Problem s vnitrni pameti mobilu

Diskuze o komunikátoru Samsung Omnia
Odpovědět
bobik91
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 96
Registrován: ned pro 30, 2007 9:25

Problem s vnitrni pameti mobilu

Příspěvek od bobik91 » stř pro 16, 2009 10:36

Chtel bych se zeptat, uz podruhe se mi stal fakt, pri kterem jsem byl nucen udelat HARTreset. Nemate nekdo zkusenosti s vnitrni pameti v mobilu? Aplikace i hry instaluji na pametovku ale postupem casu se mi vnitrni pamet zasira, takze jsem nucen udelat hartreset abych mel zas nejakyh 60MB volnejch. Kdyz je maximum mam pamet 0.01 MB a nejde mi prijit ani sms coz me docela irituje! Nemate nekdo nejaky zkusenosti s timto problemem? Vyresila by to urcite podle me aktualizace ROM ale nikde jsem ji nenasel..
DIK ZA ODPOVED!!! :cry:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Problem s vnitrni pameti mobilu

Příspěvek od Jiří Hrma » stř pro 16, 2009 23:08

A co třeba fotografie nebo videa z fotoaparátu nebo nějaká jiná data, která by telefon mohl ukládat do vnitřní paměti. Co vím, tak nikdo jiný tady zatím podobný problém u Omnie nereportoval, takže to musí dělat něco souvisejícího s tvojí činností na telefonu.

Uživatelský avatar
hvezdar1
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: úte srp 18, 2009 13:26
Zařízení: Omnia2 I8000

Problem s vnitrni pameti mobilu

Příspěvek od hvezdar1 » čtv pro 17, 2009 10:48

Souhlasim, v počítači si obsah paměti pořádně prohlédni, budeš se divit co je tam zbytečného a mohlo by být jinde.

solembum
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: čtv bře 25, 2010 10:19
Zařízení: Samsung i900 Omnia 8GB

Problem s vnitrni pameti mobilu

Příspěvek od solembum » čtv bře 25, 2010 10:26

Zdravim mam stejny problem. Jenze s moji sikovnosti jsem udelala to, ze jsem tuto pamet vynulovala a ted kdyz chci mobil zapnout tak se mi sice ukaze uvodni melodie ale pak naskoci uz jen kalibrace displaye to je cely. Nechce me to pustit dal.Nevi nekdo co s tim? uz to zkousim dva dny dat do provozu a nevim jak.Budu vdecna za jakoukoliv radu. Diky

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv bře 25, 2010 10:45) --

tak problem vyresen.. asi jsem na to blbe tukala... zase se rozjel. Jo a uz nehlasi nic o plne pameti.

Uživatelský avatar
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř črc 01, 2009 18:44
Zařízení: LG Optimus 2X

Problem s vnitrni pameti mobilu

Příspěvek od KVARK » pon črc 12, 2010 8:54

Jedním z problémů proč se nevysvětlitelně zaplňuje vnitřní paměť bývá někdy systémová složka náležící Internet Exploreru. Jděte do složky Windows/Profiles/guest. Jsou tu tři složky. Pokud nějaká z nich obsahuje více MB souborů, pak se vyplatí jejich obsah smazat.

sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: pon dub 27, 2009 8:16
Zařízení: OII
Kontaktovat uživatele:

Problem s vnitrni pameti mobilu

Příspěvek od sh.a.rk » pon črc 12, 2010 10:24

To je klasika u origo ROM. Strasne vela balastu a malo miesta. Po par dnoch niet zrazu volneho miesta. Pri lite rom mas aj po mesiacoch volneho miesta aj cez 200MB. Ak nechces flashovat tak jesto par apps (napr. SKTools) ,ktore ti graficky ukazu co ti zabera miesta najviac . Alebo nejaky suborovy manager a tam si dat vlastnosti adresarov a preklikavat sa k najvacsiemu zdroju (najma foto, video, music)

Odpovědět

Zpět na „Samsung Omnia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host