jpg (43.67 KiB) Zobrazeno 1813 x
Screen07.jpg
Screen07.jpg (48.11 KiB) Zobrazeno 1813 x
Screen08.jpg
Screen08.jpg (49.69 KiB) Zobrazeno 1813 x

Jindrapro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: pon čer 08, 2009 13:01
Zařízení: Samsung Galaxy S 3

GPS navigace - nastavení navigačních programů, problémy...

Příspěvek od Jindrapro » pát črc 16, 2010 16:02

Zkus pridat do souboru sys.txt v adresari IGO tuto vetu: type="htc touchpro2" , pisu z mobilu a nejsem si jisty tim tvarem, zkus zagooglit a urcite najdes spravny tvar pro tvoje zarizeni. Existuje i universalni tvar pro vsechny HTC. Ale nevzpomenu si jak to bylo....

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 444
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

GPS navigace - nastavení navigačních programů, problémy...

Příspěvek od romčo » pát črc 16, 2010 16:26

A v ktorom sys.txt - na storage card alebo v zariadení?
Skúšal som to doplniť v tomto tvare:
[device]
type=“htc touchpro2“

Ale problém stále pretrváva.

baron
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 133
Registrován: pon říj 13, 2008 20:46
Zařízení: HTC Touch Cruise
Bydliště: Česká Lípa

GPS navigace - nastavení navigačních programů, problémy...

Příspěvek od baron » pát črc 16, 2010 18:07

Uprav samozřejmě oba soubory sys.txt

[device]
type="HTC Touch Pro2 T7373"

Ale nejdříve se podívej, jestli máš v data.zip\config\devices vůbec soubor HTC Touch Pro2 T7373.ini.

Odpovědět

Zpět na „Hardware a výkon“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů