Máte Omnii? Zkušenosti sem!

Diskuze o komunikátoru Samsung Omnia
Odpovědět
Uživatelský avatar
Chita
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 61
Registrován: ned říj 26, 2008 17:40

Příspěvek od Chita » pon lis 03, 2008 19:47

IkE Blaster píše:Tak ja to neinstaloval, ja k tomu jen prisel :lol: I tak, Route66 se mi 2x nelibi, navic nepresnosti v mensich mestech (alespon pred rokem)
No ono to bylo psané spíš pro "Vitezslav2" :)

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Příspěvek od Vitezslav2 » pon lis 03, 2008 19:53

Diky už mi to maká.Akorát se mi nikde (v programech) nevytvořila spouštěcí ikona.

Uživatelský avatar
Chita
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 61
Registrován: ned říj 26, 2008 17:40

Příspěvek od Chita » pon lis 03, 2008 20:08

Na stejný "problém" už jsem se tu ptal také... :oops: Ta ikona tam je, jen se to nejmenuje Route66 ale SamsungNavigator...

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Příspěvek od Vitezslav2 » pon lis 03, 2008 21:45

:-)

Jeste jeden dotz,nemuzu najit pocsi. :-)

//Používej tlačítko Upravit, tslany

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Příspěvek od ziminix » pon lis 03, 2008 22:02

V telefon není program pro stahování aktuální předpovědi počasí, musíš si ho sehnát sám. Např. Spb Weather, nebo jsou i další, stačí hledat.

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Příspěvek od Vitezslav2 » úte lis 04, 2008 6:15

A jak je to s tím otáčením displeje.Má to fungovat při jakém koli otočení,nebo jen v nějakých programech?

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Příspěvek od ziminix » úte lis 04, 2008 7:29

Je možné, že některé programy rotaci nepodporují a po přetočení telefonu zůstane obrazovka stát. Na domovské obrazovce by ti ale přetočení, pokud ho máš zapnuté fungovat mělo.

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Příspěvek od Vitezslav2 » úte lis 04, 2008 17:14

No to mi právě nefunguje,i když ho mám nastavený.

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Příspěvek od Vitezslav2 » úte lis 04, 2008 18:08

Tak jsem zjistil,kdy mi funguje otáčení displeje.Jen když ho mám napíchlej na datovým kabelu.To je divný,ne?

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Příspěvek od ziminix » úte lis 04, 2008 18:25

Tak to je dost divné, zkus si pohrát s citlivostí senzoru, případně bych pak zkusil Hard Reset.

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Příspěvek od Vitezslav2 » úte lis 04, 2008 18:32

Samí problémy.Nevím proč,ale nefunguje mi CorePlayer.

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Příspěvek od ziminix » úte lis 04, 2008 21:23

Záleží jestli máš správnou verzi přehrávače, nějaká starší nemusí být kompatibilní, možná je také více variací pro různé typy zařízení. Pokud máš správnou a přesto nejede, tak bych ti opravdu doporučil Hard Reset.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » úte lis 04, 2008 21:32

1.2.5 urcite funguje. Vyzkouseno

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Příspěvek od Vitezslav2 » úte lis 04, 2008 22:06

Tak jsem udělal HR a otáčení funguje bez problémů.

Medvidatecko
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: sob zář 27, 2008 17:00

Příspěvek od Medvidatecko » úte lis 04, 2008 22:06

IkE Blaster píše:Tak ja to neinstaloval, ja k tomu jen prisel :lol: I tak, Route66 se mi 2x nelibi, navic nepresnosti v mensich mestech (alespon pred rokem)
Kdeže loňské sněhy jsou.. Tentokrát je tam nejnovější Route66 a to verze 8. Sice to stále není od domu k domu, ale i v mé malé vísce je tam poměrně nový kruhový objezd. Takže se rozhodně zlepšila. Ale osobně používám iGO.
Vitezslav2 píše:Samí problémy.Nevím proč,ale nefunguje mi CorePlayer.
Přesně tak, funguje verze 1.2.5 build 4506 for ARM. Ale osobně, pokud nějaký film funguje v Touch playeru, tak je kvalitnější. Obraz je čistší než v CorePlayeru. Někdy ovšem přesně naopak. Záleží na kodeku a kodování samém.

//Používej tlačítko Upravit, tslany

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » úte lis 04, 2008 23:22

Mas zapnute vyhlazovani v CorePlayeru? Pote jsem jeste upravoval barvy. Nejvetsi ironii je, ze z 10 avi divx videi jsem spustil v media playeru 2, z toho u jednoho byl pouze zvuk.

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Příspěvek od Vitezslav2 » stř lis 05, 2008 6:13

Kde to vyhlazovani je?

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » stř lis 05, 2008 7:22

Dithering a hladke priblizeni v nastaveni pod videem

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Příspěvek od Vitezslav2 » stř lis 05, 2008 16:06

Tak po HR mi otáčení fungovalo krásně a teď už zase nejde.Dokonce mi začal zlobit TT 7.GPS šparně udává polohu, desítky metrů a většinou ukazuje špatný příjem GPS.Nějak začínám být sklamaný. :-(

jakarte
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: stř lis 05, 2008 18:36

Dorucenky SMS

Příspěvek od jakarte » stř lis 05, 2008 18:41

Zdravim,
prosim kde lze nastavit prijem dorucenek SMS zprav? MMS jsem nasel.
Diky

Odpovědět

Zpět na „Samsung Omnia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host