Máte Omnii? Zkušenosti sem!

Diskuze o komunikátoru Samsung Omnia
Odpovědět
Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Příspěvek od Vitezslav2 » sob lis 15, 2008 16:29

To nemám :grin: .Ale měl jsem přd tím HTC a to mělo ostřejší fotky.Omnii když nastavim,tak po vypnutí foťáku vše spadne do auto režimu a musí se to nastavovat znovu.Když potřebuješ rychle fotit,tak je to na ..... .

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Příspěvek od ziminix » ned lis 16, 2008 10:43

Nevíte někdo, jestli se dá zmenšit to písmo v nabídkách? Já vím, že je velké kvůli prstům, ale osobně by mi vyhovovalo menší a více položek. Zmenšení písma v nastavení však toto neovlivní.

stepo
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: ned lis 16, 2008 19:58
Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

dotaz

Příspěvek od stepo » ned lis 16, 2008 20:32

zdravím, tak a mám ji doma a prosím o radu:
1. mam doma router, když jsem měl N66 tak se mi přihlasila naprosto bez problemu, ale Omnia je potvora, donutim maximálne wi-fi ktomu ,že je připojeni "k dispozici", takže se nemohu připojit na net, nemam tušení jak to nastavit, aby to fungovalo, Díky za pomoc

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » ned lis 16, 2008 20:34

v routeru testni jinej kanál

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Příspěvek od ziminix » čtv lis 20, 2008 23:02

Zkoušel jste už někdo realVGA? Pokud by to běhalo v pohodě, tak na tak velkém displeji jako má Omnia, by to mohlá být celkem paráda na surfování.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » pát lis 21, 2008 15:45

na Omnii to nejspíš nepujde resp. nepujde tam nastavit menší DPI než má standartně

Igoreso
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: ned zář 28, 2008 20:02

Příspěvek od Igoreso » pát lis 21, 2008 19:16

nevite nekdo jestli je naka novejsi verze CZ ROM do omnie? oficial :)

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Příspěvek od Vitezslav2 » ned lis 23, 2008 18:32

Kam mám uložit melodii,abych ji mohl nastavit jako SMS vyzvánění?

Uživatelský avatar
Pavel Jareš
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pát říj 10, 2008 21:30

Příspěvek od Pavel Jareš » ned lis 23, 2008 20:47

Přímo do Windowsů

Necituj poslední příspěvek. ziminix

Uživatelský avatar
Chita
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 61
Registrován: ned říj 26, 2008 17:40

Příspěvek od Chita » pon lis 24, 2008 12:08

To mi přijde nepraktické.... Stačí když si vytvoříš klidně i v úložišti složku třeba "my documents" a sem pak dej zvonění jaké chceš....Někde jsem četl že omnia načítá pro zvonění a podobně adresáře které jsou v rootu....(ale může to být záležitost celkově WM..nevím jsem s WM lama takže se teprve učím...)

Necituj poslední příspěvek. ziminix

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Máte Omnii? Zkušenosti sem!

Příspěvek od Vitezslav2 » pon lis 24, 2008 19:35

Dá se nějakým způsobem nastavit,aby se telefon nepřipojoval sám přes GPRS pokaždé,když se spouštějí různé aplikace (navigace atd.).
Díky za informaci.

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Máte Omnii? Zkušenosti sem!

Příspěvek od ziminix » pon lis 24, 2008 19:40

Musíš vypnout AGPSku, aby se nepřipojoval při spuštění navigace. Může však potom trvat déle nalezení satelitů.

hofy
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát lis 28, 2008 9:00
Zařízení: Samsung Omnia

Máte Omnii? Zkušenosti sem!

Příspěvek od hofy » pát lis 28, 2008 9:02

Ahoj, mam Omnii asi mesic. Tedy prakticky asi tyden. Prevni kus, kteyr mi prisel mel asi 8 vadnych bodu na displayi. Tak jsem dostal novy kus. Noa tento kus zase po prechodu do sleep modu uz neumi zapnout display, tedy ne pokazde, ale tak 3x denne restartuji mobil.

Muj verdikt je takovy "Mobil sity horkou jehlou, ale je to hruza, rozhodne doporucuji dat ruce pryc"

Navic mi na Samsung helpdesku neporadili nic jineho, nez poslat do servisu. A ja se ptam, jak dlouho mam byt bez mobilu? Pak prijde dalsi kus, ten bud emit zas enefunkcni tlacitka, ani by me to neprekvapilo.

Je to hroznej kram.

Mudrunka
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: pát říj 03, 2008 7:11

Máte Omnii? Zkušenosti sem!

Příspěvek od Mudrunka » pát lis 28, 2008 10:04

odstup od kupní smlouvy, kup si v bazaru Nokii 1600, ta pojede určitě. Zbylý peníz propij, případně probendi s mrzskými ženštinami :grin:

pukous
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát lis 28, 2008 10:18
Zařízení: Omnia

Máte Omnii? Zkušenosti sem!

Příspěvek od pukous » pát lis 28, 2008 10:20

stejny problem jako hofy....prvni 3 tydny bezela omnie dobre ale ted se nechce probouzet ze sleepmodu....zkusil sem hardreset ale vysledek zadny :-(

jakarte
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: stř lis 05, 2008 18:36

Máte Omnii? Zkušenosti sem!

Příspěvek od jakarte » pát lis 28, 2008 11:18

Stejny problem,
alespon jednou denne provadim reset.Volal nekdo do servisu? Co na to rekli?

Uživatelský avatar
Pavel Jareš
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pát říj 10, 2008 21:30

Máte Omnii? Zkušenosti sem!

Příspěvek od Pavel Jareš » sob lis 29, 2008 15:18

Taky mě to dělalo, dokonce když se připojím pčes pocket controller, tak na PC vidím plně funkční Omnii, ale displej je mrtvý, na PC se dá vše ovládat.
Nyní jsem nastavil: v NAPÁJENÍ "probíhá volání" jsem odškrtnul "po spojení hovoru vypnout LCD displej a v další TV VÝSTUP jsem též odškrtnul vypnout displej, když je .... no a zatím to dává pokoj, zatím jsem nezkoušel, zda musí být obé odškrtnuto, osobně si myslím, že by asi stačilo "první" odškrtnutí, ale nechci tahat hada za ocas. :-) Hroch

Necituj poslední příspěvek. ziminix

hofy
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát lis 28, 2008 9:00
Zařízení: Samsung Omnia

Máte Omnii? Zkušenosti sem!

Příspěvek od hofy » úte pro 02, 2008 11:42

Ja prisel nato, proc mi to ten muj delal. Na pozadi mi stale bezela opera, nebot potrebuji stale internet 24 hodin u sebe v mobilu, stale cestuji, tak jsme ji nezaviral a stranky v ni take ne. No a ted staci proste ukoncit operu a mobil uz netuhne, nicmene je to hodne zvlastni zvlast, kdyz IE, co tam je je nepouzitelny, protoze neumi snad cssko, nebot mam vsechny stranky v nem totalne rozhozene asi do mobilniho zobrazeni.

pukous
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát lis 28, 2008 10:18
Zařízení: Omnia

Máte Omnii? Zkušenosti sem!

Příspěvek od pukous » úte pro 09, 2008 21:39

me pomohlo vypnout "spolecenskou pauzu" ...od te doby uz funguje dobre

hofy
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát lis 28, 2008 9:00
Zařízení: Samsung Omnia

Máte Omnii? Zkušenosti sem!

Příspěvek od hofy » sob pro 13, 2008 0:42

Kde najdu to vypnuti spolecenske pauzy?

Jiank mam dalsi problemek. Nedari s emi Omnii prinutit, aby spolupracovala pres bluetooth s mim NTB. Chci s epripojit na net, ale proste po sparovani a zadani parovaciho kodu se zarizeni najdou, ale pak pri volani na cislo netu vodafonu mi to proste nic nedela, ani se nepokusi ucinit nejaky prenos. Neporadil by mi nekdo?

Odpovědět

Zpět na „Samsung Omnia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host