Máte Omnii? Zkušenosti sem!

Diskuze o komunikátoru Samsung Omnia
Odpovědět
kully
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: úte zář 16, 2008 11:10

Příspěvek od kully » pon zář 29, 2008 6:45

Synchrinizuj Samsnug D900 s Outlookem a pote synchronyzuj Outlook s Omnii

cary
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: stř čer 27, 2007 14:38

Příspěvek od cary » pon zář 29, 2008 7:56

hmm, koukám, že ta uživatelská příručka je na dvě veci, je tam sposta zavadějicích informaci, třeba že nemáte nabíjet baterii déle než TÝDEN, nebo že zvládá telefon přehrávat div-x až do rozlišení 320x200... :lol:

a to jsem přečetl zatím jen pár stránek.. ;-)

Igoreso
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: ned zář 28, 2008 20:02

Příspěvek od Igoreso » pon zář 29, 2008 11:36

kully píše:Synchrinizuj Samsnug D900 s Outlookem a pote synchronyzuj Outlook s Omnii
Outlook nepouzivam :( mam visty a Office pro studenty.. ani v jednom neni :)

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » pon zář 29, 2008 13:54

Tak to mas asi smulu

diesel89
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: úte zář 30, 2008 18:22

route66

Příspěvek od diesel89 » úte zář 30, 2008 18:26

zdravím,

potřeboval bych pomoc. Dnes jsem po měsících čekání obdržel omnii ale jaksi jsem vymazal češtinu v navigaci route 66. Nainstaloval jsem si ho do pc a pak to propojil i s mobilem a rázem jsem tam měl angličtinu a navíc mi žádné mapy nefungují.. mohli by jste mi poradit?
A ještě jeden problém. Mám nějaký filmy ve formátu .flv to se mi asi nerozjede že?? a nevíte přes co bych to mohl contertovat? a taky kde bych to měl v telefoně uložit protože když to uložím v "Moje uložiště" tak to vidím jen přes průskumníka jinak vůbec..

předem děkuji za odpověď

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » úte zář 30, 2008 19:11

flv by mel umet CorePlayer a mozna i TCPMP

Igoreso
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: ned zář 28, 2008 20:02

Re: route66

Příspěvek od Igoreso » stř říj 01, 2008 16:42

diesel89 píše:zdravím,

potřeboval bych pomoc. Dnes jsem po měsících čekání obdržel omnii ale jaksi jsem vymazal češtinu v navigaci route 66. Nainstaloval jsem si ho do pc a pak to propojil i s mobilem a rázem jsem tam měl angličtinu a navíc mi žádné mapy nefungují.. mohli by jste mi poradit?
A ještě jeden problém. Mám nějaký filmy ve formátu .flv to se mi asi nerozjede že?? a nevíte přes co bych to mohl contertovat? a taky kde bych to měl v telefoně uložit protože když to uložím v "Moje uložiště" tak to vidím jen přes průskumníka jinak vůbec..

předem děkuji za odpověď
presti si navod..
instalujec v PC a behem toho vybiras jazyk. pokud si neco udelal spatne,odinstaluj a zase nainstaluj.
po nainstalovani se musis pripojit na net a odemcit mapy,ktere pak stahnes pres Route 66 sync kterej je na CD a musis si ho nainstalovat.

pak funguje dobre

jinak dnes mi prisla moje Omnie :) parada

EDIT: jakej program na ICQ vam na omnii funguje?

Uživatelský avatar
maxo
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv říj 02, 2008 8:28

pomoc...

Příspěvek od maxo » čtv říj 02, 2008 8:40

Povedlo se mi vymazat češtinu v navigaci a po nové instalaci z cd mi to hodilo angličtinu a chybi mi mapa.nevite nekdo jak na to?Dik.vim ze to uz nekdo psal ale nejak jsem to nepochopil.muzete to nekdo vysvetlit i nam nepolibenym technikou?Dík.

cary
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: stř čer 27, 2007 14:38

Příspěvek od cary » čtv říj 02, 2008 9:00

hmm, já route 66 instaloval z paměťové karty co byla součástí balení.

a to podle tohoto návodu:

1. vložit kartu do telefonu, zapnout telefon, po zapnutí se spustí instalace
2. po instalaci se spustí Route66 automaticky
3. Potvrďte souhlas s licenčním ujednáním
4. zadejte volbu, že nemáte platný voucher pro ativaci mapy
5. v menu ROUTE 66 zvolit doplňkové služby, mapy, baltics&central europe, menu, synchronizovat licenční klíče. Po té je nutné povolit síťové připojení. Po ukončení připojení je mapa připravena k použití.

Takhle jsem to udělal a vše funguje jak má... :wink:

Uživatelský avatar
maxo
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv říj 02, 2008 8:28

help

Příspěvek od maxo » čtv říj 02, 2008 10:14

je nekde mozne najit najit programy ktere byli na pam.karte kdyy jsem ji koupil?omylem jsem je smazal a nemam zalohu.....0:(((((

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv říj 02, 2008 10:20

maxo: Pochybuju, leda že by ti to nějaký uživatel někam uploadnul, ale nejsem si jistý, zda třeba Route66 není vázaný na ID karty. Proč proboha všichni mažou ty karty od výrobců ;-)

edit: Ještě se podívej do balení, já měl k Omnii na recenzi přiložené i přímo CD Route 66, tak tam by snad mapy pro obnovu měly být.

Uživatelský avatar
maxo
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv říj 02, 2008 8:28

help

Příspěvek od maxo » čtv říj 02, 2008 10:57

byl to omyl :cry: ,ale už jsem ho vyřešil.mam to na druhe karte ale z te se mi to nechce kopirovat.pise chybu kdyz kopiruje mapu central europe....

EDIT: zkousel jsem to zkopirovat z karty do pristroje ale ani to neproslo.kdyz jsem navigaci instaloval z cd na novo tak tam byla v anglictine a bez ldemcene mapy central europe.cestinu jsem nenasel tak jsem tam dal kartu a ty udaje okamzite spustili instalaci navigace.kdyz to dokoncilo instalaci tak se to automaticky spustilo a bylo tam vsechno vratane cestiny.ale nemuzu to z ty karty dostat jinam i kdyz napoprve to slo....

EDIT2: co to je za kod chyby 1617? -to my napise kdyz kopiruji z karty do mýho uložište...

\\Upraveno, přečti si pravidla tohoto fóra!!! Lukáš Mano

Omluvam se.jsem trochu v prde** jak mi to nejde.mam to na karte ktera se ani nechce prihlasit kdyz ji vlozim do čtečky.Prihlasila se jednou.v zarizeni funguje normalne.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv říj 02, 2008 13:07

Proboha maxo, nauč se používat tlačítko UPRAVIT a nepiš tři příspěvky hned pod sebou, nebo dostaneš WARN. Chyba 1617 znamená, že se vyskytl problém při kopírování velkého souboru. To ActiveSync občas dělá, doporučuju kartu vložit do čtečky a kopírovat to přímo.

Igoreso
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: ned zář 28, 2008 20:02

Příspěvek od Igoreso » čtv říj 02, 2008 15:41

Dostal jste nekdo v baleni TV-OUT kabel? naco tam ta funkce je kdyz k tomu neni kabel to jsem nepobral :(

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv říj 02, 2008 15:49

TV-Out kabel není standardní součástí balení, je potřeba jej dokoupit.

Igoreso
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: ned zář 28, 2008 20:02

Příspěvek od Igoreso » čtv říj 02, 2008 18:44

Jiří Hrma píše:TV-Out kabel není standardní součástí balení, je potřeba jej dokoupit.
dikes za info,nevis kde ho maji?

Lubancz
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: úte srp 12, 2008 15:25
Bydliště: Praha

Příspěvek od Lubancz » pát říj 03, 2008 12:10

Igoreso píše:
Jiří Hrma píše:TV-Out kabel není standardní součástí balení, je potřeba jej dokoupit.
dikes za info,nevis kde ho maji?
treba tady
http://cgi.ebay.com/Samsung-D900-E900-U ... .m63.l1177

Medvidatecko
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: sob zář 27, 2008 17:00

Re: route66

Příspěvek od Medvidatecko » pát říj 03, 2008 12:24

EDIT: jakej program na ICQ vam na omnii funguje?[/quote]

Mě funguje bez problémů Pigeon.

Lubancz
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: úte srp 12, 2008 15:25
Bydliště: Praha

Příspěvek od Lubancz » pát říj 03, 2008 13:12

me qip pda..

C3S4R
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát říj 03, 2008 13:51

Samsung Omnia v nabíce T-mobile

Příspěvek od C3S4R » pát říj 03, 2008 13:54

Čau lidi chci se zeptat jestli někdo nevíte, kdy bude v nabídce T-mobilu Samsung Omnia, sestra si bude prodlužovat smlouvu a může si vybrat nový mobil, tak jestli by byl dostupný v termínu(zhruba od listopadu/prosince)...Díky všem za odpověď ;-)

Odpovědět

Zpět na „Samsung Omnia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti