Ipaq 614c a Touch Flo

Diskuze o komunikátoru HP iPaq 614
Odpovědět
martin013
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: pát dub 25, 2008 14:30

Ipaq 614c a Touch Flo

Příspěvek od martin013 » sob říj 04, 2008 15:04

Jde na 614c zprovoznit prostředí podobného typu jako Touch Flo 3D nebo Touch Flo 2D ??? Pokud ano, jak na to, nebo kde hledat ? Děkuji.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » sob říj 04, 2008 15:08

TouchFLO 2D by možná šlo, podivej se na http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=398173 máš tam odkaz na stažení i návod, ale je potřeba hodně úložiště

Uživatelský avatar
elcrys
smartguru
smartguru
Příspěvky: 541
Registrován: pát bře 14, 2008 13:05
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

Příspěvek od elcrys » sob říj 04, 2008 17:28

Dávat si do 614c prostředí TouchFLO je jako házet perly sviním :tlem: (čímž nechci tenhle stroj nijak hanit, protože mě ovládání přes klávesnici nebo stylusem vyhovuje více, než šátrání prstem po displeji) 614c není pro ovládání prstem příliš uzpůsobeno - má zapuštěný displej a při tomto způsobu ovládání je v podstatě klávesnice k ničemu. Tohle prostředí se o mnoho více hodí pro stroje s minimálním počtem tlačítek, čímž naštěstí 614c netrpí.

Kanka
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: čtv bře 13, 2008 11:39
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kanka » čtv říj 09, 2008 11:11

Kukni na SPB Shell, treba Ti bude vyhovovat

Yxo
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: stř kvě 07, 2008 21:55

Ipaq 614c a Touch Flo

Příspěvek od Yxo » pon pro 22, 2008 20:17

Vyskusaj nieco taketo:
http://www.pocketnow.com/index.php?a=po ... ws&id=5702

je tam program v ktorom si das temu Touch Flo je to zujimave celkom, skusal som na HP 614c

ikoala
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: ned čer 22, 2008 20:03

Ipaq 614c a Touch Flo

Příspěvek od ikoala » pon pro 22, 2008 21:08

TouchFlo 2D je integrovany v posledni (ne vsak buildem) neofiko romce 1.6 viz http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=71&t=10309

zapalkam
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 94
Registrován: úte dub 22, 2008 9:40
Zařízení: SE Xperia X2; Samsung G Note 2, Blackberry Classic
Bydliště: Olomouc

Ipaq 614c a Touch Flo

Příspěvek od zapalkam » úte pro 23, 2008 10:06

Mohu potvrdit - je integrovaný v ROM wm6.1 1.6 od Yevg - a funguje vcelku slušně - jsem s ním spokojený - až omrzí, lze vypnout přes Today screen... :wink:

Delaron
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: pon srp 18, 2008 17:19

Ipaq 614c a Touch Flo

Příspěvek od Delaron » sob pro 27, 2008 21:22

pocujte chcem sa opitat ako sa da dat do touchflo 2d ine mesto ako je v zozname napr Poprad

Odpovědět

Zpět na „HP iPaq 614“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti