Máte Omnii? Zkušenosti sem!

Diskuze o komunikátoru Samsung Omnia
Odpovědět
kully
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: úte zář 16, 2008 11:10

Příspěvek od kully » úte zář 16, 2008 22:01

Tak jsem zkusil odinstalovat a nainstalova iGO, jenze po nainstalovani se program rozbehl celkem rychle (coz pri prvnim spusteni trvalo celkem dlouho), takze to je jako bych nic nepreinstaloval. Vim, ze kdybych udelal HW reset, tak to pomuze, ale to se mi nechce. Je nejake jine reseni ?

Tak jsem aplikaci preinstaloval, nainstalovala se znovu, znovu jsem ji nastavil a napsalo mi to (napsalo mi to i predtim): GEOCODING FINISHED WITH ERRORS. 1 OF 2 ADDRESSES FOUNF, 1 FAILED. Co to znamena ? Ma to na neco vliv ?

A co se tyce videa, tak jsem to jeste poradne nevyresil. Nainstaloval jsem si COREPLAYER, uz mi nejake videa prehrat jdou, ale jedno ne (pise to chybu se zvukem AC-3 kodek) a coreplayer neprehrava titulky... nevite o necem lepsim ?

Jakeho pouzivate ICQ klienta ? Libi se mi PIGEON, da se lehce ovladat prsty (oproti SLICKu), ale zase pigeon neumi zobrazit diakritiku a vysvetlujte kazdemu at pise bez ni. V tomhle je zase lepsi ten slick ...

Uživatelský avatar
Bolik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: pon črc 30, 2007 18:11
Bydliště: No někde v Praze mě najdete
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bolik » stř zář 17, 2008 6:01

Dik Jirko, zatim to vypada ze pujdu do samsunga :)

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1126
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

Příspěvek od p.a.Ť.o » stř zář 17, 2008 6:33

kully píše:Tak jsem aplikaci preinstaloval, nainstalovala se znovu, znovu jsem ji nastavil a napsalo mi to (napsalo mi to i predtim): GEOCODING FINISHED WITH ERRORS. 1 OF 2 ADDRESSES FOUNF, 1 FAILED. Co to znamena ? Ma to na neco vliv ?
ve stručnosti- iGo načetlo adresy uložené u kontaktů, jednu adresu našlo, druhou ne. vliv to v podstatě nemá na nic (pokud si adresy netaháš přímo z kontaktů, což při tvém počtu adres = 2 asi ani neděláš :))

kully
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: úte zář 16, 2008 11:10

Příspěvek od kully » stř zář 17, 2008 13:40

takze opět stejný problém... preinstaloval jsem igo, spustil jsem ho a jelo pres cely displej. jenze kdyz jsem zmenil orientaci, tak se objevil cerny prub,ktereho se neumim zbavit

kully
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: úte zář 16, 2008 11:10

Příspěvek od kully » pát zář 19, 2008 0:31

kully píše: 9. Jde nastavit automaticky zamek "displeje" (kdyz to teda klavesnici nema). Vim, ze to jde zamknou podrzenim tlacitka s odmitnutim hovoru, ale jde to nastavit nejak automaticky pri necinnosti ?
Odpovim si sam ... Ano, existuje aplikace SLIDE 2 UNLOCK, ktera je docela vychytana a ma mnoho moznosti v nastaveni

Ale jeste me porad zajima jestli ma Omnie INFRAPORT (kvuli nejake aplikaci nahrazujici dalkovy ovladac - vite o nejake ?)

taja
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob úno 09, 2008 22:20

Příspěvek od taja » pát zář 19, 2008 7:00

Prosím, můžete mě někdo říct, jak se na Omnii dají jeddnoduše pát znaky české abecedy? Řeší to nějaká klávesnice - např. Resco Keyboard? Dá se na ní psát prsty? Díky

kully
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: úte zář 16, 2008 11:10

Příspěvek od kully » pát zář 19, 2008 18:10

Uz jsem konecne vyresil to zobrazeni pres cely displej. V menu navigace jsem musel zaskrtnout polozku "UZIJ NASTAV. ZARIZENI" v orientaci obrazovky coz navic zapne iGO v rozlozeni (na sirku nebo na vysku) podle toho, jak je natoceny pristroj. Nelze ale zmenit rozlozeni (otocenim omnie) displeje pri zapnute aplikaci iGO

kully
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: úte zář 16, 2008 11:10

Příspěvek od kully » pát zář 19, 2008 21:40

Jde nejak jinak upravit today nez pres SPB MOBILE SHELL ??? U tohoto programu se mi nelibi, ze se zmeni jen today, resp. je to jen program prekryvajici puvodni today a to se mi na nem nelibi. Chtel bych zmenit jen par veci: na today zmenit hodiny na styl HTC a mozna upravit tlacitka podle sebe. Proste by to chtelo primo nejaky today plugin do WM

kully
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: úte zář 16, 2008 11:10

Příspěvek od kully » sob zář 20, 2008 10:08

S jakym Samsumgem ma Omnie spolecny konektor ?

taja
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob úno 09, 2008 22:20

Příspěvek od taja » sob zář 20, 2008 10:18

Znamená to, že na Omnii nejde snadno psát česky?????
To je ale úplně na prd!!!

Farley
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pon zář 15, 2008 22:15
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farley » sob zář 20, 2008 10:27

Hele kdyz ma omnia tu funkci na utišení hovoru položením displayem dolu, co se stane, kdyz vam nekdo brknke a telefon uz displayem dolu je? :-D :-D :-D

kully
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: úte zář 16, 2008 11:10

Příspěvek od kully » sob zář 20, 2008 10:33

taja píše:Znamená to, že na Omnii nejde snadno psát česky?????
To je ale úplně na prd!!!
Standartni klavesnice nema primo diakriticke znaky, resp. obsahuje je, ale v symbolech, coz neni moc komfortni kvuli kazdemu druhemu pismenku se prepinat do symbolu a tam listovat v celkem 9-ti strankach nez najdu pozadovany znak.
Nevim jak jsou na tom klavesnice doinstalovane ...

kully
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: úte zář 16, 2008 11:10

Příspěvek od kully » sob zář 20, 2008 10:35

Farley píše:Hele kdyz ma omnia tu funkci na utišení hovoru položením displayem dolu, co se stane, kdyz vam nekdo brknke a telefon uz displayem dolu je? :-D :-D :-D
Kdyz uz je dolu displejem, tak nezvoni. Jen kdyz ho otocis zase displejem nahoru

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » sob zář 20, 2008 13:50

na jakémkoliv zařízení s Windows Mobile lze psát česky, pokud už přímo neobsahuje českou klávesnici, může se dohrát

taja
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob úno 09, 2008 22:20

Příspěvek od taja » sob zář 20, 2008 20:49

Samozřejmě, že se může dohrát, ale která? Měla by mít co největší písmena na atypickém rozměru klávesnice. (240 x 400). Např. SPB full screen keyboard nefunguje.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » sob zář 20, 2008 20:51

Co treba Resco Keyboard? Z fullscreen netusim, nemam je rad...

cary
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: stř čer 27, 2007 14:38

Příspěvek od cary » pát zář 26, 2008 11:18

tak už ji mám doma... :-D :-D :-D :-D
jdu si hrát... :wink:

Igoreso
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: ned zář 28, 2008 20:02

Příspěvek od Igoreso » ned zář 28, 2008 20:05

Schanim ceskej manual na stezeni.
Omnii mam uz tejden obednanou a slibeniou v EDCZ.cz na utery,tak bych rad procetl aspon manual..
nevite kde bych ho sehnal?

kully
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: úte zář 16, 2008 11:10

Příspěvek od kully » ned zář 28, 2008 20:38

Staci se podivat na stranky ceskeho Samsungu a najdes manual ....
http://downloadcenter.samsung.com/conte ... 080926.pdf

Igoreso
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: ned zář 28, 2008 20:02

Příspěvek od Igoreso » ned zář 28, 2008 21:13

pred vikendem tam jeste nebyl :( tam jsem ho hledam prvne :) dikes..

Edit: kdyz jsem v tom ptani,jak pretahnu kontakty z Mobilu Samsung D900 na Omnii? idelane pres PC,pres bluetoth umim,ale je to zdlouhave :)

Odpovědět

Zpět na „Samsung Omnia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti