Máte Omnii? Zkušenosti sem!

Diskuze o komunikátoru Samsung Omnia
Odpovědět
Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Máte Omnii? Zkušenosti sem!

Příspěvek od ziminix » sob pro 13, 2008 9:53

Společenskou pauzu najdeš v nastavení pohybového senzoru.

15lukas15
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: sob pro 13, 2008 22:45
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Máte Omnii? Zkušenosti sem!

Příspěvek od 15lukas15 » ned pro 14, 2008 19:49

Tak mám 2 dny tento telefon a jsem nadšenej, zatím bádám a učím se ovládat, ale je fakt super. Nevíte zda se dají přidat do wigdetů( výsuvný sloupec na obrazovce dnes) přidat i vlastní programy a nebo naopak ubrat ty co nepotřebuji? A ještě jedno info, nevíte zda se dá koupit a za kolik nový přední kryt? Kupoval jsem ho od známeho a i když ho měl 14 dní tak stihnul trochu poškrábat displey. Díky za info

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Máte Omnii? Zkušenosti sem!

Příspěvek od ziminix » ned pro 14, 2008 21:17

Bohužel, pokud vím, tak s nabídkou widgetů nehneš.
Co se týče krytu, mrkni na eBay, nebo se optej v servisech. Ale eBay tě vyjde asi levněji, ale chce to trošku zručnosti.
http://cgi.ebay.com/BLACK-Housing-Cover ... 1|294%3A25

hofy
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát lis 28, 2008 9:00
Zařízení: Samsung Omnia

Máte Omnii? Zkušenosti sem!

Příspěvek od hofy » pon pro 15, 2008 19:36

Tak mi nakone cnepomohlo nic a mobil se proste stale musi restartovat 2-3x denne, je to obrovske zklamani, ze tento nedodelek daji na trh.

nnicole
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát pro 26, 2008 0:28

Máte Omnii? Zkušenosti sem!

Příspěvek od nnicole » pát pro 26, 2008 0:33

prosím nevíte někdo co mám dělat když se mi při pokusu o spuštění foťáku vždy ukáže nedostatek videopaměti?? všechny spuštěné aplikace jsem zkoušela ukončit ae stejně to nejde, četla jsem o soft resetu, může mi někdo říct co to je? a neztratí se tím všechna data z telefonu? předem děkuji

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Máte Omnii? Zkušenosti sem!

Příspěvek od IkE Blaster » pát pro 26, 2008 0:48

Ja mam spis skoro pocit, ze nema kam ukladat fotky. Ale rici to najisto nemohu :)

hofy: To je rukama :wink:

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Máte Omnii? Zkušenosti sem!

Příspěvek od ziminix » pát pro 26, 2008 10:15

Soft reset je normální reset telefonu přes zdířku nahoře, vypnutím-zapnutím, vyndáním baterky-zapnutím. O svá data nepřijdeš.

2IkE Blaster: Místem to není, taky se mi to stalo, když jsem měl Omnii. Ale soft-reset to vyřešil a pak jsem se s tím už nesetkal.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Máte Omnii? Zkušenosti sem!

Příspěvek od IkE Blaster » pát pro 26, 2008 11:17

Jenom se zeptam - nema nekdo zkusenosti s TV Programem ?

http://www.ce4you.cz/forums/view_topic. ... ost-263596

Na Omnii je vsechno priserne velke, tak jestli je na to nejaky trik, nebo tak neco? :)

// Po dlouhé době jsem na to přišel - stačí táhnout indikátorem času (pruh)

alca
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte kvě 26, 2009 17:12
Zařízení: samsung omnia

Máte Omnii? Zkušenosti sem!

Příspěvek od alca » úte kvě 26, 2009 17:24

Ahoj je to naprosto jednoduche musis mit pripojeni k netu a v ty navigaci si je stahnes a s tema filmamama mam neuveritelnej problem nevis jak bych to mohla udelat?

Eugenol
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte lis 23, 2010 19:01
Zařízení: i900

Máte Omnii? Zkušenosti sem!

Příspěvek od Eugenol » úte lis 23, 2010 19:03

zdravim mam dotaz chtel jsem do mobilu si hodit serial př. (dr.house) vlozil jsme ho normal do mobilu ovsem mobil v mobilu se nezobrazuje nektere filmy ci serialy mi jedou ale tenhle urcity ne nevito proc skousel jsem to v AVi aji v 3gp ale mobil mi to nenalezne

Odpovědět

Zpět na „Samsung Omnia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host