HTC Touch HD - prekryti displaye

Procesor, grafický akcelerátor, Wi-Fi, fotoaparát, správa paměti, GPS navigace...
Uživatelský avatar
PITT
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: úte čer 03, 2008 16:15
Zařízení: NEXUS 4

HTC Touch HD - prekryti displaye

Příspěvek od PITT » pon zář 14, 2009 11:05

S nalepením folie na displej už mám své zkušenosti,zničil jsem dvě nové folie a ta třetí se mi docela podařila ale jen by mě zajímalo jestli už někdo lepil tu folii (invisibleSHIELD) na celý PDA. Všechny moje telefony byly vždy děsně poškrábaný od klíčů apod. co jsem nosil společně v kapse tak se mi to zdá jako dobrej nápad. :wink:

Uživatelský avatar
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: pon lis 24, 2008 8:59
Zařízení: HTC HD
Bydliště: Plzen

HTC Touch HD - prekryti displaye

Příspěvek od Lemmy » pon zář 14, 2009 11:30

PITT: ja lepil invisible Shield na HDcko a v pohode, je k tomu sprej, takze nastrikas, nalepis a pohoda. Ale mam jen ten predek, ten celotelo jsem nejak nemel odvahu objednat :) Misto toho mam na tahani v kapse cernej silokonovej obal na zadek HDcka. Zatim me to staci....

niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

HTC Touch HD - prekryti displaye

Příspěvek od niky79 » pon zář 14, 2009 13:05

Hans 20 píše:
htcjirka píše:Jelikoz jsem Brando folii nalepil uz minimalne kolem 30ks(pocitano vcetne znamymych) a ani jednou nebyl problem,tak to asi v rukou bude :roll: Navic nejvetsi Brando, ktere jsem pokladal byl HTC Shift a ze tam je to obrovsky kus folie a tam tez bez prachu i bublinek.
Ok, hádat se o to nebudu :tlem: Nechme si každý svůj názor :tlem: Já si Brando nekoupím, byť je k němu cesta nepoměrně jednodušší a možná i levnější. Chvalme si každý to svoje a já si nechám vyšetřit ruce :tlem: :tlem: Možná by to před vynášením soudů o kvalitě a rukách, chtělo taky něco jinýho vyzkoušet. Já tu zkušenost mám. Vy též ? :wink:
Nechapu, jak s tim muzes mit problem. Displej PDA pred nalepenim folie pekne ocistis, aby tam nic nebylo, a pak POSTUPNE nalepujes folii BRANDO, ktera je take bez prachu, protoze folie samotna je kryta tvrdsi folii z obou stran a na PDA ji nalepujes postupne, viz obrazek:

http://obchod.sunnysoft.cz/obrazky/2/2/ ... 00x415.png" onclick="window.open(this.href);return false;

Nechapu, jak se ti tam muze dostat prachy a bublinky.

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

HTC Touch HD - prekryti displaye

Příspěvek od hafush » pon zář 14, 2009 16:55

Prach je všude okolo nás a statická energie je svinstvo. Proto nalepení na poprvé komplet bez jediného smítka se dá považovat za úspěch než za běžnou a jednoduchou záležitost.

Uživatelský avatar
webspider
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: pon bře 30, 2009 12:17
Zařízení: HTC Touch HD, Nokia N95, Iphone 3GS 16GB
Bydliště: Praha 4, Kamýk

HTC Touch HD - prekryti displaye

Příspěvek od webspider » pon zář 14, 2009 20:10

já stím neměl absolutní problém. Vlezl jsem si do koupelny, respektive jsem svěřil um svý mladý.
Vlezla si do koupelny, pustily jsem horkou vodu a stříkaly s ní na zeď u vany, aby se vytvořilo hodně páry. Aby se usadil prach. Následně jsme vyndali HTC touch HD (vyplé) odlepily folii z krytu a následně švihly na displej. A úplně na pohodu na první pokus :-)

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

HTC Touch HD - prekryti displaye

Příspěvek od hafush » pon zář 14, 2009 21:20

Ano. Já taky lepil v zapářené koupelně. Ale i tam jsem měl problém. Vždy jsem přeleštil displej vzal do ruky fólii a když už jsem chtěl lepit,tak smítko prachu na displeji, takže znovu přeleštit a druhý pokus.......Celkem třikrát jsem musel lepení odložit , protože prach je bestie. Potom se mi to nakonec povedlo bez prachu, ale jelikož jsem lepil originální fólii,která je hodně přesná (větší než Brando),tak mi v jednom rohu utekla trošičku mimo. Ale už jsem to tak ze strachu z prachu nechal.

Odpovědět

Zpět na „Hardware a výkon“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti