HP 614c malá hlasitost do BT sluchátka

Diskuze o komunikátoru HP iPaq 614
Uživatelský avatar
palm1
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte srp 12, 2008 19:11

HP 614c malá hlasitost do BT sluchátka

Příspěvek od palm1 » úte srp 12, 2008 19:20

Zdravím všechny přítomné, zajímalo by mne která zde vyzkoušená ROM má nejvyšší hlasitost do BT sluchátka... Díky.

Uživatelský avatar
hxg614
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: sob bře 15, 2008 16:26

Příspěvek od hxg614 » stř srp 13, 2008 17:55

Bohužiaľ sú na tom rovnako - odskúšal som všetky doterajšie verzie, ale BT slúchadlo je rovnako tiché a teda viacmenej nepoužiteľné :-(

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » čtv srp 14, 2008 15:24

No ja neviem, ale mne to do uch na maximálnej hlasitosti dosť reve a keď si prstom pritlačím BT slúchadlo do ucha, tak ak niekto hovorí dosť výrazne, tak to až bolí.

Uživatelský avatar
palm1
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte srp 12, 2008 19:11

Příspěvek od palm1 » čtv srp 14, 2008 16:10

A můžu se zeptat jakou používáte ROM a typ BT sluchátka?

japo
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: čtv dub 24, 2008 14:38
Bydliště: BA

Příspěvek od japo » čtv srp 14, 2008 18:45

ani ja nemam daky problem s hlasitostou BT sluchatka - SONY HBH-PV700...

len musim mat vypnute v IPAQ audio BASS BOOST, lebo to potom chrci ...

inak ked to mam zapnute tak mi neprijemne cvakne pri akejkolvek aktivacii reproduktora...
robi to niekomu ????

timmynovak
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv srp 14, 2008 20:16

Příspěvek od timmynovak » čtv srp 14, 2008 20:49

no, já mám BB vypnutý a chrčí to šíleně:( je to nepoužitelný, v jiném tlf ok. Je to jako rušení či co, když klepnu na displej, tak se to chrčení trochu změní...

zajmi
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: pát úno 29, 2008 20:10

Příspěvek od zajmi » čtv srp 14, 2008 21:02

A nemáš náhodou zapnutý enable AGC v menu ipaq audio, to se nemá používat pří BT handsfree. Jinak já používám jabra8040 a je slušný. Dříve jsem používal HF od bluetrek a to mi s ipaqem jemně šumělo. Jinak např. se SE K750 všechny BT HF mi fungovali skvěle,takže asi bude něco špatnýho na BT Ipaqu.

timmynovak
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv srp 14, 2008 20:16

Příspěvek od timmynovak » čtv srp 14, 2008 21:09

toto jsem už taky zkoušel:( nepomohlo. půjčil jsem si teď ještě jiné bt a to šlape ok... že by se nedohodla ta dvě zařízení?

zajmi
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: pát úno 29, 2008 20:10

Příspěvek od zajmi » čtv srp 14, 2008 21:14

Je to možný, asi si rozumí jen s některejma :-) Napiš pro ostatní typ BT HF, který jsi si půjčil a šlape dobře.

timmynovak
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv srp 14, 2008 20:16

Příspěvek od timmynovak » čtv srp 14, 2008 21:16

špatně: MBH-100, dobře (TEDY NE TAK ZLE :-) ) BlueMate-630.Našel jsem to i jako popsaný problém u HP, tam doporučují právě vypnout AGC...

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » pát srp 15, 2008 8:43

Ja používam Jabra 8030 a WM 6.1 build 19965.1.2.3

timmynovak
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv srp 14, 2008 20:16

Příspěvek od timmynovak » pát srp 15, 2008 9:48

no, budu muset pohledat ten update na 6.1:) a zkusit to... Na druhou stranu, je fakt desny, ze to nefunguje, jak ma... takova vec by fungovat mela.

profimal
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: sob zář 20, 2008 8:28

Příspěvek od profimal » sob zář 20, 2008 19:18

Lidičky mě to taky strašně šumí v bluetoth sluchátku a to sluchátko je strašně tichý. Prosím o přesný popis jak vypnout ten bas bosst a AGC v menu ipaq. Všude jsem to hledal ale nikde to nemůžu najít. Díky.

Walk.man89
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: sob zář 13, 2008 10:58
Zařízení: iPhone 3G, HTC Touch HD
Bydliště: Brno

Příspěvek od Walk.man89 » sob zář 20, 2008 21:10

2profimal - start, nastavení - system, ipaq audio a na první kartě ( audio out ) vše vypni.

profimal
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: sob zář 20, 2008 8:28

Příspěvek od profimal » ned zář 21, 2008 6:23

Ale ja tam zadnou kartu audio nemám. Tak co stím.

profimal
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: sob zář 20, 2008 8:28

Příspěvek od profimal » ned zář 21, 2008 6:25

Nešlo by to nějak v registrech. Prom o pomoc jsem ze všeho nešťastný.

ClonyXXL
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: stř črc 23, 2008 5:52

Příspěvek od ClonyXXL » pon zář 29, 2008 8:49

Jo, tak tohleto řeším od prvního dne, co toto HP mám. Sehnal jsem sluchátko SonyEricson HBH-PV712 a zkoušením přímo v obchodě (měli ze mě radost) jsem tedy usoudil, že tohleto BT sluchátko je slyšet nejlíp. Nicméně - žena má N73 a mé předchozí sluchátko SE, které jsem jí dal, jí řve natolik, že ho musí zeslabit asi na třetinu, aby se to vůbec dalo poslouchat.
Takže není to sluchátkem, ale jednoznačně 614kou. Vůbec telefonní funkce 614ky stojí hodně za prd.

profimal
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: sob zář 20, 2008 8:28

Příspěvek od profimal » pon zář 29, 2008 9:06

Tak že telefonní funkce stojí za prd máš pravdu. Proto ho prodávám a koupil jsem si HTC TOUCH PRO a můžu říci, že naprostá spokojenost. Co nainstaluji tak jede a né že jak HP hází pořád chyby. A bluetoth sluchátko řve také a musím ztlumovat ta na 50%.

ClonyXXL
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: stř črc 23, 2008 5:52

Příspěvek od ClonyXXL » pon zář 29, 2008 10:28

Jo, a co vyzvánění? Jaké ve sluchátku slyšite? Takové, co jste si přiřadili k danému kontaktu, nebo standartní "sluchátkové" ? Já teda zaboha nemůžu do sluchátka dostat to, co mám přiřazeno u kontaktu.
Ach jo, zlatá Nokia :cry:

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » pon zář 29, 2008 10:52

to ze ti hraje ve sluchatku "vyzvaneni sluchatka" je problem nebo spise vlastnost sluchatka, ne telefonu... s tim nema telefon nic spolecneho... holt nekdo standart umi, a nekdo ne...

Odpovědět

Zpět na „HP iPaq 614“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti