Prehrievanie Ipaq 614

Diskuze o komunikátoru HP iPaq 614
Uživatelský avatar
elcrys
smartguru
smartguru
Příspěvky: 541
Registrován: pát bře 14, 2008 13:05
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

Příspěvek od elcrys » pon říj 06, 2008 18:15

Já jsem testoval provoz bez baterie tak, že jsem telefon nejdříve vypnul, vyndal baterii a pak zapnul na nabíječce. Na zobrazení aktuální frekvence procesoru lze použít XCPUScalar, nebo stačí TCPMP (používám verzi 0.72 RC1) Volby - Nastavení - karta Hlavní.

lamauser
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon črc 07, 2008 8:11

Příspěvek od lamauser » čtv říj 09, 2008 20:26

Pridavam moju skusenost s reklamaciou kvoli prehrievaniu. Telefon som odniesol do predajne, kde som ho kupil. Odtial ma poslali do autorizovaneho servisu. Clovek v servise povedal, ze majitelov mali kontaktovat ludia od Hp a vsetky starsie modely vymienat. Dal mi cislo na centrum podpory zakaznikov firmy HP. Tento pondelok som tam zavolal .... Clovek na druhej strane ma s pochopenim vypocul, vypytal si adresu a telefonicky kontakt .... Dnes , t.j stvrtok , ma doma cakala obalka od nejakej holandskej firmy a vnutri nove PDA ... :grin: Takze, aspon raz mozem povedat "HP bravó " ....

ikoala
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: ned čer 22, 2008 20:03

Příspěvek od ikoala » čtv říj 09, 2008 20:52

Kdy jsi to PDA porizoval, resp. jake mas datum vyroby ? Volal jsi predpokladam na slovensky HP ?

lamauser
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon črc 07, 2008 8:11

Příspěvek od lamauser » čtv říj 09, 2008 21:10

22.5.2008, FB136AA/ABB, volal som na "slovenske" centrum HP. ale "mluvil jsem s Cechem"

lamauser
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon črc 07, 2008 8:11

Příspěvek od lamauser » čtv říj 09, 2008 21:17

22.5.2008, FB136AA/ABB, volal som na "slovenske" centrum HP. ale "mluvil jsem s Cechem"

Uživatelský avatar
mcgeety
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pát zář 19, 2008 23:48

Příspěvek od mcgeety » čtv říj 09, 2008 22:43

Já jsem se svou 614kou spokojen obcas se zahreje ale na funkcnost to nema vliv aspon jsem to teda nepostrehl,ale mam typ FA z anglie bez problemu a to jsem ho koupil z druhe ruky :-)

Martin@
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: ned srp 10, 2008 10:23

Příspěvek od Martin@ » pát říj 10, 2008 15:10

lamauser píše:Pridavam moju skusenost s reklamaciou kvoli prehrievaniu. Telefon som odniesol do predajne, kde som ho kupil. Odtial ma poslali do autorizovaneho servisu. Clovek v servise povedal, ze majitelov mali kontaktovat ludia od Hp a vsetky starsie modely vymienat. Dal mi cislo na centrum podpory zakaznikov firmy HP. Tento pondelok som tam zavolal .... Clovek na druhej strane ma s pochopenim vypocul, vypytal si adresu a telefonicky kontakt .... Dnes , t.j stvrtok , ma doma cakala obalka od nejakej holandskej firmy a vnutri nove PDA ... :grin: Takze, aspon raz mozem povedat "HP bravó " ....
Do akeho datumu su starsie modely? Ten stary si im poslal pred alebo az potom co ti prisiel ten novy?

lamauser
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon črc 07, 2008 8:11

Příspěvek od lamauser » pát říj 10, 2008 17:52

Kurier priniesol novy a obratom mal zobrat stary, ale nezobral .... takze momentalne mam dva kusy .... ale slak ma ide trafit .... az dnes som sa dostal ku instalovaniu softveru ... natiahol som IGO , Tom - Tom a dalsie aplikacie suvisiace s GPS ... ze reku , otestujem ... super, pda sa neprehrieva, na dotyk ziadna zmena teploty . A preco ? Lebo GPS vobec nefunguje ........ :evil: na pohlad je vsetko ok, vsetko pripojene, "GPS is enabled bla bla .. " za 4 hodiny na volnom priestranstve nezachytil ani jeden satelit !!!! Chcem sa teda skusenejsich opytat> po kolkej reklamacii mam narok na vratenie penazi ?

Uživatelský avatar
elcrys
smartguru
smartguru
Příspěvky: 541
Registrován: pát bře 14, 2008 13:05
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

Příspěvek od elcrys » pát říj 10, 2008 18:08

Zajímavé řešení přehřívání :lol: To by mě teda nenapadlo.

Martin@
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: ned srp 10, 2008 10:23

Příspěvek od Martin@ » pát říj 10, 2008 20:57

A teraz mas aky model?
Myslim ten bez GPS:-)
--
Mne pri telef.cez SKYPE +WIFI cca po 20 min. PDA vypne a musim restart.,myslim ze to bude tiez prehrievanie. Zaujimave je aj to, ze ked volam cez SKYPE, tak podsvietenie ide na max.

lamauser
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon črc 07, 2008 8:11

Příspěvek od lamauser » pát říj 10, 2008 21:38

HP614c P/N FA992AA#ABB. Na stitku je datum 24.9.2008.

Pomaly, ale isto si zacinam o HP mysliet svoje .... toto pda, segra ma notebook hp6820s, ktoremu sa rozpadavaju plasty.... V robote mam UZ JEDEN CELY MESIAC server HP Proliant a uz teraz sa tesim na to co sa z neho vykluje .... :???:

Martin@
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: ned srp 10, 2008 10:23

Příspěvek od Martin@ » pon říj 13, 2008 7:57

Dnes som volal do HP ohladne prehrievania zap. WIFI+SKYPE.
Vysledok: kurier prinesie novy "stroj" do 5 dni, dufam ze bude mat GPS . :-)

lamauser
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon črc 07, 2008 8:11

Příspěvek od lamauser » pon říj 13, 2008 14:01

Dufam, ze Ti to vyjde .... som na tom tak ako Ty, .... znova som telefonoval a cakam na dalsi stroj .... :-( :-( :-(

Martin@
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: ned srp 10, 2008 10:23

Příspěvek od Martin@ » pon říj 13, 2008 16:30

To dufam aj ja.:-)
Len sa este spytam, dostal si samotne PDA+bat., bez folie a stylusu, alebo aj fol.a stylus Ti vymenili ?
Dik

lamauser
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon črc 07, 2008 8:11

Příspěvek od lamauser » pon říj 13, 2008 18:34

Biela krabicka s rozmermi 15 * 10 * 2,5 cm .... len samotne PDA, bez baterky, zadneho krytu, stylusu ...

xkovi
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: čtv led 31, 2008 14:31

Příspěvek od xkovi » pon říj 13, 2008 18:39

To ovsem znamena, ze si prisel rekneme minimalne o 100Kc za folii, kterou asi sotva budes chtit pred reklamaci sundavat...

Martin@
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: ned srp 10, 2008 10:23

Příspěvek od Martin@ » pon říj 13, 2008 18:47

A tiez asi bez ochrannej folie :-(
Tu budem musiet dat dolu a to mastve, lebo nie vzdy sa to podari korektne. Ta folia je super - doteraz ziaden skrabanec.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » úte říj 14, 2008 14:43

pokud to je nějaká kvalitnější fólie, tak bys ji tam mohl později nalepit zase spátky

Uživatelský avatar
Pipa
smartguru
smartguru
Příspěvky: 783
Registrován: úte dub 22, 2008 12:33
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Bydliště: okolí stověžaté

Příspěvek od Pipa » úte říj 14, 2008 16:23

no u pda za 10 tis bych ochranou folii za 150 neresil - nastve to ale .....
taky jsem reklamoval a hold jedno Brando v pr.....

Johny-D
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: pát dub 04, 2008 6:53

Příspěvek od Johny-D » úte říj 14, 2008 17:06

Ahoj, nevíte jestli ten kuryr jezdí i v ČR? Na jaké číslo jste volali? Co jste $řekli. aby pživezli nový stroj? (jen že se přehřívá? Jaké jr telefonní číslo pro ČR? Moc děkuji

Odpovědět

Zpět na „HP iPaq 614“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti