GPS v Omnii

Diskuze o komunikátoru Samsung Omnia
Odpovědět
Pavel Najer
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: sob srp 16, 2008 13:58
Kontaktovat uživatele:

GPS v Omnii

Příspěvek od Pavel Najer » pon zář 08, 2008 10:52

Zdravím,nainstaloval jsem do Omnie TomTom ver.7.45 + mapy vnitřní GPS nenajde signál ani po 2 hodinách na volném prostranství. S BT čipem Nokia LD-3W chodí perfektně.
Zkoušel jsem zapnout GPS při focení a data to také k fotografii neuloží,připadá mi to,že GPS v přístroji se nezapne TomTom jen píše"špatný příjem signálu nejste v budově?".
Poradí někdo?GPS bohužel nemá indikaci zapnutí diodou,ale na druhou stranu se telefon při zapnutém TomTomu zpomalí a rychleji ubývá baterie,což by svědčilo o tom že GPS zapnutá je.Dokonce jsem si stáhl jejich origo soft na navigaci /kartička s aktivačním kodem v balení/ a ani s ním to nejede telefon napíše GPS not fix a pak vyskočí chybová hláška Win. Telefon mám v angličtině s originální ROM.HELP!!!!

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9220
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

GPS na Samsung Omnia, fungující řešení

Příspěvek od Jiří Hrma » úte zář 09, 2008 8:57

Co jsem koukal na netu, tak Omnia má s nastavením GPS trochu problémy, mrkni ale na diskuzi na xda-devu a případně ještě sem, kde je popsaný postup aby to fungovalo, tak snad to pomůže.

Pavel Najer
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: sob srp 16, 2008 13:58
Kontaktovat uživatele:

GPS

Příspěvek od Pavel Najer » úte zář 09, 2008 15:18

Díky, GPSgate 2.6 a video s podrobným návodem na nastavení na Yutube vše vyřešilo. Chodí to perfektně citlivost čipu je stejná jako u HTC Kaiser apod.

Uživatelský avatar
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Příspěvky: 569
Registrován: pon pro 31, 2007 14:00
Zařízení: SGN
Bydliště: Praha

Příspěvek od Luboš Klicpouch » ned zář 14, 2008 22:24

Dáš pls link na youtube? Dík.

Pavel Najer
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: sob srp 16, 2008 13:58
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel Najer » úte zář 16, 2008 10:50

http://www.youtube.com/watch?v=HiVP9aNO7t8
Tady je to video na nastavení GPSgate

diesel89
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: úte zář 30, 2008 18:22

omnia a gps

Příspěvek od diesel89 » stř říj 15, 2008 11:26

zdravím lidi. potřeboval bych prosím poradit. taky mám svou omnii a jsem s ní úplně spokojený až na gps. route66 mi běží v angličtině a pořád mi nemůže najít mou aktuální pozici (ani po 30 minutách) zkušel jsem to změnit i v nastavení externí gps ale pořád nic. tak jsem si stáhl igo8 ale tam mi to pořád píše "Failed to open file: ui_igo\120_200\loading.bpm exiting application" Vím že bych měl někde změnit rozlišení ale nevím jak. A ještě bych se chtěl zeptat jestli neznáte nějaký hry třeba na pohybový senzor pro omnii a když jo tak kde bych je mohl sehnat.. dík za rady

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9220
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv říj 16, 2008 10:11

Diesel: V balení Omnie jsem měl přiložený leták, kde bylo napsáno v češtině, jak Route66 správně nastavit. Co se týče her pro pohybový senzor, tak mrkni do bleskovek, psal jsem například o kostkách a už fungují i nějaké hry určené pro diamonda.

diesel89
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: úte zář 30, 2008 18:22

Příspěvek od diesel89 » sob říj 18, 2008 14:54

tak už mi igo 8 funguje.. já blbec jsem to pořád zkoušel na výšku telefotu a tak to nefungovalo ale na šířku to běží krásně.. ale pořád mám problém s určením aktuální pozice.. u igo 8 mi to ukazuje že jsem někde v praze ale já bydlím v ostravě a pořád nemám žádný signál gps.. nechápu proč. není to tím že to zkouším pořád jen v budově?

cary
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: stř čer 27, 2007 14:38

Příspěvek od cary » sob říj 18, 2008 17:11

v budově není signál... :-D :-D

radyn
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: ned lis 02, 2008 18:30

Příspěvek od radyn » pon lis 03, 2008 17:37

Chci se zeptat,zda se vyplatí mt pořídit s navigací Route 66,nebo raději bez ní,a potom si dokoupit nějaký jiný navigační program.Majitelé Route 66 vládne u Vás s touto navigací spokojenost?Neexistuje nějaká recenze na Route 66?

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » pon lis 03, 2008 17:42

Osobne bez ni a zakoupit Sygic Drive (no, jaky, to uz je na tobe)

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Re: GPS

Příspěvek od Vitezslav2 » čtv lis 06, 2008 17:39

Pavel Najer píše:Díky, GPSgate 2.6 a video s podrobným návodem na nastavení na Yutube vše vyřešilo. Chodí to perfektně citlivost čipu je stejná jako u HTC Kaiser apod.
Poraďte mi.Mě to podle toho nechce v TomTomu vytvořit port 6.Ukazuje se mi tam com 2 místo com 3 a v GPSgate mi to vytváří jen com port 1 místo 6.

MagicQ
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: sob lis 15, 2008 22:22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MagicQ » ned lis 16, 2008 20:13

musím mít aktivovanou tu GPSgate 2.6? pač se nechci připojovat na net.. a jestli mi ta navigace půjde i bez toho.. momentálně tam mám tu route66

roman.pity
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pon říj 06, 2008 11:00

Příspěvek od roman.pity » pon lis 17, 2008 20:45

Ahoj vsem...jsem WM novacek a chtel bych radu ohledne navigace. Route66 dodavana s telefonem funguje dobre, ale s mapama nejsem zrovna spokojenej. co potrebuju k tomu abych tam nahral treba jinou navigaci...nebo staci jen mapy??? Asi se ptam jak trouba, ale ucim se... :-)
Diky vsem

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » pon lis 17, 2008 21:00

Co potrebujes... zakoupit navigacni software :) TomTom, Sygic McGuider, iGo a spousta dalsich. Jeste me napada zajimavy MapFactor Navigator a Dynavix.

roman.pity
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pon říj 06, 2008 11:00

Příspěvek od roman.pity » pon lis 17, 2008 21:24

To jsem si myslel...dik za radu... :-) ale koupit to umi kazdej... mapy na iGO jsem nasel, ale ten soft porad nikde... :-)

PDr
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte lis 18, 2008 13:10

Příspěvek od PDr » úte lis 18, 2008 13:27

Uvažuji o koupi Omnie s nainstalovaným Tom Tomem. Podělí se někdo o zkušenosti a srovnání s klasickou navigací?

V recenzích se zmiňuje problém s lokalizací, dohromady s menším displayem oproti klasice a zmiňované horší čitelnosti omnie na slunci nevím nevím...

Je navigace nějak dál placenou službou?

Díky

Uživatelský avatar
Hanusch
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: pon srp 11, 2008 20:24
Zařízení: MDA Vario , Samsung OMNIA

GPS v Omnii

Příspěvek od Hanusch » čtv pro 25, 2008 14:05

JAKÝ GPS SOFT...TO JE STÁLÁ OTÁZKA ŽE...
1.Každému vyhovuje něco jiného a každý většinou chválí ten svůj...každopádně IGO8 pro Omnii -velmi přívětivé uživatelské prostředí,dodaná ROUTE 66 vQ3 8 je zase momentálně velmi přesná a třeba zrovna mě vyhovuje více...ovšem zkoušel jsem pouze tyhle dvě...doufám že se co nevidět vynoří SpeedCam a další vychytávky jinde než na jejich Inter.obchodě :tlem: ObrázekU IGO8 JE ZASE VŠEHO VŠUDE MRAKY A TO JE VELKÁ VÝHODA...PROTO POUŽÍVÁM OBĚ DVĚ :wink:

Uživatelský avatar
Hanusch
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: pon srp 11, 2008 20:24
Zařízení: MDA Vario , Samsung OMNIA

Příspěvek od Hanusch » stř pro 31, 2008 23:40

radyn píše:Chci se zeptat,zda se vyplatí mt pořídit s navigací Route 66,nebo raději bez ní,a potom si dokoupit nějaký jiný navigační program.Majitelé Route 66 vládne u Vás s touto navigací spokojenost?Neexistuje nějaká recenze na Route 66?
Pokud to ovšem zakoupíš bez ní,tak budeš dávat další a o dost větší peníz za nabíječku do auta,držák apod (viz třeba Sunnysoft).,pokud Ti Route66 nebude vyhovovat mužeš ho vždy nahradit,ale co jsem koukal na ceny těch věcí tak se určitě vyplatí koupit verzi s Route66
PS : a bez nabíječky zapomeň na dlouhé využití v autě

smety
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř čer 22, 2011 19:48
Zařízení: Samsung i8000

GPS v Omnii

Příspěvek od smety » stř čer 22, 2011 20:28

Resil jsem problem se signalem u TomTom 7 na Omnii II a zadnej podpurnej program nepomahal,az jsem narazil na jiz zmineny GPSGate a ten to resi naprosto luxusne!!! GPS si najde sam a navrhne spoustu moznosti,kam data posilat.. Verim,ze kazdymu,co ma problem se signalem u TomToma,tento program pomuze. Navod psat nebudu,neni to zase tak slozity a ten,kdo to chce zprovoznit,tomu se to jiste podari a ten,kdo se s tim nechce prcat,tak nainstaluje neco jinyho.

Odpovědět

Zpět na „Samsung Omnia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti