iPaq 614c utils / nova verze / cz klavesnice / cz xT9

Diskuze o komunikátoru HP iPaq 614
Johny-D
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: pát dub 04, 2008 6:53

Příspěvek od Johny-D » pon zář 08, 2008 21:32

děkuji moc jsi mi pomohl

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » pon zář 08, 2008 21:33

vypada to ze jsem vyresil problem WiFi vs. CZ SIP... tak se zase muzete tesit na freeware ceskou klavesnicku :)

whoiswho
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: sob zář 13, 2008 15:53

Příspěvek od whoiswho » sob zář 13, 2008 15:56

Zdarek, som tu novy a chcem len napisat ze je super ze su tu ludia ktory vyvoju aplikacii a ich sireniu venuju svoj volny cas. Dik za vsetky lami ako ja :). Dik aj za tuto aplikaciu.

profimal
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: sob zář 20, 2008 8:28

Příspěvek od profimal » sob zář 20, 2008 8:48

Tak jsem to dokázal. Né nadarmo se říká dvakrát měř a jednou řež. Strašně moc děkuji autorovi je to špičkový program. Ještě jednou díky.

murder
smartguru
smartguru
Příspěvky: 610
Registrován: ned pro 23, 2007 14:07
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Příspěvek od murder » sob zář 20, 2008 21:21

Hele vykašlem se na minulost co bylo to bylo...
Nechtěl bys tam zapracovat tohle: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=359563 Je to CAB na změnu názvu operátora, jak jsem už jednou psal, ale do tohohle může každý napsat co chce. Odkaz je z tohohle fóra od SBDera nechci se tvářit objevitelsky...

Sady
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv zář 04, 2008 6:56
Bydliště: okr. FM

KISSMAN KEY

Příspěvek od Sady » pát zář 26, 2008 8:09

kissman píše:vypada to ze jsem vyresil problem WiFi vs. CZ SIP... tak se zase muzete tesit na freeware ceskou klavesnicku :)
Super sem s tím. Díky moc za nás všechny.

ClonyXXL
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: stř črc 23, 2008 5:52

Příspěvek od ClonyXXL » pon zář 29, 2008 13:54

Chlapi, jestli tomu rozumím správně, tak tento softík je určen pro nové ROM? Na origoš a počeštěnou pomocí interwrite to tedy není?

miroslav.turek
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 80
Registrován: stř čer 18, 2008 17:33

Příspěvek od miroslav.turek » pon zář 29, 2008 13:57

Podle mě to funguje i na orig. ROM, jen ta česká klávesnice je nanic, když už je to počeštěné...

FruFru
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: ned říj 05, 2008 20:46

Příspěvek od FruFru » pon říj 06, 2008 10:24

pro autora, vcera otestovano na ROM WM 6.1 OS 5.2.20270 (Build 20270.1.3.1) v 1.4 (yevg001) a slape naprosto bez problemu, zatim se uplne rozplyvam jak to krasne funguje, zkousel jsem zmenit razeni SMS zprav a instalaci xT9, samotnou klavesnici jsem instaloval, protoze ji nepotrebuju. mockrat diky

btw se samotnou romkou nemam zatim vubec zadne problemy, jen obcas zminovany, zmizela wifi po sw resetu, ale vzdycky se pak behem par minut objevila a dalsi reset nebyl potreba

discobolos
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv dub 03, 2008 11:59

Příspěvek od discobolos » pon říj 20, 2008 11:26

Díky za českou T9, nádhera.

Uživatelský avatar
Pavtul
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 67
Registrován: stř bře 19, 2008 21:43
Bydliště: Vlašimsko

Příspěvek od Pavtul » ned lis 23, 2008 13:25

Instalaci TX9 jsem provedl na starou ROMKU. Celkem to jede. Jde prosim nekde vypnout diakritika? Silne to zkracuje SMS :-( Jede vam tato TX9 pod novou rom 6,1? zeptam se jeste na prohozeni pismenek "Y" a "Z". Je to prosim mozne? ?Diky tvurcum!

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

iPaq 614c utils / nova verze / cz klavesnice / cz xT9

Příspěvek od kissman » sob lis 29, 2008 5:31

jsem rad ze program slouzi svemu ucelu, omlouvam se za delsi odmlku, nebyl vubec cas... ted ho trochu je zkusim neco vymyslet

Uživatelský avatar
jkubovic
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 245
Registrován: úte bře 17, 2009 17:11
Zařízení: Xiaomi Redmi 4 Note LTE Global, MS Lumia 640 DS,
Bydliště: Banská Bystrica

iPaq 614c utils / nova verze / cz klavesnice / cz xT9

Příspěvek od jkubovic » stř bře 18, 2009 16:31

Naozaj vyborny a skvely program!
Ako pokracuju prace na novej verzii?

blackdevil
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř črc 08, 2009 8:42
Zařízení: HP iPAQ 614c

iPaq 614c utils / nova verze / cz klavesnice / cz xT9

Příspěvek od blackdevil » stř črc 08, 2009 8:46

Dobrý den prosím o pomoc koupil jsem si HP iPAQ 614c ale nebyl u toho přiložen český návod a nemůžu ho nikde sehnat může mě někdo pomoct? moc díky

Uživatelský avatar
elcrys
smartguru
smartguru
Příspěvky: 541
Registrován: pát bře 14, 2008 13:05
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

iPaq 614c utils / nova verze / cz klavesnice / cz xT9

Příspěvek od elcrys » stř črc 08, 2009 15:14

http://smartmania.cz/index.php?ind=down ... w&iden=712

Ale příště by bylo vhodné, kdybys svůj dotaz vznesl do nějakého vhodnějšího tématu - zde se řeší iPaq 614c utils.

blackdevil
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř črc 08, 2009 8:42
Zařízení: HP iPAQ 614c

iPaq 614c utils / nova verze / cz klavesnice / cz xT9

Příspěvek od blackdevil » stř črc 08, 2009 19:08

elcrys: Omlouvám se začínám příště se budu snažit otravovat tam kde mám případně. Díky moc za odkaz

Odpovědět

Zpět na „HP iPaq 614“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti