HP614 a GPS sw....

Diskuze o komunikátoru HP iPaq 614
Odpovědět
japo
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: čtv dub 24, 2008 14:38
Bydliště: BA

HP614 a GPS sw....

Příspěvek od japo » úte črc 01, 2008 14:55

ake GPS sw Vam chodia s 614kou ?

mne zatial tieto:
GARMIN Mobile XT - o.k.
IGO2006+, IGO8 - o.k.
GPSdash258 - iba s externou BT GPS ( autodetect sice niekedy najde GPS na port6 , ale data tecu velmi obcasne a po restarte prog to uz zase nejde...!!! s portspliterom z GPSTuner ide aj s intern. GPS !!!
GPSTuner 5.3c - o.k.
TOMTOM navigator 6 - o.k.
OZIce 219 - sw/gps/mapy - o.k.
GPSvp - testujem
KOMPAS digital map (DKL) - testujem

BeeLine v1.78 - o.k. ................(thx to XTHOMAS)
TOMTOM 7 - o.k. .....................(thx to Destructor)

zdielanie GPS portu :
cez vstavanu app - zatial som nenasiel sw s ktorym by to islo...
FRANSON GPSgate2.6 - testujem
portsplitter z GPSTuner v50n - treba nastavit pre kazdu app vlastny port, kedze mne ukazovalo len 2 porty volne - tak som to mohol vyskusat len s dvoma app - GPSDASH a OZIce. Vsetko islo bez problemov.

vydrz :

interna GPS :
GSM,GPS,OZICE - cca 3.5 hod , masina sa vypla, pozapnuti bola baterka na 10% - GPS uz neslo aktivovat...

externa BT GPS :
vypGSM, ext BT GPS, OZICE219,podsvietenie vypinane cez OZIce(aktivne cca 15min) - 4hod. 50min ( posledny zaznam logu) - prekvapujuco malo.... :-(

Uživatelský avatar
Strunečka
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 162
Registrován: čtv bře 15, 2007 8:15
Zařízení: Nokia E51, Ericsson T39m
Bydliště: Přerov

Re: HP614 a GPS sw....

Příspěvek od Strunečka » úte črc 01, 2008 17:44

Me tom tom v pohode a to nove iGo taky.

Uživatelský avatar
xthomas
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: úte bře 11, 2008 16:37
Bydliště: Zlín

Příspěvek od xthomas » úte črc 01, 2008 22:30

já spolehlivě lovím kešky pomocí BeeLine v1.78

Ada1986
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 68
Registrován: pon dub 07, 2008 16:50
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ada1986 » čtv črc 03, 2008 18:57

Jo jinak na to "sdílení" gps portu bezvadně funguje GPS Gate

Destructor
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pát čer 20, 2008 18:45

Příspěvek od Destructor » pon črc 07, 2008 11:56

TOMTOM_7

bman
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: ned čer 22, 2008 22:20

gps nejde

Příspěvek od bman » pon črc 07, 2008 12:21

pocujte, mne to gps vobec nechoti co som updatol na WM6.1. jedina aplikacia ktora chodi je beelinegps (com6/4800bps). Igo2006 ani Igo8 nechodia, nastavim seriovy port a rychlost a nic, nefunguje ani autodetekcia, ani na jednom. niekedy to fungovalo (mysliim s WM6) a teraz nic, len je divne ze beeline chodi...

murder
smartguru
smartguru
Příspěvky: 610
Registrován: ned pro 23, 2007 14:07
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Příspěvek od murder » pon črc 07, 2008 19:24

iGo 8 mi s WM6.1 chodí

japo
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: čtv dub 24, 2008 14:38
Bydliště: BA

GPS sw a zdielanie GPS..

Příspěvek od japo » stř črc 09, 2008 23:53

takze pridavam :

OZIce 219 - sw/gps/mapy - o.k.


zdielanie :
portsplitter z GPSTuner v50n - treba nastavit pre kazdu app vlastny port, kedze mne ukazovalo len 2 porty volne - tak som to mohol vyskusat len s dvoma app - GPSDASH a OZIce. Vsetko islo bez problemov.

externa BT GPS :
vypGSM, ext BT GPS, OZICE219,podsvietenie vypinane cez OZIce(aktivne cca 15min) - 4hod. 50min ( posledny zaznam logu) - prekvapujuco malo.. :-(((

japo
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: čtv dub 24, 2008 14:38
Bydliště: BA

Příspěvek od japo » pát črc 11, 2008 10:48

to "Ada1986"

dako mi ten GATE nejde dobre , hocikedy vyhadzuje error a pada...

kolko si na tom skusal app naraz, na jeden port ci kazda zvlast na svoj port ??

zdenekboss
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: čtv čer 26, 2008 7:45

Příspěvek od zdenekboss » stř črc 23, 2008 20:00

Ahojky mám dotaz ohledně Tomtom 7.Choďí s HP 614kou ? Dík.Zdeněk.

Uživatelský avatar
Pipa
smartguru
smartguru
Příspěvky: 783
Registrován: úte dub 22, 2008 12:33
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Bydliště: okolí stověžaté

Příspěvek od Pipa » stř črc 23, 2008 22:49

Jo. Viz prispevek vyse.

jokeeman
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: stř kvě 03, 2006 9:22
Zařízení: HTC HD2, SG II
Kontaktovat uživatele:

iGO 8

Příspěvek od jokeeman » stř říj 08, 2008 14:41

...no já mám zase problém s iGO8, nevím z jakého důvodu, ale jak je v nastavení GPS zašrtávací pole "GPS povoleno", tak to se mi stále odškrtává a igo vždy zaslásí něco ve stylu, že gps modul byl odpojen a konec. Pak nefunguje už nic a je potřeba udělat restart zařízení. Máte někdo tušení jak na to?

Díky!

Miro7
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: čtv úno 28, 2008 16:54

IGO 8 konfiguracia

Příspěvek od Miro7 » čtv říj 09, 2008 7:01

pozri murder :
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?t=8797

Změň SYS.txt ať tam máš tohle:

[folders]
app="%SDCARD%/iGO8"

[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1

[phone]
driver="TAPI"
exe_path="\Windows\cprog.exe"
win_name="Phone"

[gps]
port=6
baud=57600
set_messages=0

[timezone]
sync_os_timezone=0
reset_os_timezone=0

Musí to být na kartě i v program files v zařízení. Pokud to změníš ještě před instalací na kartě, tak se to nainstaluje OK
-------------------------------------------------------
(Plati pre HP Ipaq 614 a 614c)

SLACK
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř pro 17, 2008 1:05
Zařízení: HP iPAQ 614c

Příspěvek od SLACK » čtv pro 25, 2008 19:33

Já používám iGO 8, sice nejdřív to nechtělo najít přijímač GPS, ale po úpravě sys.txt by murder to naběhlo úplně v pohodě. I na poprví mě to našlo pozici a vypočítalo trasu během 10s. Paráda...

Crozz
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 67
Registrován: pát úno 23, 2007 18:54
Zařízení: Sony Xperia S a Samsung Galaxy Tab 2 7.0 3G
Bydliště: Praha

HP614 a GPS sw....

Příspěvek od Crozz » sob pro 27, 2008 8:42

poslední verze iGO 8-8.3.2.64873 už má soubor sys.txt opraven a šlape výborně :-)

notwist
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř kvě 21, 2008 9:29

HP614 a GPS sw....

Příspěvek od notwist » úte pro 30, 2008 14:34

Tak jsem koušel tento postup, ale bohužel to stále nepomáhá... Mám verzi iGO8 8.3.2.64873. Nemusí být někde ten soubor \Windows\cprog.exe? Jsem ani nenašel složku Windows...

Nelthar
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: čtv kvě 27, 2010 21:28
Zařízení: Hp ipaq 614c

HP614 a GPS sw....

Příspěvek od Nelthar » čtv kvě 27, 2010 21:33

Také mám problém mám versi Iga 8.3.2.80621 vše funguje jak má tedy najde mi satelit ale když dojede na lokalizaci tak mi to ukazuje sílu signálu prázdné vůbec nic to ať čekám jak čekám pořád nic poradil by mi někdo co s tím?

Odpovědět

Zpět na „HP iPaq 614“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti