GPS navigace - nastavení navigačních programů, problémy...

Procesor, grafický akcelerátor, Wi-Fi, fotoaparát, správa paměti, GPS navigace...
Odpovědět
Uživatelský avatar
suckme
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: pon pro 08, 2008 19:09
Zařízení: SONY Z3Compact

navigacia v Touch HD

Příspěvek od suckme » čtv pro 11, 2008 17:29

Díky spermosh za link...staženo, nainstalováno a ozkoušeno ;-) (ano, program je v češtině)...

Teď ještě jestli by mi mohl někdo odpovědět na zbytek mých nebetyčných otázek v předchozím postu a budu happy :-D

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

navigacia v Touch HD

Příspěvek od spermosh » čtv pro 11, 2008 18:09

presne nevim, na co jeste chces odpovedet - co se tyka komercni navigace, je vetsinou vazana na ID zarizeni, takze ji z dodavane karty muzes prekopirovat na jinou kartu, ale toto neni pravidlo! asi bude lepsi se ptat prodejce primo toho tveho softwaru, zda si muzes software prekopirovat jinam
btw mam navigaci TomTom na karte a funguje bezvadne

fmartin
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pát lis 14, 2008 20:12
Zařízení: HTC HD2, HTC DHD

navigacia v Touch HD

Příspěvek od fmartin » sob pro 13, 2008 22:11

Můžete mi, prosím, někdo poradit, proč když si nastavím v external gps baudovou rychlost se mi nastavení neuloží? Vždycky se tam samo vrátí 4800. Díky

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

navigacia v Touch HD

Příspěvek od hafush » sob pro 13, 2008 22:57

Taky se připojím s dotazem jaké používáte kompletní nastavení GPS. (interní,externí rychlost....atd)

fmartin
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pát lis 14, 2008 20:12
Zařízení: HTC HD2, HTC DHD

navigacia v Touch HD

Příspěvek od fmartin » ned pro 14, 2008 11:47

Mel bych prosim jeste jeden dotaz: mam tomtoma prvni fix v pohode asi do 2min, navigace byla pustena asi 20 min a vse ok, ale pri dalsich spustenich se porad odpojuje; treba 5s naviguje a pak hodi ze chybi zarizeni gps pak se znovu fixne ale po par s zase chybi zarizeni gps a porad dokola. nevite !prosim! co s tim. moc diky

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12258
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

navigacia v Touch HD

Příspěvek od htcjirka » ned pro 14, 2008 11:56

Nezapnul jsi si v nejakem tweaku(advanced config ci HD tweak) podporu A-GPS??Pak vetsinou vznika tento problem.TT7 pouzivam a funguje vyborne a bez vypadku.

jossmi
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pát lis 14, 2008 17:20

navigacia v Touch HD

Příspěvek od jossmi » ned pro 14, 2008 18:24

smazat, uz s to vyresilo :o)

Uživatelský avatar
tester1
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: stř říj 22, 2008 11:26
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Černošice

navigacia v Touch HD

Příspěvek od tester1 » ned pro 14, 2008 20:52

Jenom malý postřeh, někomu to možná pomůže: Když aktivuju TF3d, tak mi nejde spustit IGO8. Všimnul jsem si toho až dneska, protože TF3d nepoužívám.

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12258
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

navigacia v Touch HD

Příspěvek od htcjirka » ned pro 14, 2008 21:00

Ja TF3D pouzivam a iGo se s nim nijak nepere a jde vzdy pokazde normalne spustit.Bude to problem pouze nejake verze.

Uživatelský avatar
tester1
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: stř říj 22, 2008 11:26
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Černošice

navigacia v Touch HD

Příspěvek od tester1 » stř pro 17, 2008 16:40

Takže dnes odzkoušeno: IGO8 v.8.3.2.64873 se správným SYS.TXT a Data.zip šlape jak hodinky. Ten 3d terén na displeji HD čka je neskutečný (dokonce jsem rozpoznal strmý břeh Berounky). Jupííí :tlem: Mám ještě Garmina a TomToma, ale ty jí nešahají ani po kotníky, takže jdou ze stroje pryč

marabu
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: úte zář 16, 2008 16:58
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

navigacia v Touch HD

Příspěvek od marabu » stř pro 17, 2008 17:10

tester1: Nevíš, zda jdou k tomu používat mapy ze starších verzí? Předpokládám, že když to je iGO8 akorát jiná verze, tak by to mělo fachčit, ne?

Uživatelský avatar
tester1
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: stř říj 22, 2008 11:26
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Černošice

navigacia v Touch HD

Příspěvek od tester1 » stř pro 17, 2008 18:18

Tak to jsem nezkoušel. Českou republiku tam má 2008.07 (080819) a funguje

EDIT: Něco jsem našel-cituji:Nové mapové podklady od 2008.07 nefungují na starší iGO 8.0.x, fungují až od verze 8.3.x. V nové verzi iGO 8.3.x nefungují mapy starší než 2008.07!

Používej tlačítko Upravit. ziminix

marabu
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: úte zář 16, 2008 16:58
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

navigacia v Touch HD

Příspěvek od marabu » stř pro 17, 2008 22:19

Tak to je teda pěkná levárna. :evil:

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

navigacia v Touch HD

Příspěvek od Tomáš Kubec » stř pro 17, 2008 22:28

Proč levárna, upgrade je zdarma.

marabu
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: úte zář 16, 2008 16:58
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

navigacia v Touch HD

Příspěvek od marabu » stř pro 17, 2008 22:47

A od kud mám ty stovky mega stahovat nebo mi zdarma zašlou DVD?

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

navigacia v Touch HD

Příspěvek od tslany » čtv pro 18, 2008 17:39

nevím, co na tom v dnešní době vidíš za problém, např. když nemáš rychlej internet (dial-up) tak si kdykolik můžeš k někomu zajít, kdo má třeba 2MB/s (je tam to velký B napsaný schválně, jinak by to bylo 16Mb/s) a můžeš si to stáhnout, popř. zažádat někoho aby ti to stáhl a poslal vypálený

thommas
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát pro 19, 2008 8:23
Zařízení: HTC Touch HD

navigacia v Touch HD

Příspěvek od thommas » pát pro 19, 2008 8:33

hrdlicka85 píše:Doporučuji navigaci NDrive, která je přímo stavěná na Touch HD. Naběhnutí GPS signálu je opravdu rychlé oproti Touch Diamond. Mapové podklady u NDrive jsou od Tele Atlasu, což je stejné jako má TomTom. Viz. http://www.ndrive.cz / .com
Vybornej soft.... :smt013
zadal vse zaregitroval vse v pohode....az na to ze mi pise0,

Spatne aktivacni cislo.....!!!
V Alze mi rekli ze to neni jejich problem ze se mam kontaktovat vyrobce!!!

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

GPS navigace - nastavení navigačních programů, problémy...

Příspěvek od Shooter » čtv led 01, 2009 20:17

A jakou navigaci vidite jako nejlepsi(stabilita, jestli funguje nalezato, nastajato - jestli vubec funguje :), jestli se nezpozduje...) 1, na chozeni a 2, do auta?

zdf
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: čtv pro 18, 2008 13:13
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Praha

GPS navigace - nastavení navigačních programů, problémy...

Příspěvek od zdf » pát led 02, 2009 7:35

2-Do auta jedine TT. iGO sice vypada lip, ma i vic moznosti, ale navigace na cil naprosto nepouzitelna. TT funguje i nalezato.

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

GPS navigace - nastavení navigačních programů, problémy...

Příspěvek od Milan Pištělka » pát led 02, 2009 11:38

to Shooter:
Na turistické výlety je jeden z nejlepších Oziexplorer.
Ale je jen pro rastrové mapy.
viz zde

to zdf:
v čem konkrétně vidíte nepoužitelnost iGO proti TT.
Já jsem donedávna preferoval TT7.91 před iGO8.
Ale od chvíle, kdy jsem začal testovat verzi iGO8.3, tak se mi jeví iGO lepší.

Odpovědět

Zpět na „Hardware a výkon“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host