WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Diskuze o komunikátoru HP iPaq 614
Odpovědět
Uživatelský avatar
wakkee
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: sob dub 19, 2008 12:44
Zařízení: HTC Desire, HP iPAQ 614c
Bydliště: BA, SVK

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od wakkee » úte pro 09, 2008 7:27

1. pouzivas obycajnu SD kartu do 2GB a nie SDHC?
2. mas na karte nieco ine okrem rozbalenej romky *.dio?

vitusmotuz
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: sob lis 22, 2008 1:52

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od vitusmotuz » úte pro 09, 2008 16:04

Aha to musi byt prazdna karta? iba ta romka tam musi byt? inak a aky je rozdiel medzi sdhc a normalnou micro sd ktrou tam mam?

murder
smartguru
smartguru
Příspěvky: 610
Registrován: ned pro 23, 2007 14:07
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od murder » úte pro 09, 2008 17:47

Prázdná nemusí být, já ji používám ještě v Nokii a mám na ní plno sračiček.
SD je starší typ pracující přesně podle určité normy pro SD karty (starší neznamená starý), jsou ještě bez problémů dostupné, ale mají menší kapacitu myslím, že strop mají na 2GB. Pak přišel novější standart SDHC který umožňuje myslím až 32GB, ale bohužel není kompatibilní se vším co čte SD a dost často potřebuje programovou podporu v zařízení, proto se dá flashovat jen z SD karty, protože při flashování není načtený operační systém a tudíž zařízení s kartou SDHC neumí pořádně pracovat. Sežeň kartu SD (já mám například SD A-Data 2GB asi za 400,- a chodí bezvadně)

Uživatelský avatar
elcrys
smartguru
smartguru
Příspěvky: 541
Registrován: pát bře 14, 2008 13:05
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od elcrys » úte pro 09, 2008 18:45

wakkee píše:Tento problem som riesil aj ja a tak som sa podujal to odskusat, zatial mam iba jeden den verziu Yevg 1.5 a mam nasledujuce postrehy. Ked zabijem ActiveSync, tak sa mi samovolne nastartuje aj pocas toho co so zariadenim nic nerobim. Dnes mi cez den len tak stratil GSM signal a nevedel najst siet, zatial co druhy mobil v tej istej sieti ukazoval plny signalm pomohol len restart. Rychlost sa mi zda byt obdobna ako v 1.4 verzii. Jedine co som si vsimol, ze Beeline najde fix ovela rychlejsie ako predtym ale to moze byt sposobene aj inymi faktormi.
Ohledně vypnutí ActiveSync - http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10114

Já jsem s touto ROM (1.5) spokojen zatím nejvíc - rychlostně je na tom o mnoho lépe než předchozí, problémy se signálem jsem několik týdnů co ji používám neměl. Navíc, ve verzi 1.4 se občas nezapne Wi-Fi, což je v této vyřešeno.

EDIT: Co se týká znovunalezení signálu, tak jsem náhodou našel toto - http://mobilitytoday.com/forum/showthre ... 40&t=17028

ROM 1.5 by na to neměla mít vliv.

Uživatelský avatar
wakkee
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: sob dub 19, 2008 12:44
Zařízení: HTC Desire, HP iPAQ 614c
Bydliště: BA, SVK

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od wakkee » stř pro 10, 2008 13:18

bios iPAQ-u nema driver s podporou SDHC z toho dovodu SDloader nevidi kartu a data na nej. Karta nemusi byt bezpodmienecne cista, ale odporuca sa to :)

ad Yevg 1.5 pri rovnakych cinnostiach ktore pouzivam denne sa mi zda byt 1.4 stabilnejsia co je asi najdolezitejsie. Problem s WiFi som nezaznamenal.

vitusmotuz
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: sob lis 22, 2008 1:52

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od vitusmotuz » pát pro 12, 2008 12:38

chlapi tak ako to mam teda poriesit ked vravite, ze ipaq nevie pracovat z SDHC a ja chcem prepalit ROMku mam Hp Ipaq 614c neviem co mam robit.Chcem to uz prepalit.

Uživatelský avatar
wakkee
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: sob dub 19, 2008 12:44
Zařízení: HTC Desire, HP iPAQ 614c
Bydliště: BA, SVK

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od wakkee » pát pro 12, 2008 13:43

kupit si este jednu kartu do 2gb, retail cena sa pohybuje niekde okolo 4,50 €.

vitusmotuz
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: sob lis 22, 2008 1:52

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od vitusmotuz » pát pro 12, 2008 14:50

ano aj som chcel pokial niekto nenapisal ze ipaq nepracuje s SDHC kartami.taak potom neviem.Mam micro sd 8GB

Necituj poslední příspěvek. ziminix

Uživatelský avatar
wakkee
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: sob dub 19, 2008 12:44
Zařízení: HTC Desire, HP iPAQ 614c
Bydliště: BA, SVK

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od wakkee » pát pro 12, 2008 15:11

preto ti pisem, ze kupit este jednu SD kartu do 2GB, ktora nie je SDHC. Tie su az nad 2GB. Tiez mam koli tomu 4GB SDHC na bezne pouzivanie a 1GB SD na somariny ako je aj flashovanie iPAQ-u.

na vyber ich mas dost, napr. tu
http://www.alza.sk/pameti/pametove-kart ... 848468.htm

vitusmotuz
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: sob lis 22, 2008 1:52

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od vitusmotuz » pát pro 12, 2008 17:04

Ok takze vcera vecer som nahodil Windows Mobile WM6.1 20757 zacal som flashovat a pri flashovany proste zhasol.Musel som to znova spustit.Potom preslo vsetko ok.Dal som tam iGO8 frci super najde satelity za menej nez 20sec a to som v panelaku.Len jedna chyba ma hneva ked vypinam iGO8 napise mi za kazdym ,,Fatal Error occured in main thread,, Adress: 0x000dd268
Exception: 0xc0000005

vie niekto preco to pise?

Jano1
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon pro 15, 2008 20:20
Zařízení: HP614c :-(

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od Jano1 » pon pro 15, 2008 20:27

Zdravim,
nahral som si novy FW konkretne verziu WM 6.1 OS 5.2.20757 (build 20757.1.4.0) v 1.5 (YEVG001).
A nenajde mi satelity v IGO8 :-( Naslo ich len raz a od vtedy nic :(
Ake mate skusenosti? Niekde na predchadzajucich strankach som cital, ze to funguje.
Vlastnim tento zazrak 4 dni ale uz som x krat olutoval jeho kupu.

Inarus
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: stř bře 19, 2008 20:31
Zařízení: Lumia 1320, Dell Inspiron 11 3147

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od Inarus » pon pro 15, 2008 20:44

Me u te posledni 1.5 rom beha igo8 nadherne.PRislo mi zrovna z reklamace a vuebec vsechno je krasa... Ale dam tam ted 1.4, protoze se mi ta 1.5 zda nejaka divna... jako sekana... Mam ve zpravach pres 7500 sms a nejak to laguje... U origo 6.0 vse OK.

Uživatelský avatar
wakkee
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: sob dub 19, 2008 12:44
Zařízení: HTC Desire, HP iPAQ 614c
Bydliště: BA, SVK

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od wakkee » úte pro 16, 2008 13:02

jano1>
skus pozret do \\\WinCE Device\Program Files\iGO8\SYS.TXT
ci tam mas nasledujuce nastavenie

[gps]
port=6
baud=57600
set_messages=0

A k tomu ze lutujes kupu tohto zariadenia, treba uznat ze spracovanie nie je najlepsie ale pomer cena/vybava je slusna. Zatial co poznam sklamanych ludi, su to vacsinou uzivatelia ktory hladali lacnejsi iPhone a nevedeli do coho idu pri WM. Treba k tom pristupovat tak, ze je to pocitac s funkciou telefonovania a nie telefon.

Inak osobne sa mi zda verzia Yevg 1.4 lepsia, skus pripadne tam dat tu.

Jano1
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon pro 15, 2008 20:20
Zařízení: HP614c :-(

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od Jano1 » úte pro 16, 2008 20:43

Nekupoval som si ho preto lebo som chcel lacnejsi iPhone :-)
Kupoval som to preto lebo som potreboval vymenit stare PDA a zadalo sa mi rozumne skombinovat to s telefonom.
mam tam tu verziu 1.5 a som spokojny.
Uz menim nazor... ale po prvych 2 dnoch pouzivania som teda nebol nadseny. Teraz sa to vacsinou vyriesilo tak je to v pohode.
Co sa tyka toho GPS tak v sys.txt som ten zaznam nemal ale program si toto nastavenie udrzoval.
Vcera vecer ma to uz nastvalo tak som si napisal v C# jednoduchu aplikaciu na prijem z COM6 a zistil som, ze prijmac je v poriadku a data prichadzaju protokolom NMEA (ak sa teda nemylim, nemal som cas to nastudovat.) Z toho som vydedukoval, ze to pravdepodobne len chce cas na nejaku stabilizaciu. Dnes rano som to skusal a ked mu dam cca 5. min tak sa rozbehne. A bezi to v pohode.
Tych 5 min je v pohode?? Neviem to porovnat s GPS nemam moc skusenosti.

Uživatelský avatar
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1163
Registrován: sob lis 10, 2007 11:56
Zařízení: Nokia Lumia 920

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od matoman » úte pro 16, 2008 22:11

trochu OT, ale mne to robilo tak isto, prvy nabeh 5-10minut aby to vobec nabehlo (pouzival som GPStest) ale odvtedy mi to uz v poho. :) do 30sek az minuty mam polohu :)

Crozz
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 67
Registrován: pát úno 23, 2007 18:54
Zařízení: Sony Xperia S a Samsung Galaxy Tab 2 7.0 3G
Bydliště: Praha

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od Crozz » stř pro 17, 2008 6:18

nahrál sem si poslední ROM a zatím spokojenost, gps se fixuje opravdu velmi rychle a to i v místnosti, zatím vše stabilní, rychlé a je i větší RAM, zobrazení themes taktéž správné, všechny programy mi chodí , přechod k horšímu to není

Uživatelský avatar
wakkee
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: sob dub 19, 2008 12:44
Zařízení: HTC Desire, HP iPAQ 614c
Bydliště: BA, SVK

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od wakkee » stř pro 17, 2008 12:38

dlhy nabeh GPS mam u 1.4 pri 1.5 bolo zafixovanie ovela rychlejsie. Studeny start by mal chytit fix do 2 minut, ale vsetko zalezi od viditelnosti satelitov. :)

daemonn
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: úte lis 18, 2008 9:06
Kontaktovat uživatele:

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od daemonn » čtv pro 18, 2008 19:01

netestovali jste někdo tuhle 1.6 ?
http://forum.xda-developers.com/showpos ... ostcount=1

ikoala
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: ned čer 22, 2008 20:03

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od ikoala » čtv pro 18, 2008 21:14


zmatus
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: stř úno 20, 2008 10:05

WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Příspěvek od zmatus » čtv pro 18, 2008 21:33

Ahoj, ja mam nainstalovanu tu 1.6 a paci sa mi to velmi aj to dobre funguje. Ten Touch Flo je podla mna lepsi ako Spb Mobile Shell, akurat je to vsetko po anglicky. Odporucam aspon vyskusat. Fakt pekne.

Odpovědět

Zpět na „HP iPaq 614“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti